Vakantiepark Zelena Laguna in Porec Kroatië beoordelingen 8.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.955 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Porec > Vakantiepark Zelena Laguna

Beoordelingen Vakantiepark Zelena Laguna

7 februari 2012

Onderkomens
Gewoon een doorkijkje op de camping

Vakantiepark Zelena Laguna scoort een 8,0 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Zelena Laguna? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Zelena Laguna in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Vakantiepark Zelena Laguna vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Vakantiepark Zelena Laguna met andere accommodaties in Porec.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Zelena Laguna

Heerlijke en superschone camping
Peter
Onderkomens
19-12-2011 De camping en het sanitair is superschoon. Ook de aangelegde beplanting is prachtig en wordt zeer goed onderhouden. De camping is naast de camping "Bijela Uvala"gelgen en van beide accommodaties kan gebruik worden gemaakt. Ook camping Bijela Uvala is erg schoon en mooi. Grent aan de kust met (stenen) strand en een nudistengedeelte.

De door ons gehuurde stacaravan "Grand Casa" was geweldig.

Een heerlijke camping
Caatje
Onderkomens
9-9-2011 Misschien ben ik bevooroordeeld omdat dit mijn vierde keer betrof? Maar we waren na een paar jaar weer terug op deze camping, en wat hebben we het weer naar onze zin gehad. Een prachtplek, met alle faciliteiten in de nabijheid. Al moet ik zeggen, dat de plek waar je staat veel bepaald. Ik zou ook never nooit in Zone A gaan staan. Wij staan altijd in B of C en das prachtig. Ruime plekken met een beetje geluk wind en uitzicht van zee. Mooi sanitairgebouw waar de godganse dag door 1 mevrouw wordt gepoetst. Broodkraam, winkel restaurant, bar aan zee, noem het maar op. Zelden zo'n prachtige camping meegemaakt en we hebben er al heel wat gezien in veel verschillende landen. Een genot voor mensen met viervoeters, deze zijn ook meer dan welkom. Wat wij ook een voordeel vinden is dat vele faciliteiten verspreid liggen over t terrein. Een tip als je persé een andere plek wilt als je huidige plek tegenvalt. Maak ze gek aan de receptie...en ze doen wat voor je, zo niet vinden zij het ook prima!!

Prima camping met enkele minpunten
Bert
Activiteiten
24-8-2011 Mooie tijd gehad. Alweer geboekt voor volgend jaar. Veel bomen, die echter soms midden op de plekjes staan. Niet overal schaduw.

Bij de receptie zijn ze soms stug en kortaf. Maar een vriendelijke eigen benadering helpt zeker. Er is veel te regelen via de mensen bij de poort (helpen caravan verplaatsen, klossen, etc).

Er zijn verschillende winkeltjes: een bakker, een kampwinkel, een groenteboertje en een supermarkt. De supermarkt heeft eigenlijk alles, maar winkelen bij de grote supermarkten in Porec is goedkoper (Konzum is een aanrader).
Er zijn 3 restaurants. Wij kennen alleen die bij de receptie en die heeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Toiletgebouwen worden echt goed onderhouden. 's Ochtends om 6 uur is er al een schoonmaakster. Als het er al een vies is dan ligt dat vooral aan de gasten zelf. Je kunt er zelfs je was laten doen. Of je hond of auto wassen.

Er is genoeg vermaak (voor kinderen). Alleen onduidelijk wat en vooral waar en wanneer. Dat mag/moet zeker beter

Mooie camping
mjdrent
Onderkomens
29-7-2011 verbleven in een gloednieuwe mobil home van TO deze stond op een pracht locatie en was van alle gemakken voorzien
volgend jaar weer maar dan in voorseizoen

Erg slechte service,vreselijk luidruchtig
fam Dorenbos
Onderkomens
28-8-2011 dit was onze laatste keer!!!!!!!!!!
zo'n slechte service nog nooit mee gemaakt!!!!!!!!!!!!!!
we stonden in de a-zone aan de doorlopende weg van zelena laguna naar de naast geleggen camping buela uvala. elke nacht was het raak, schreeuwende dronken ruziezoekende mensen liepen over deze weg. tafels en stoelen werden gesloopt spullen uit je voortent gestolen, niets was veilig!!!!!!
elke ochtend (na geen oog dicht te hebben gedaan) zijn we bij de receptie geweest om te vragen of de bewaking aub wilde opletten en eventueel ingrijpen.
elke keer werd er beloofd dat er extra bewaking zou komen en dat na nog een klacht de directie bij ons langs zou komen.maar helaas de bewaking deed niets en de directie hebben we nooit gezien. elke keer werden we met een kluitje het riet in gestuurd. het was ook niet mogelijk om een ander plek te krijgen!!!!
en van een compensatie wilde ze niets weten> in het kort, een vakantie van
4 gezinnen is zwaar bedorven< je zou toch denken dat ze wat voor je doen.

