Beoordelingen Hotel Girandella Tourist Village**

23 mei 2013

Girandella Tourist Village**
Beoordelingen Hotel Girandella Tourist Village**
Rabac bb, HR-52221, Rabac
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Girandella Tourist Village** in Rabac, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Girandella Tourist Village** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Girandella Tourist Village scoort een 6,6 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Girandella Tourist Village** in Rabac, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Girandella Tourist Village**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Girandella Tourist Village** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Girandella Tourist Village** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Girandella Tourist Village** met andere accommodaties in Rabac.

19 beoordelingen over Girandella Tourist Village**

6,7
5,8
met jonge kinderen
"Echt niet goed"
barbara
11-11-2009 Geboekt voor 10 dagen maar na 1 nacht verhuist naar het naast gelegen Albona. Oud, heel erg warm app, geen airco. Mieren op de aanrecht. Schuifdeuren kunnen alleen met een haakje dicht gedaan worden. geen slot Nooit meer. Valamar Diamant in POrec was echt geweldig in 2008.

Familie, Juli 2008
"Niet helemaal zo als verwacht"
famm
30-8-2008 aangekomen bij het grote complex zag het erg aardig uit. Maar wij verblijven in het deel saturnus. De kamers waar niet erg schoon en nieuwe, terwijl er gerenoveerd stond in de gast. Er zat overal schimmel in de badkamers grote vlekken in het tapijt en overal in het balkon zaten scheuren. Het was erg oud en vervallen! Maar verdere is het egt een TOP locatie! Super aardig mensen. Het eten in het restaurant is niet erg goed, maar er zijn genoeg restaurant waar je heel goed kan eten!

met partner, Juli 2008
"Tenslotte toch een TOP vakantie!"
Marije
30-7-2008 We kwamen aan bij Village Girandella. Dat wisten we dus niet, we dachten dit is 1 hotel. Maar niet dus! Het is een dorpje met verschillende hotels allemaal onder de naam Girandella. Welke je krijgt is dus nog een verrassing. Maar volgens mij zijn er geen grote verschillen in de hotels, alleen dat de een wat verder lopen/klimmen is naar het hoofdgebouw (alwaar het ontbijt en diner is) en strand.
De kamers zijn wat minder, dat was een domper, de gezelligheid moet je zelf meenemen. (niets van te zeggen bij 2*) Maar de stranden maken alles goed! Er zijn bij het hotel zo'n 10 stranden, allemaal kleine kiezel baai-tjes, heel gezellig! Super helder/blauw water. Via de boulevard kun je doorlopen nr Rabac centrum, ongeveer 15min lopen. Rabac is een klein niet zo heel touristisch plaatsje. De traptreden waar iedereen over spreekt, vallen reuze mee! Het eten is goed en gevarieerd alleen de in de eetzaal ontbreekt het aan gezelligheid. Terras is leuk! Met SUPER uitzicht.
Girandella = aanrader!

Ingrid & Marc
14-9-2007 Wij hebben een super vakantie gehad bij Hotel Girandella in Rabac.
De kamer was netjes, het eten was goed verzorgd en genoeg.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, zowel in het restaurant, als aan de receptie en bij de bars. Rustige omgeving met een zeer mooi strand en zee (EU keurmerk stranden).
Vele verschillende terrasjes bij het hotel, voor ieder wat wils, met voldoende animatie en muziek. Maar ook voor een avondje rust ben je op je best bij Girandella.
Stadje Rabac is klein maar intiem en vanaf het hotel 10-15 minuutjes wandelen langs het strand.
Alleen wanneer je slecht ter been bent zul je moeite hebben met de trappen bij het hotel, maar als je kunt uitrusten onder het genot van het zee-uitzicht heb je hier nauwelijks hinder van.
Wij gaan hier zeker nog eens terug en hebben een fantastische vakantie gehad.
Zeker een aanrader voor iedereen!

"Geweldige accomodatie!"
Charles
5-1-2009 Rabac, hotel Girandella was een geweldige vakantie.
Enige nadeel is de vele trappen , wat als je zoals ik goed ter been bent , niet deert.Als je uitstapt trappen naar beneden naar je hotel , waar overigens geen lift in is. het is in lagen tegen de berg aangebouwd , dus je begrijpt alles is met trappen. Mensen en personeel heel aardig en voorkomend. De hostess van touroperator was ronduit zeer gastvrij met een 10 voor vlijt en behulpzaamheid! echt een goed hotel en ik kom zekr nog es terug!

ik
27-9-2007 echt een aanrader! voor relatief weinig geld een hele goede keus, super mooie omgeving, zeer goed eten en erg netjes en schoon, ik ga zeker nog terug!!

StichtingVakantiewe...
17-9-2007 Heel net hotel, heel schoon, eten prima heel veel keus, vriendelijk personeel, heel behulpzaam.
Hostess Riva, Maja heel erg goed.Dat meisje kan niet genoeg complimenten krijgen.
Omgeving is prachtig.
Het enige minpunt is dat iedereen zoveel trappen moet lopen, echt heel veel , dit is dus niet zo geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn en voor ouderen.
Voor de rest hebben wij genoten.
Zeker voor herhaling vatbaar.

fam beeloo
16-6-2007 Wij zijn het met de fam Buring eens

Leuk hotel,goed eten,prachtige omgeving.... kortom goede prijs/kwaliteit verhouding

Maar ga niet in mei/juni logeren,wij hebben ons vorig jaar enorm geergerd aan pubers die op schoolreisje waren,ze kwamen met bussen tegelijk en liepen tot diep in de nacht met deuren te gooien en te schreeuwen

Fam. Buring
8-6-2007 Girandella ligt prachtig met uitzicht over zee. Het is een erg massaal complex. Rabac is een leuk dorpje in een baai. De mensen zijn er vriendelijk. Wij raden het echter niet aan zoals wij in mei/juni in Girandella te logeren ivm de de grote groepen kinderen op schoolreis, ongeveer 300 elke 2 dagen, waar je in het hotel en in het restaurant erg veel (geluids)overlast en ergenis aan hebt. De kwaliteit van het eten is gevarieerd,(alleen niet voor vegetariers) maar met al het geren, geschreeuw en asociaal eetgedrag zit je niet erg prettig te eten. Wij zullen hier dan ook niet weer reserveren.

alleenreizend, Juni 2007
"Aanrader!"
Ella
17-7-2009 Het hotel ligt verspreidt tussen de bossen. Verspreidt wil zeggen, dat er diverse gebouwen zijn die allemaal een eigen receptie en nachtwaker hebben.
De kamers zijn ruim en voorzien van nieuw sanitair. Zeer keurig allemaal.

Omdat dit hotel niet in het centrum ligt, is het er relatief rustig . Een nieuwe boulevard verbindt dit hotel met de stad.

Het personeel oogt eerst wat nors, maar naarmate je contact krijgt (handen en voeten, want niet iedereen spreekt engels of duits) draait dit 180 graden bij.

Net zwembad en groot strand met douches. Dit laatste kan heel handig zijn als je geen zin hebt om over de keien te "hannissen". Het eten is goed en afwisselend.

Hou rekening met twee dingen:
Je moet goed ter been zijn in verband met de vele trappen.
Je hebt niet in de gate dat het zo'n groot complex is en dit valt pas op als je gaat ontbijten/dineren. Iets vroeger ontbijten en wat later dineren is een aanrader.

Schitterend uitzicht vanaf het restaurant over het water.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?