Hotel All Inclusive Light Allegro*** in Rabac Kroatië beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel All Inclusive Light Allegro***

9,5
9,5

30 mei 2012

Hotel All Inclusive Light Allegro*** Rabac

Beoordelingen Hotel All Inclusive Light Allegro***

Rabac bb, HR-52221, Rabac
Hotel All Inclusive Light Allegro scoort een 9,0 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel All Inclusive Light Allegro***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel All Inclusive Light Allegro*** in Rabac, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel All Inclusive Light Allegro*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel All Inclusive Light Allegro*** met andere accommodaties in Rabac.

13 beoordelingen over All Inclusive Light Allegro***

met partner, Okt. 2009
"Fijne, luxe vakantie gehad"
M.W. Verhoef-Visser
6-11-2009 We komen beslist nog eens terug !
Mijn man en ik waren met een touringcar vol Hollanders van de reisorganisatie 5 dagen te gast in het hotel. Alles was prima in orde. Mooie kamers (en schoon), lekker eten en vriendelijk personeel. We kunnen niets nadeligs opnoemen. Het was gewoon super !.

met partner, Okt. 2009
"Zeer zeker nog een keer terug"
a.cuijpers en r.cui...
27-10-2009 lagen in hotel pollux gelegen in een parkachtige omgeving vlakbij de zee. luciano van de receptie was zeer vriendelijk. personeel in het restaurant was ook vriendelijk en behulpzaam. iedere avond gezellige livemuziek in de bar. voor 2 euro p.p. per dag onbepekt drinken bij het avondeten. gaan zeker nog eens terug

met partner, Mei 2008
"Beste hotel ooit !"
Karel en Lydia
22-4-2009 Dit is het beste hotel waar we ooit waren. Enkel de kamers waren wat aan de kleine kant. Het eten was altijd perfect en er was veel afwisseling. Er was ook gratis drinken bij de maaltijden.
Een echte aanrader.

met partner, Aug. 2007
A. Wagenaar
20-8-2007 Kamer erg klein
Leuk animatieprogramma vooral voor de kinderen
Leuke levendige boulevard

Bart Dohle
5-10-2006 wij, twee volwassenen, 55+, zijn hier geweest in september. Appartementen zijn netjes van binnen, maar ogen van buiten niet mooi. Een moderne kleur zou hier geen kwaad kunnen en reparatie van de balcons ook niet. Bij iedere stap vanuit of naar de appartementen moet je dalen of behoorlijk klimmen. Het eten is prima(drinken eveneens) en de gastvrijheid van de restaurantmedewerkers ook. Jammer dat er niet meer te doen is in de plaats zelf. Langer dan acht dagen hoef je er niet te zijn want anders slaat de verveling echt wel toe. Goede prijskwaliteits- verhouding.

Angela Kuis, Waalwi...
14-8-2006 We zijn van 14 t/m 30 juli naar Kroatie geweest Htl Pollux. We waren met 2 volw. + kind van 3 jr. We kwamen aan en van de buitenkant dachten we echt van o nee wat hebben we nu weer uitgekozen. We kwamen binnen en het was echt super mooi, erg netjes en schoon. De kwaliteit/prijs is zeer goed. Heel lekker eten, veel keus en wat helemaal super was het drinken bij het ontbijt en diner waren inbegrepen (nog nooit meegemaakt bij HP). Leuk personeel. Het enige wat jammer was elke avond hetzelfde entertainment, zwembad heel erg zout water en als je iets tussendoor wilde eten alleen maar pancake of sandwiches, tja of een uitgebreide lunch (uiteraard tegen betaling). Maar verder hebben we een super vakantie gehad. Alleen niet echt toeristisch, als je van drukte houd dan is het plaatsje Opatija een echte aanrader.

Kort samen gepakt een tophotel, prima vakantie vooral ook met kleine kinderen.

met een groep, Aug. 2006
ep
4-9-2006 het was gewoon heel goed de mensen zyn er heel vriendelyk en behulpzaam ze zyn er voor de toeristen het is een aanrader

met een groep, Juli 2006
P.B.A.M. Vaneman
29-7-2006 Via Touroperator reis met bus gemaakt een Perfect hotel en zeer vriendelijke bediening.
Eten was zeer goed.
Elke avond live muziek.
In Rabac weinig te doen alleen wandelen geen vertier.

Adeline en Hennie
31-5-2006 super naar onze zin gehad,eten meer dan genoeg.vriendelike bediening,eenvoudig maar netjes.al met al zeker de moeite waard.

met partner, Mei 2006
Micha en Barbara
31-5-2006 zeer leuk hotel prima eten erg vriendelijk zeker een aanrader.we hebben het hier prima naar onze zin gehad.heel mooie natuur.