Camping Polari*** in Rovinj Kroatië beoordelingen 7.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.908 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Rovinj > Camping Polari***

Beoordelingen Camping Polari***

7 februari 2012

6,4
Ligweide met uitzicht naar zee

Camping Polari scoort een 7,6 uit 10, op basis van 211 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Polari***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Polari*** in Rovinj, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van Camping Polari*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Polari*** met andere accommodaties in Rovinj.

164 beoordelingen over Polari***

Ga er zelf niet meer heen.
Berend
6-10-2011 Camping Polari*** in Rovinj (Kroatië) is een hele grote camping met te weinig douche/was gelegen heden waar de compleet ingerichte tenten (touroperator) staan. Doordat er te weinig gelegen heden was het vaak een vieze en stinkende aangelegenheid om te douchen, afwassen, etc,etc.

Het zwembad was wel groot maar weinig speel atributen en veel lange haren in het zwembad wat er dus op duid dat het zwembad niet goed werdt schoongemaakt. Tevens als je de kinderen buiten het zwembad ergens op een springkussen of iets dergelijks wou laten spelen moest je overal voor gaan betalen? De omgeving en het stadje Rovinj is wel een aanrader.

Uitstekende camping, wel groot en druk
Geert
10-9-2011 Mooie camping, professioneel geleid. Erg groot, maar daardoor ook veel voorzieningen. Veel sanitairgebouwen, die zien er goed uit en worden voortdurend schoongehouden. Enorm zwembad, dat wel druk en lawaaiig kan zijn, bijvoorbeeld tijdens de ochtend fitness. Prima restaurant, probeer eens de visschotel met 6 soorten vis voor 2 personen (voor samen nog geen 30,-).
Wij waren er eind augustus en verwachtten een rustige periode, maar het was nog nagenoeg vol omdat Duitsland en Oostenrijk t/m de eerste week september vakantie hadden.

Prachtige natuur/geweldig om te snorkelen
marian
4-9-2011 Camping Polari is een zeer ruim opgezette camping. Het ligt prachtig aan zee. Je kunt er geweldig snorkelen. Je zwemt zo tussen een school vissen en je ziet prachtige dieren voorbij komen!
Wij hadden een een zeer ruime en schaduwrijke plek. Ideaal dus.
Alle toiletten hebben de hele dag een schoonmaakster, dus altijd schoon en netjes.
De camping ligt aan de zee. Echt prachtig. Neem lekker een fiets mee en fiets over de paadjes langs het water, echt een aanrader, super!!!
Het zwembad is mooi en wordt ook netjes gehouden.
Het personeel bij de receptie is vriendelijk.
Nadeel: auto's, scooters rijden te hard op de camping. De camping baalt daar zelf ook van, ze willen er wel wat aan gaan doen. De animatie is echt niets. De meisjes die het origaniseren zijn niet geschikt. Het is een rommeltje. Onze kinderen wilden er na één bezoekje al niet meer naar toe.
Een leuk/goed restaurant is La Terrasse bij de tennisclub 500m. buiten de camping.

Wij niet meer..
daniel
11-8-2011 bah wat een tokkie camping is dit zeg, irritante jeugd bij het zwembad die het ene bommetje naar het andere maken en totaal niet op de kleintjes letten.
Later in de middag werd het water zo troebel dat je je eigen tenen nog niet meer kon zien in het water.
Dan het sanitaire gedeelte dat de boel verouderd is maakt niet veel uit,maar ik vond het ronduit smerig dat de ontlasting aan de binnen kant van de deuren hing,en dat er ook mijn hele vakantie periode niet gepoetst is. bah
De hele camping maakte een rommelige indruk,overal smerige sigaretten peuken ,rommel bij de containers.
Wil je ergens eten ga dan aub buiten de camping ,want tommie van het grill restaurant is bij 3 bezette tafels al overbelast.
voor de rest is kroatie prachtig maar gelukkig zijn er betere campings als deze.