Super camping
fam. van de Groep
Onderkomens
11-9-2011 Super camping, mooi gelegen vlakbij gezellig toeristenplaatsje met elke avond volop leven in de brouwerij. Gezellige terrassen en een gezellig marktje
mooi zwembad en strand met mooi aangelegde plateaus om heerlijk te zonnen.
En een heerlijke strandbar waar een frikandel of kroket heerlijk smaakt.
er is ook een klein haventje. supermarkt en minimarkt waar alles te koop is.
Mooie campingplaatsen.
Een tip voor mensen die zeuren over lawaai: Leer vakantie vieren en uitgaan!!
Personeel bij de receptie kan wel wat vriendelijker verder geen minpunten.
mooi schoon sanitair.
Wij vonden het top en hebben bij vertrek direct geboekt voor volgend jaar

met vrienden, Juli 2011
Wij komen zeker terug!
DvB
22-8-2011 Wij zijn net terug met 4 vrienden, goede vakantie hier gehad.
Prima camping en erg mooi gelegen. Zee is heerlijk om te snorkelen. Wel zeeschoenen aantrekken!
Sanitair is schoon en zeker in het restaurant bij de receptie kun je lekker eten (goede pizza's) voor een schappelijke prijs.
Met de (taxi)boot naar Porec is goed te doen, betaalbaar en leuk. Porec is geen Blanes, Lloret of Salou maar toch kun je je er prima vermaken. Als je uit wilt gaan moet je in Porec naar Saints en Sinners gaan. Op loopafstand van de camping zit ook een prima discotheek (Byblos), verder is Club Plava een aanradar voor de oudere jeugd.
Kroatische mensen zijn erg vriendelijk en spreken over het algemeen goed Engels.
Al met al hebben wij een fijne vakantie gehad en we komen zeker nog eens terug naar deze Camping!

Geweldige camping !
Eradus
Activiteiten
16-7-2011 geweldige camping, prachtig gelegen aan zee.
Plaatsen groot genoeg voor caravan met voortent en bijzettentje.
Sanitair wordt supergoed schoongehouden.
Meerdere winkels op de camping voor de dagelijkse behoefte (brood/drinken)
Bij de receptie zijn ze nogal kortaf, zakelijk, voor de rest overal erg vriendelijk , ook de vaste schoonmaakster van ons sanitair gebouw.
Eetgelegenheid bij de zee, echt goedkoop en vriendelijk bedienend personeel.
`s avonds muziek hoorbaar van entertainment van de naastgelegen camping, maar niet hinderlijk en stopt zo rond 23.00 en dan is het stil !

Camping is dus een aanrader, was er wel erg warm (33-34 graden) dus veel zwemmen in de zee en het zwembad (zoetwater).

Geweldig
Wevers
13-8-2011 Camping Zelena Laguna is een prachtige, rustige camping. De plaatsen zijn (meestal) schaduw tot half-schaduw en groot genoeg voor een gemiddelde caravan/camper/vouwwagen. Je hoeft niet van de camping af omdat een supermarkt aanwezig is, én voldoende eet- en drinkgelegenheden. Vertier voor jong en oud op naastgelegen camping Bijela Uvala (vrij toegankelijk vanaf Zelena Laguna). Prachtig en brandschoon sanitair, ook tijdens hoogseizoen. Mooi aangelegd plateaustrand. Mede door altijd goed weer zéker voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Juli 2011
Mooi gelegen en goed verzorgde camping
Marcel
Onderkomens
2-8-2011 Camping Zelena Laguna ligt aan de Adriatische zee. Ze hebben de zee toegankelijk gemaakt door mooie plateaus aan te leggen met natuursteen van waaruit je goed de zee in kan. Na het zwemmen kan je met zoet water afdouchen.
Het sanitair is nieuw en zeer schoon. Alles op de camping ziet er mooi, schoon en goed onderhouden uit.
De campingplaatsen op terrein B zijn niet groot, althans de plekken die wij hadden. Denk aan 50m2.
Bij de camping ligt een jachthaventje met boothelling. Voor boten onder de 3 meter en met minder dan 6pk is geen vaarvergunning of vaarbewijs nodig. Mijn rubberbootje is 3.80m met 5pk. De havenmeester gaf aan dat dat geen probleem was zolang je maar niet gaat vissen. Je kunt de boot in het water laten liggen (reserveren!) of aan de kant trekken met strandwielen. Havenplek is 55 kuna, landplek 20 kuna. Er is iets buiten de camping een watersportwinkel die ook bootmateriaal verkoopt.
Pubers vinden snel aansluiting. Er is gratis vervoer naar een disco.

met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende