Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)*** in Rabac Kroatië beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)***

6,1
6,1
6,4

30 mei 2012

Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)*** Rabac

Beoordelingen Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)***

Maslinica d.o.o. Rabac P.P. 2, HR-52221, Rabac
Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa) scoort een 7,0 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)*** in Rabac, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Aparthotel Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)*** met andere accommodaties in Rabac.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Di Fiori Maslinica - (Hedera+Narcis+Mimosa)***

6,3
6,6
6,7
met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Gommers
26-5-2012 De ligging is helemaal geweldig. De algemene indruk van deze accommodatie is goed. Het personeel behulpzaam, beleefd en netjes, alleen aan de receptie net iets minder. Het eten is ook heel goed, alleen is de eetzaal heel massaal.

met een groep, Sept. 2011
"Goed hotel aan zee"
dhr R.Hoekstra
12-9-2011 dit hotel is prima gelegen aan zee, er is veel te doen in rabac...strand was prima, hotel is van alle gemakken voorzien..noem t maar:tennis, minigolf,fitness of poolbiljart,supermarkt...het ìs er..
bediening in eetzaal was goed, enige minpunt is dat na diner de bar vaak onbemand is om 21uur, terwijl ze tot 22uur open moeten zijn..leidde af en toe tot boze reacties van de gasten..hier moet wat verbeterd aan worden

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie gehad"
fam riddersma
Onderkomens
3-9-2011 net terug van een week in hotel narcis (all inclucive),keurig hotel ,ruime schone kamer en een goede matrassen.het eten is goed ,ruime keus en iedere dag wat anders,de hele dag staat er eten en ijsjes in de bar bij het zwembad,en ook op het strand is een all inclusive bar (onze kinderen vonden de frisdrank uit zo;n tap niet zo lekker) en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.leuke winkeltjes, terasjes ,eettentjes,verhuur van bootjes in alle soorte en maten, mee gaan op een dolfijn safarie met een glasboot ,of een dagje venetie, kortom al de ingediente voor een mooie vakantie,wij gaan volgend jaar zeker weer.

"Voor de prijs een redelijke accomodatie."
Willy
Onderkomens
19-8-2011 Wij zaten in hotel Mimosa. Wij hadden een mooie nette kamer.De bedden waren wat minder en de spiralen voelde je in je rug prikken.
Rondom het zwembad werd niet goed schoon gemaakt. Peuken en vuil van de vorige dag bleven liggen.
Het eten was slecht. Zelfs het ontbijt was niet lekker. Wij hebben dus buiten de deur gegeten. Minpuntje vind ik dat je voor alles moet betalen. Glijbaan bij het strand, midgetgolf, trampoline e.d. Voor alles moet betaald worden.
Barac is een leuk plaatsje. Je kunt heerlijk langs de boulevard wandelen en winkeltjes kijken. Het bakkertje op de boulevard is een aanrader. Hier kun je lekkere broodjes en pizza's halen.

"Mooi park"
Hans en Marry
Onderkomens
15-8-2011 Wij zaten in hotel Mimosa. Mooie en nette kamer. Maar het uitzicht (zeezicht) !! was niet geweldig.
We zaten op de 3e etage en keken uit op het dak van het restaurant. verder veel bomen, dus van het uitzicht op de baai bleef weinig over. Het is jammer dat je je eigen eten niet kan op scheppen in de avond. Ze gooien alles boven op elkaar wat je kiest. Brrr. We zijn er nu 2 keer geweest, maar daar blijft het ook bij.

met een groep, Juli 2011
"Al 3 keer geweest en we komen zeker weer terug."
Arno en Monique
Onderkomens
24-8-2011 Hotel Mimosa is een prima hotel met vriendelijk personeel. Het heeft nette kamers en het eten is prima, genoeg keus en voor ieder wat wils, zowel ontbijt als diner. De ligging is perfect aan de baai en aan een heel gezellige boulevard. Er zijn genoeg mogelijkheden voor leuke excursies. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.
Kortom een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer, al kreeg ik geld toe!"
de vries
Onderkomens
27-7-2011 Het eten deed ons denken aan een gaarkeuken. Smakeloos eten in een ongezellige ruimte met lange rijen wachtende mensen. De kamer leek op de bezemkast van Harry Potter, met als enig verschil dat er een raam in zat. Deed je het raam open, dan kwamen uitlaatgassen van auto's binnen. Bovendien stonk de kamer naar sigarettenrook. Kamer was slecht onderhouden, de douche gedateerd.
Het is een heel massaal gebeuren, 's avonds is er heel veel kermislawaai. Kortom, niet voor herhaling vatbaar, wij zijn eerder weggegaan.

"Niks op aan temerken"
mekes
5-8-2011 we zijn net terug van het prachtige plaatje rabac
wij hebben met 3 gezinnen in hedera gelegen
voor dat land is het hotel echt wel goed!
ruime kamers groot balkon alleen de douche was wat minder
het eten was gewoon goed elke avond live muziek de kinderen gingen elke dag (behalven zaterdag dan was het dicht) naar de kids club ookal was het niet nederlands toch begrepen ze het wel
het plaatjes is wat klein dus zal er niet zo maar meer heen gaan omdat je het nu gezien hebt maar wij zijn tevreden!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Gewoon een goed hotel, niets meer, niets minder."
Familie Crouwel
Onderkomens
25-7-2011 We zaten in hotel Mimosa. De kamer was ruim en goed, het zwembad groot en proper en voldoende activiteiten rondom het complex. Het eten was goed, al was het vreemd dat bij het dinerbuffet het eten voor je wordt opgeschept. Het ontbijtbuffet is goed, maar vrij sober. De hotelbar was nagenoeg altijd gesloten, een beetje vreemd midden in het hoofdseizoen. Zowel in onze kamer als die van onze dochter en schoonzoon hebben we een mierenplaag gehad, iets dat aan de reactie van het personeel te merken (direct bestrijden) regelmatig schijnt voor te komen. De binnenbaden waren allemaal gesloten. De schoonmaak in de hallen was goed, maar op de kamers en vooral op alle toiletten schoot deze tekort. De ligging van het complex is ideaal. Het plaatsje Rabac is geweldig en betrekkelijk goedkoop.

met een groep, Juli 2011
"NOOIT MEER"
Johan
Onderkomens
16-8-2011 Wij zijn hier 2 wkn geweest.We zaten in Hedera,de middelste gele hotel op de bovenste verdieping.Dat was een super uitzicht.Alleen de liftjes (ja het zijn echt 2 veels te kleine liftjes voor zo'n groot hotel) die gaan maar tot de 6e,dus naar de 7e moet je trappen op met je baggage!Maar voor ons nooit meer.Na het lezen van de recensies dachten we oh jee waar komen we terecht.En het is waar wat de meeste mensen schrijven,zeezicht kamers zijn ruim maar zeer gedateerd oftewel oud en lelijk.(vooral de badkamer),rioollucht als je 's middags je kamer weer in kwam. Voor 18.00 uur douchen anders heb je geen warm water.Eten was echt vreselijk, we hadden half pension maar hebben na dag 3 iedere dag buiten gegeten.Elke dag hetzelfde afgezaagde smakeloze eten,yek!Als je in het restaurant kwam werd je 1x gevraagd wat te drinken en voor de rest kreeg je niets meer.We zijn er over gaan klagen,dan zeggen ze "we come to your table" nou mooi niet!Als je geen eisen stelt aan je vakantie dan is dit ok.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende