15-8-2011
Wij zaten in een stacaravan en dit is ons ontzettend goed bevallen, genoeg ruimte en goede bedden. Dicht aan het kiezel/rotsen strand waar je heerlijk kun zwemmen en zonnen. Enige nadeel is dat je voor 1 week vakantie maar 1 klein en 1 nog kleiner handoekje per persoon krijgt en dat er in die week helemaal niet schoongemaakt wordt. Dit wisten wij niet van te voren dus was best een tegenvaller. Het eten bij het restaurant op de camping was goed, maar je moest wel erg lang op je eten wachten. Je kunt beter gewoon in het stadje zelf gaan eten.
3-9-2011
We hebben een mobile home gehuurd. Let op zeezicht kan betekenen dat je een klein stukje zee ziet in de verte.
Er is beddengoed en twee piepkleine handdoekjes per persoon. Beddengoed en handdoeken worden 1 keer per week schoon aangeleverd (zelf afhalen en opmaken). Neem mee: keukendoek, theedoek, vaatdoek, schaar, kaasschaaf of tang om vlees om te keren, aansteker, stekkerblok, kussentjes voor op de plastic tuinstoelen en badlakens.
Een enorme (ouderwetse) televisie met kabeltv in diverse talen (geen nl).
Prima opbergruimte en sanitaire voorzieningen.
Restaurants op de camping zijn goed, maar soms duurt het even.
Wifi bij de receptie (gratis)
Watervertier: banaan, waterfietsen, funtube, huurboot, trampoline (niet gratis).
Wij hadden zelf een boot mee en konden die gratis in het water leggen (zelf anker meenemen). Prima boothelling.
Snorkelen bij de camping is leuk, met boot kom je op mooiere plekjes.
Rotsstrand, behoorllijke klim naar het water.
Heel weinig ongedierte ;-)
7-8-2011
Wij zijn 1 week op camping stoja geweest in een sta caravan. Omdat ik hier op zoover voordat we gingen zag staan dat het allemaal niet zo goed was dacht ik toch nog maar even een reactie neer zetten. De caravans zijn gedateerd en niet supergroot maar wat ben je in je caravan met mooi weer zaten we lekker buiten en verder sliepen we alleen maar in de caravan. De caravan op zich zag er prima uit, ook prima douche erin! Wij waren met 4 volwassenen en waren allemaal prima tevreden. Wat ik ontzettend mooi vond was dat we binnen 5 meter bij de zee waren en dat je daar via de rotsen het water in kon. Echt lekker liggen kun je daar niet maar daar verkopen ze genoeg luchtbedden om het jezelf comfortabel te maken. Kroatie staat ook bekend om zijn kei stranden en niet om zijn zandstranden!! Al met al hebben we een prima vakantie gehad op camping stoja! Het is natuurlijk per persoon verschillend maar wij hebben ons prima vermaakt!