Appartement Silva (in Paganor) in Pula Kroatië beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Silva (in Paganor)

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Silva (in Paganor)

Pula
Appartement Silva (in Paganor) scoort een 9,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Silva (in Paganor)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Silva (in Paganor) in Pula, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Appartement Silva (in Paganor) met andere accommodaties in Pula.

2 beoordelingen over Silva (in Paganor)

"Wat een rustige plek."
C.J. van prooijen.
11-9-2011 Appartement is geweldig en zeer volledig mede door de goede zorgen van de gast-vrouw Silva,b.v.extra handdoeken geen probleem,op de eerste dag heeft Mvr. Silva met haar eigen auto ons kosteloos de stad Pula laten zien en is met ons de eerste boodschappen wezen doen in de supermarkt, uitleg gegeven over het openbaar vervoer e.d. Als we ook maar iets nodig hadden konden we dat altijd vragen.
Mvr. Silva had op een dag een overheerlijke chocolade cake gebakken waar wij ook de helft van hebben gekregen.

met partner, Juli 2008
"Heerlijke rustige plek in een woonwijk in Pula"
Nelleke
29-4-2009 Wanneer je op zoek bent naar een rustig appartement met zeer gastvrije eigenaren dan moet je kiezen voor dit appartement.
Het is een uitvalsbasis om alle mooie plekken in Istrie te ontdekken. Een heerlijke bakker om de hoek. Kortom een gastvrije plaats om je vakatie door te brengen.