Vraag & Antwoord Pula

Sfeer

19 juni 2013

Pula
Vraag & Antwoord Pula

strand of kiezels? (0 reacties)
Kim
22-5-2013
Is het strandje vol met kiezels of wel gewoon zand strand?

Wie weet (0 reacties)
Lisanne
14-5-2013
Wie weet of je op de camping een kluis / koelkastje kan huren? Groetjes

Campings Pula (0 reacties)
Maxime
8-3-2013
Wie weet er of er veel campings zijn in de buurt van Pula? Wij zijn van plan om 15 juli naar daar te gaan met de tent voor 10 dagen. Dien je op voorhand te boeken of zijn er dan nog veel plaatsen beschikbaar? Ik heb bv. al een camping gevonden: Stoja. Kan je op dat moment daar nog een plaatsje verkrijgen of is het af te raden om nog niets te boeken?

surfen (0 reacties)
E. van Dam
27-1-2013
kun je met zelf meegebrachte windsurfspullen een beetje uit de voeten daar ?(loopafstanden vanaf je caravan naar het water met je plank en zeil) Kun je er uberhaubt wel goed surfen?

bus vanaf het vliegveld?? (1 reacties)
carola
8-3-2012
Wij willen van de zomer naar deze camping en we gaan met het vliegtuig. Wie weet of er vanaf het vliegveld (vliegveld pula) een bus gaat die bij de camping stopt?

michel
17-7-2012
Ja er stopt een bus pal voor de camping welke lijn enz. weet ik niet, persoonlijk zal ik een auto huren daar is niet eens zo duur.

afstand camping stoja centrum pula (1 reacties)
trudie
13-12-2011
hoe ver is het wandelen van camping stoja naar het centrum van pula en de arena en eetgelegengheden.Loop je in de avond wel door mooie buitenwijken.

michel
17-7-2012
Te ver zal zeker met de auto of openbaar vevoer.

strand zee-egels? (0 reacties)
Appartement Resort Splendid
Martin
16-11-2011
en benieuwd of het strand kindvriendelijk is (7-11 jaar) Het ziet er erg rotsig uit.... Of leuke strandjes dichtbij? En zitten er zee-egels? (Ik heb gehoord dat er vaak zee-egels zitten bij kiezelstranden) Groetjes, Martin

rechtstreeks contact splendid (1 reacties)
Appartement Resort Splendid
annelies theelen
3-7-2011
vanaf 30 juli hebben we met 7 personen een appartement in splendid geboekt. Omdat dit net een héél erg druk weekend gaat worden op de auto-wegen zou ik graag willen proberen 1 nacht eerder te boeken, zodat we alle drukte voor kunnen zijn.(we vertrekken dan op donderdag en komen op vrijdag aan.) Via mijn reisorganisatie kan dit niet, weet iemand hoe ik rechtstreeks contact kan krijgen met dit appartementencomplex om het op deze manier te proberen?

Irene Hoogendorp
27-7-2011
Hoi, Heb een paar andere vraagjes aan jou: Wij gaan over 2,5 week naar Splendid resort toe, en ben dus erg benieuwd naar je ervaring. Wij gaan met 3 kids van 12 t/m 14 jaar. Is het daar leuk? Hoe zit het nou met die airco ? ( en je paspoort?) Hoe is het eten? Heb je tips voor goede restaurants? of is het op het park lekker eten? Is er ook een winkel? Gebruikte jij een taxi of de bus? Duur? Betalen met euro'f of kuna's ? Bezienswaardigheden? Heb jij nog iets leuks gedaan? boottocht of zo? Ben benieuwd naar je verhaal! Alvast hartelijk dank voor je moeite, Vrgr, Irene.

liging caravans van de jong intratour (1 reacties)
dieka
27-1-2011
wij gaan dit jaar met ons gezin naar deze camping, kan mij iemand vertellen of de caravans van de jong intratour een mooie ligging heben wij willen het liefst aan zee maar ze hebben ons verteld dat de jong geen voorkeur ligging heeft gr dieka

peter verwey
3-10-2011
ik zou voortaan gewoon rechtstreeks bij de camping boeken. Op camping stoja hebben ze stacaravans met zeezicht. Kost 10 euro meer dan zonder zeezicht. En je hebt een gigantische ruimte voor je caravan en loopt zo de zee in.

Welk nummer? (1 reacties)
Angelique
28-8-2010
Wie weet aan welke kant van de camping je het mooiste staat? Wij hebben zelf een caravan en prefereren een plek met zeezicht maar er moet ook schaduw/half schaduw zijn. Kan iemand mij een nummer geven? Ik hoor graag!

Dennis
23-7-2012
de lagere nummers (bij staanplaats 718), niet direct zeezicht maar wel erg mooi

honden (1 reacties)
Monique
3-5-2010
weet iemand of dit een goede camping is om met de hond heen te gaan??

Dennis
23-7-2012
ja, veel honden gezien daar

Weer in augustus (1 reacties)
Bennie
6-8-2009
Wie weet hoe het weer is in augustus?

peter verwey
3-10-2011
graadje of 33 maar lekker warm en niet zo drukkend.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?