Camping Valdaliso*** in Rovinj Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Valdaliso*** Rovinj

Beoordelingen Camping Valdaliso***

Monsena bb, 52210, Rovinj
Camping Valdaliso scoort een 7,8 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Valdaliso***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Valdaliso*** in Rovinj, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Camping Valdaliso*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Valdaliso*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Valdaliso*** met andere accommodaties in Rovinj.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Valdaliso***

"Gemiddelde camping"
JB
19-8-2011 Pal aan zee gelegen camping. Voor Kroatische begrippen is het een kleine camping, maar met bijna 400 plaatsen is het nog steeds groot. Het sanitair is netjes en wordt goed schoon gehouden. De plaatsen zijn erg wisselend wat betreft ondergrond. Zo zijn de te reserveren plaatsen redelijke afgebakend en vlak en is het camping gedeelte voor mensen die niet reserveren veel onregelmatiger. Groot deel van de plaatsen is op kiezels en stenen, dus met een tent is het zoeken naar een vlakker stuk zonder te veel stenen. Op de camping is een redelijk complete campingwinkel aanwezig. Het stadje Rovinj is op fietsafstand prima te bereiken en zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor mensen die op zoek zijn naar een camping pal aan de kust die niet al te groot is, is deze camping zeker wel aan te bevelen.

"Een topper."
G Kalsbeek
16-8-2011 Zijn sinds zaterdag weer terug, naar 3 weken Rovinj op camping Valdaliso. Dit is het zesde jaar dat we er komen en gaan volgend jaar weer heen, dat is één ding wat zeker is. Jammer dat er toch mensen van de Amarin zich bij ons douchen, de toiletten en douche ruimtes worden vanaf 6.00 uur s'morgens schoongemaakt tot laat in de avond. Jammergenoeg zijn er mensen die het nodig vinden om de boel vies te maken en het niet op te ruimen. Een echte aanrader is het ijstentje net vlak voor de camping, ijstentje in het dorp bij de haven genaamd Istra, restaurant Figarola, goede prijs kwaliteit verhouding, echt niet duur. Voor de jeugd is er de beach bar bij de Amarin genaamd de Planika, onze dochter van 14 jaar was daar elke avond te vinden en overdag was ze met een hele groep op de pier. Al met al wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

"Camping Valdaliso, een aangenaam verblijf."
Dekameleon10
22-1-2012 Op camp Borik beschutte plaatsen onder de bomen. Wel lekt er hars uit de bomen. De plaatsen zijn niet erg ruim in afmeting en de ondergrond is niet altijd even vlak, maar het uitzicht op de stad Rovinj maakt veel goed.
Op het Maslinik gedeelte zijn de camping plaatsen vlakker maar hebben minder/geen schaduw.

"Mooie rustige camping voor jong en oud"
Raymond
8-8-2011 Mooie camping, schitterend gelegen aan een rotskust met rots\kiezelstrandjes en uitzicht op Rovinj. Taxibootje ideaal, goed restaurant, supermarkt ook goed om met de auto uitstapjes te maken in de omgeving naar Pula, Porec etc. Prima service, geen inspectie, geen borg, klachten worden direct opgelost, weekelijks schone lakens, om de 2 tot 3 dagen schone handdoeken, een keer extra lakens vragen of een vijfde stoel voor buiten geen enkel probleem en direct uitgevoerd. Camping is rustig met animatie en sport. Voor de drukte en het zwembad kan je Amarin opzoeken. Nette caravan met airco en tv, goed voorzien. Onze kids zijn 7, 14 en 17 jaar. Voor vragen kan je mij gerust mailen

"Geweldig"
fam. Swart
6-8-2011 Geweldig, in 1 groot woord. Mooie camping. vriendelijk personeel. De dames van de toiletgebouwen verdienen een pluim.

