Aparthotel Valamar Tamaris*** in Porec Kroatië beoordelingen 8.7 | Zoover

Aparthotel Valamar Tamaris*** Porec

Beoordelingen Aparthotel Valamar Tamaris***

Lanterna bb, 52465, Porec
Aparthotel Valamar Tamaris scoort een 8,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Valamar Tamaris***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Valamar Tamaris*** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Aparthotel Valamar Tamaris*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Aparthotel Valamar Tamaris*** met andere accommodaties in Porec.

10 beoordelingen over Valamar Tamaris***

9,5
"Wat n fantastisch eten"
RoMa
20-6-2010 Valamar Club Tamaris is n groot complex met hotel en appartementen.Wij hebben in het hotel gezeten.Kamers uitstekend met airco.Badkamer goed alleen te kleine douche-cabine.Neem zeezicht.Goede schoonmaak.Hele complex incl.tuin waanzinnig schoon.Airco maakt wat lawaai,moest in de nacht aan ivb.deuren dichthouden.Dit was te danken aan de meeuwennesten onder ons balkon en die meeuwen maken toch n lawaai!!Begin juni 1 week geweest en heel erg druk.(bezetting van 750 mensen)Eetzalen veel herrie en ongezellig(wegrestaurant)Nadeel was dat appartement-gasten daar ook kwamen eten.Het eten was grandioos.Koks staan er voor je te koken.Vers fruit, noem maar op en dat maakt het weer goed.
Gratis strandlakens.Ook hier bedjes claimen vroeg in de morgen bij het zwembad en de ligplateau's(zee).Al het personeel zeer vriendelijk.Veel sportgelegenheden.
Porec ligt 20 min.met de auto.Goed verblijf gehad.

met partner, Okt. 2009
"Paradijselijk"
Lydia en Wim
8-10-2009 Kamers zijn niet zo groot, maar erg schoon met fijne bedden. Op het terrein kun je van alles doen zowel voor volwassenen en kinderen. Het complex is van oorsprong een tennishotel en dat zie je met geweldige tennisbanen. Het eten (in buffetvorm) is fabelachtig goed en het personeel is zeer vriendelijk. Overigens is bij het buffet het drinken inbegrepen (gratis) met wijn, bier en fris. De zwemnaden zijn schoon met voldoende ligbedden met matrasje. Er is gratis draadloos internet bij de receptie en in de bar (dus niet op de kamer). Bij de beauty salon staan 3 internet PC's voor het geval je geen laptop bij je hebt. Leuke uitstapjes kun je maken naar Grosjean en Rovigne. Pula valt tegen.

met partner, Sept. 2008
Milena Van Audenaer...
23-9-2008 Heel mooi en verzorgd hotel. Gezellige lobbybar, mooie en verzorgde kamers, propere zwembaden.
Eten was heel lekker en uitgebreid. Voldoende keuze voor iedereen. Zeker een aanrader! Ligt wel afgelegen, maar met de auto of taxiboot ben je snel in porec of novigrad.

met vrienden, Juli 2008
verlinden
2-8-2008 prima hotel ruime keuze aan eten,kinderen vervelen zich niet,gratis wireless,zeer nette kamers,s'avonds steeds animatie,voldoende bedden en gratis handdoeken kortom prima. minpuntje vond ik dat het nogal ver afgelegen was van dorpjes waar je te voet naar toe zou kunnen en de drank was niet goedkoop 3€ voor frisdrank

met partner, Juli 2007
Petra en Erwin
3-10-2007 Wij zaten in het hotel Tamaris, deze is gerankt met vier sterren. Is ons zeer goed bevallen. Wij hadden zelf geen kinderen mee, maar ik zag wel dat er voor kinderen veel georganiseerd werd. Een echte aanrader op elk vlak. De kamer met zeezicht vonden wij geweldig. De zwembaden, er was er een die heel rustig was en een met glijbanen en meer vertier dus je kon kiezen. De service heel goed, vriendelijke mensen. Best wel wat gewend en in vele hotels geweest kan ik niet anders zeggen dat het een heel goed hotel is. Nu ja, wij waren verliefd dus het kan zijn dat onze blik enigszins iets aan de roze kant is;-) Nee hoor, gewoon echt heel erg goed bevallen....

met vrienden, Juli 2007
Chris
10-8-2007 We waren nog nooit in Kroatië geweest maar het is de moeite waard! We gaan zeker een keer terug. Valamar Tamaris is een prachtig resort.
Ligt mooi aan de zee met 3 zwembaden erbij. Het eten is heel goed en betaalbaar. En 's avonds is er ook genoeg te doen.

Een aanrader.
Groetjes
Chris

Nicole
7-5-2007 de residence staat ook bekend als Villas lanterna. Prima, gerenoveerde villas met vaatwasser en magnetron. iedere ochtend nederlandse krant, en wasblokje voor de vaatwasser, 2x per week wisseling bedlinnen en iedere dag schone handdoeken plus lediging vuilnisemmer! Hele goede service, vriendelijk! Ligging is redelijk ver van Porec, direct aan het water, mooi zwembad, voldoende eetgelegenheden op het park: aanrader: Delfin, goed en goedkoop!Voldoende sportmogelijkheden ook, er mag gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van Hotel Tamaris ****

gullentops christie
31-7-2006 net terug uit kroatie en van hotel tamaris.
we hadden dit hotel last minute geboekt rechtstreeks op de site riviera.hr.
we waren met 2 volwassenen en een kind van 6j en we hebben voor 7 dagen 589 euro betaald. en we kregen echt waar voor ons geld. het eten was uitstekend.
rijkelijke bufetten voor elk wat wils ook voor de kinderen.
mooi zwembad. mooie ligging op ong 10km van het centrum maar makkelijk te bereiken met de wagen. de stranden zijn kiezelstranden en betonplateaus maar dat stoorde ons niet daar het direkt aan het hotel ligt en een zeer mooi uitzicht biedt.
HET WAS ECHT TOP VEROEVEN IN DIT HOTEL.
min puntje : er was dit jaar nog geen airco op de kamer maar daar zou in 2007 verandering in komen daar ze de kamers gaan renoveren.als je met de wagen gaat reken op files in duitsland , oostenrijk en aan de grenzen. wij werden er gek van.

met partner, Juli 2006
Rene Quist
24-7-2006 Tamaris is een hotel waar je absoluut geen spijt van krijgt. Vriendelijke receptie, mooie kamers met gerenoveerde badkamer, een erg mooi en ruim zwembad met meer dan genoeg ligstoelen ( ja ook in het hoogseizoen. De zee is ook vlakbij, daar heb je meer dan genoeg ruimte. Je kunt zwemmen zonder schoentjes, maar het is makkelijker ze wel te hebben. Er is een leuke grillbar voor de lunch, je kunt er tennissen, waterfietsen surfen, het ligt vlakbij de megacamping Zelena Laguna. Erg leuk om daar eens te kijken. Je auto staat in de schaduw en het buffet is meer dan prima: vers fruit, salades, allerlei soorten eten. bier wijn, fris. Nee echt een absolute aanrader!

Brand
22-7-2005 Vorig jaar juli zijn wij hier geweest. Het was echt genieten!!!