Camping Ulika*** in Rovinj Kroatië beoordelingen 8.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.211 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Rovinj > Camping Ulika***

Beoordelingen Camping Ulika***

7 februari 2012

Camping Ulika*** Rovinj

Camping Ulika scoort een 8,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ulika***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ulika*** in Rovinj, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Camping Ulika*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Ulika*** met andere accommodaties in Rovinj.

26 beoordelingen over Ulika***

met jonge kinderen, 2011
Ideaal voor gezinnen met (kleinere)kinderen
bas
6-11-2011 Agelopen zomer 2 weken hier geweest met ons gezin, juist voor gezinnen met wat keinere kinderen de ideale camping, kleinschalig, prima en veilig zwembad, goed en schoon sanitair. Echte aanrader dus.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Uitstekende kleine en rustige camping
aline declercq (bel...
2-9-2011 Wij hebben ons laten leiden door de beoordelingen over deze camping en zijn niet bedrogen uitgekomen. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam, je kunt er prima eten en het is er heerlijk rustig. Alleen is het even wennen aan de douchegordijnen.

Leuke camping met vriendelijk personeel
Jeanne
14-8-2011 Kleine camping met plaatsen van wisselende grootte. Douches met alleen gordijn went snel en worden elke dag goed schoongemaakt. Jammer dat kinderen er zooitje van maken. Restaurant Maestral is ook zeker aan te bevelen.

Kleine gezellige camping, dicht bij zee
Martijn
8-8-2011 We hebben afgelopen zomer een week met onze tent op Ulika gestaan. Leuke gezellige en (gelukkig) kleine camping tussen alle mega-campings in Istrie. Erg vriendelijk personeel, schoon sanitair. Inderdaad is een douchehokje met een gordijntje eerst wat wennen, maar dat gaat snel. Ook een keer prima gegeten in het restaurant op de camping, waar je overigens geen last van hebt (geluid). Je loopt in een paar minuten via camping Polari naar de zee. Maar nog leuker is om naar het strand te gaan (tip van receptioniste Adriana) net voor Rovinj in een soort park. Heerlijk rustige baai!
Camping is perfecte uitvalsbasis voor bezoek aan Rovinj, Pula, Porec etc.
Tip als er nog tijd over is: het eiland Cres!

Kleinschalig, kindvriendelijk.
jpbourg
5-8-2011 Prima kleine camping, uitstekend restaurant, kinderen hebben een leuke plek om te spelen en te zwemmen. Helaas geen strand naast de tent, want al het andere zijn mega grote campings langs de kust. Schoon, vriendelijk, prettig!

met jonge kinderen, Mei 2011
Gezellige camping
ronald, simone en b...
19-6-2011 wij hadden deze camping uitgekozen vanwege de hoge zooverbeoordeling en zijn daar niet bedrogen mee uitgekomen. we hadden geen plek gereserveerd maar konden nog kiezen uit een aantal mooie plekken. veel of weinig schaduw. onze zoon van 1 heeft zich prima vermaakt, zowel met het speelgoed als met Sara en Adriana, de receptionisten. sanitair schoon, wel even wennen aan het douchegordijntje. bij de vrouwentoilet is ook een commode en wcbrilverkleiner aanwezig. Restaurant Meastral is geweldig, ober spreekt NL. enige minpuntje is de afwezigheid van een wasmachine. tip voor een dagje uit: plitvice meren en overnachten in jezerce bij NL jannie raipac (B&B) voor 50 euro voor 3p. zeker voor herhaling vatbaar deze vakantie op de gezellige camping.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Ook de tweede keer top!
familie van Heemske...
20-8-2010 Terechte winnaar van de Zoover-award. Dit jaar voor de tweede keer geweest. Was weer prima. Sanitair kan beter, maar als je verder in Kroatië geweest bent, is de warme douche letterlijk een warme douche! Contact via e-mail prima. Je wordt te allen tijde goed te woord gestaan. Er wordt voor alles een oplossing gezocht. Mocht de stroom uitvallen: binnen een paar minuten wordt het probleem verholpen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Prima mini-camping met leuke medewerkers
Martin Smit
9-8-2010 Juist terug van camping Ulika. Het laagste cijfer geef ik voor de ligging. Je zit niet direct aan het water en ook voor Rovinj heb je de auto nodig. Maar neem dit niet al te zwaar op. Het naastgelegen Villas Rubin (appartementencomplex) biedt je gratis strand, een (zoutwater)zwembad en zelfs animatie. Ga zeker niet naar het strand van naastgelegen camping Polari (vragen entree). Sanitair is gewoon prima, warme douches en schone toiletten altijd.. Restaurant Maestral op de camping is geweldig goed. Kindvriendelijkheid... zwembad, tafeltennis, mini-club (soort huisje met speel mogelijkheden), schommeltje..prima. Paar extra dingen... personeel in 1 woord geweldig.. soms wat kleine plaatsen (ook door die auto's bij de tent)... soms wat last van uitgaande jeugd van wederom Polari. Maar al met al verkies ik deze camping boven vele campings in de buurt. Lekker rustig en nog echte kampeerders met liefde voor het mooie land. Laat je ook de binnenlandtocht uitleggen.. echt een aanrader..

met partner, Juli 2010
Volgend jaar weer!!
Rineke Kos-Terpstra
17-8-2010 Voor het tweede jaar hier geweest. Nu 27 dagen! Nog nooit ergens zo lang geweest.
De camping is kleinschalig, rustig gelegen. Personeel zeer vriendelijk.
Het restaurant is top!
Wat ons betreft geen last van eventuele overlast van camping Polaris, op elke camping heb je wel geluiden tot 11 uur.
Prettig is dat de camping 's nachts bewaakt wordt. Je voelt je er superveilig.
Sanitair is inderdaadwat verouderd, de simpele douchegordijntjes is even wennen, maar het is continue superschoon. Dat is voor ons het belangrijkste.
Op de fiets ben je zo op het nabijgelegen strand en ook met de auto is het prima te doen.
Rovinj is vlakbij en een prachtig stadje. Lidl en een grote Plodine supermarkt ook op 5 minuten afstand met de auto en ook met de fiets prima te doen.
Kortom, een hele fijne camping, zeer mooie omgeving, een echte aanrader!
Nico en Rineke Kos

met partner, Juni 2010
Heerlijk rustig
Willem Bijma
9-7-2010 Mooie kleinschalige camping voor ongeveer honderd gasten. De leiding is erg vriendelijk, niet alleen tijdens het verblijf, maar ook vooraf tijdens emailcontact (plaats moest worden opgemeten ivm grote tent). De plaatsen zelf zijn over het algemeen ruim genoeg, maar er liggen wel veel kleine scherpe steentjes, dit heeft onze tentbodem, ondanks dik onderzeil, geperforeerd... Het sanitair is goed en erg schoon, de douches alleen iets gedateerd. Aan en uitkleden moet in het openbaar, een douchegordijn scheidt je van de rest. Ik heb mijn hoofd meerdere keren gestoot aan het plankje, dat went nooit... Het water is wel goed warm. Vanaf de camping kun je op meerdere manieren naar zee, echt ver is het niet. Achter de camping ligt de megacamping Polari. Ben blij dat wij op Ulika stonden, wat een rust! Op de camping zit verder een goed restaurant met aardige bediening. Een aanrader als je van rust houdt!

alleenreizend (1)