"Nooit meer"
karin
8-8-2011 wij zijn net terug van 2 weken valdaliso, wat een slechte camping met zeer onvriendelijk personeel, de enige echt vriendelijke zijn de dames van het toiletgebouw die verdienen een dikke pluim, alleen is 1 groot toiletgebouw veel te weinig, dus s'morgens en s'avonds, kon je nummertjes trekken, en zeker als je weet dat de gasten van camping amarin ook op valdaliso komen douchen, omdat ze daar s'avonds koud water hebben.
De plaatsen zijn erg rommelig en als het tegenzit kun je de caravan of tent niet eens naar behoren neer zetten (overal bomen), het komt regelmatig voor dat er mensen van hun plek verhuizen, omdat ze hun spullen niet kwijt kunnen.
En als je dan toevallig in de middag naar het strand wilt, kun je dat wel vergeten, het strand is te klein voor de gasten van de camping en het hotel.

maar we hadden mooi weer en rovinj is super, vanaf de camping gaat een taxiboot.

"Mooie schone camping aan zee"
Fam. Reijnders-Krol
5-8-2011 leuke overzichtelijke camping die vlakbij Rovinj ligt. Kwestie van oversteken met de watertaxi. Onze zoon van 6 heeft de tijd van zijn leven gehad. Wij hebben voor volgend jaar al weer gereserveerd.

"Voor herhaling vatbaar"
Bojoura
16-8-2011 Wij zijn net terug van twee weken deze camping. We (gezin met 7 jarig kind) hebben het hier heerlijk gehad.
We zaten in een stacaravan met zeezicht. Er werd in caravan om ongeveer2/3 dagen schone handdoeken gebracht, en er is zelfs linnenwisseling geweest.
Heel fijn, heb ik nog niet eerder gehad in zo'n soort accomodatie.
Alles wordt heel netjes geregeld, onze parasol was stuk door een storm voor wij kwamen, werd netjes gemaakt.

Restaurantjes op camping zijn prima te doen, al is er ook ruim voldoende in de omgeving.

Met taxiboot naar Rovinj is ideaal. Kost 20 kuna p.p. enkele reis. Kinderen tot 7 gratis.

Animatieteam is gewledig met de kinderen, zonder overdreven aanwezig te zijn.
Thanks Karmen, Mladen en Ena. Ze hebben er voor gezorgd dat onze zoon Didier voor altijd hier naar toe terug wil! :-)

"Typisch "nederlandse camping""
liekje
1-9-2011 Grote camping, veel Nederlanders die elk jaar terugkomen (je moet er maar van houden). Voor kinderen veel vermaak. Ligt tegen camping Amarin aan, waar jongerenvakanties plaatsvinden en het veel drukker is. Alles is op loopafstand. Vanaf het rotsenstrand gaat een bootje om het uur naar Rovinj. Campingwinkel erg minimaal.
Op de bonnefooi vertrokken, op het veld is altijd wel een staanplaats vrij.
Elke camping in de omgeving heeft zijn eigen strand, waardoor er weinig rustige plekken te vinden zijn.

met partner, Sept. 2010
"Helemaal top"
Harry van de Weerd
26-9-2010 Heel goede camping met een bijna perfekte ligging.
De camping heeft verschillende plaatsen om te staan, zowel in de zon als wel onder de bomen. Ook zijn er plaatsen met mooier uitzicht dan de andere, wat natuurlijk ook prijsverschil inhoud.
Wij hadden een mooie plek met uitzicht op Rovinj wat aan de andere kant van de baai ligt. Wij hadden het strand en de zee voor onze camper , dus ideaal.
Het sanitair is keurig netjes en word konstant schoon gemaakt. Er is een klein winkeltje op de camping, voor de kleine boodschappen en een krantje.
Je kunt op de fiets naar Rovinj wat slechts 3 km is, maar leuker is de shutle boot vanaf de camping die je zo naar Rovinj brengt en tot laat in de avond nog vaart.
Rovinj is een geweldig stadje met kleine steegjes en heerlijke terrasjes waar je goedkoop en lekker kan eten.
Ook op de camping zit een prima restaurant met goed eten voor weinig geld.
Voor ons een camping om zeker weer te komen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende