3-9-2011
2,5 week op camping Amarin geweest, op zich prima camping. Mooie ligging, erg breed strand, genoeg plek om te liggen en veel douches aan het strand, dat was erg fijn. Kampeerplek was erg groot, helaas hadden wij erg weinig schaduw. Maar er zijn genoeg plekken met schaduw. Erg mooi terras voor, veel live-muziek door verschillende bandjes, erg gezellig. Grootste nadeel was de steenkoude douches maakte niet uit of je om 18.00 uur of 23.00 uur gaat douchen, altijd koud water. Alleen `s morgens rond 11.00 uur heet water. Ook te weinig douches en wc`s zelfs voor de wc`s moest je `s morgens wachten. Dat is jammer. Taxi-service naar Rovinj voor een paar euro is echt ideaal. Langs de weg naar de camping zit een heerlijk restaurant met houten banken, echt een aanrader! Prima vakantie gehad, maar voor ons geen Amarin meer. We zijn op andere campings geweest en wij raden eerder Camping Polari of Vestar aan. Als je trouwens een acsi kaart hebt, laat hem meteen bij aankomst zien, anders geen korting