Goeie camping
C. v/d Schrier, Ker...
16-8-2011 Andere jaren steeds in Porec op Bijela Uvala gestaan maar dit jaar op goed geluk (resereveren zat dit jaar door omstandigheden niet in) bij Polari een plaats verkregen. Leuke camping, heb al erger sanitair meegemaakt maar ook beter, eetgelegenheiden hadden nog een beetje de "Tito-Charme" qua opmaak, hebben we sowieso niet veel gebruik van gemaakt. Polari is groot maar toch door de vele kleine straatjes persoonlijke sfeer. Heeft ons goed bevallen, is zeker voor herhaling vatbaar, vooral voor de mooie kustlijn.

Super, kan niet wachten, volgend jaar weer
Bert M
18-8-2011 Daniel-M, ik weet niet of jij het over de zelfde camping hebt als ik, maar dan heb je niet goed opgelet. In de toiletgebouwen liepen per dag 2 schoonmaaksters PER gebouw. Deze waren de hele dag aan het schoonmaken en dat troebel water in het zwembad klopt ook zeker niet, vorig jaar niet en dit jaar ook niet. Ik bedoel, overal is wel eens wat maar om die camping zo af te branden.........kom dan met echte verhalen. Bovendien zijn de mensen die daar wel plezier hebben al zeker géén tokkie's. Wij hebben er nu 2 jaar een geweldige vakantie gevierd en vinden het een super leuke camping, dicht bij de stad, mooi aan de zee, niks mis mee. Volgend jaar komen we er zeker weer!!

Mooie Camping
Andre
4-9-2011 Erge Mooie camping, men kan er goed varen met een bootje.
Zwembad was af en toe wel een beetje troebel, maar was ook niet schrikbarend.
Eetgelegenheden zijn ook perfect buiten de camping, op de camping kan men ook goed eten.
Er zit een goed bakkerijtje naast de camping.
volgend jaar gaan wij zeker terug, en hebben alweer geboekt.

Prima Camping
Fam.van Kesteren
12-8-2011 Wij hebben met veel plezier 18 dagen op deze camping gestaan.Bij aankomst wilde ze ons een plek op de vrijezone geven maar dit vonden wij niets.Als je echt voor de rust komt en een beetje afgezonderd wilt staan is dit prima.Sanitair was prima altijd lekker warm water en zag er schoon uit.Op sommige dagen was het zwembad erg vol maar er was genoeg ruimte om te zitten of te liggen rond het zwembad.Wat wij erg prettig vonden was dat je ook op het gras kon liggen buiten het hek van het zwembad.Mooie plekjes bij de zee en genoeg bomen om even in de schaduw te gaan zitten.Wij hedden een zeer ruime plek van 15 x 15 meter.Campinggasten rijden naar ons idee wel erg hard op de camping.Prijs kwaliteit is prima.Winkeltje is niet echt duur.Brood net buiten de camping bij het kraampje is erg lekker.Het fruitkraampje (naast het broodkraampje) was aardig duur,perziken wel ruim twee keer zo duur als in de supermarkt op de camping.Genoeg supermarkten op 3 km afstand waaronder Lidl, Plodine, Mercator...

Zeer mooi gelegen,gezellige camping
carla stroosma
16-10-2011 Fijne camping direct aan zee met geweldig uitzicht. Ideaal als je een boot bij hebt. Ik snap niet dat mensen kunnen schrijven dat het sanitair vies is want wij hebben in het hoogseizoen alleen maar schoon sanitair gehad ,gewoon geweldig!! Het water was niet altijd even warm in alle douche gebouwen maar dan ga je op zoek naar een andere en dan heb je lekker warm water. Er zouden dus wel wat meer douche gebouwen mogen komen omdat die niet voldoende zijn voor zoveel camping gasten. Onze kinderen hebben het prima naar hun zin,wij gaan dus volgend jaar weer terug. De camping is wel groot maar daar merk je op zich weinig van.

met jonge kinderen
Supercamping!
e.kor
10-7-2011 Fantastische camping,we hebben het er erg naar onze zin gehad vorig jaar.Dit jaar gaat de reis er weer naar toe.super zwembad en recreatieteam!

met een groep (1)