Hotel Valamar Rubin*** in Porec Kroatië beoordelingen 8.7 | Zoover

Buitenkant hotel

Beoordelingen Hotel Valamar Rubin***

Rovinjska, HR-52440, Porec
Hotel Valamar Rubin scoort een 8,7 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Valamar Rubin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Valamar Rubin*** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Valamar Rubin*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Valamar Rubin*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Valamar Rubin*** met andere accommodaties in Porec.

31 beoordelingen over Valamar Rubin***

"Heerlijke vakantie gehad in Valamar Rubin"
jens1968
18-8-2011 Het hotel heeft "maar" drie sterren, maar van ons mag hij er 6 hebben. Fantastisch eten, schone en mooie kamer, en een heerlijk zwembad. Wij komen zeker hier nog een keertje terug

met oudere kinderen, 2011
"Dit is een echte topper"
Claudia
31-7-2011 Wij hebben dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer onze vakantie in dit hotel doorgebracht. Eten is werkelijk super. Hebben dit jaar een vernieuwde kamer gehad (Romantic Room). Bed was uitstekend. Uitzicht op zee geweldig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Super hotel, hun site liegt niet!"
Roy
6-10-2010 Wij zijn eind september een midweek in dit hotel geweest. We hadden geboekt via de valamar site, romantische kamer, met een romantisch pakket.
Nou dit is een beste keuze geweest! Kamer was ruim, schoon, van alle gemakken voorzien en had een geweldig uitzicht over zee.

Het eten en ontbijt zijn ook prima in orde, ontzettend veel keus dus er zit altijd wel iets lekkers bij, ook mindere dingen maar dat is een smaak kwestie. Tevens ook top dat er een aantal man verse dingen bakken. Minpuntje is wel het enorm massale karakter.

Medewerkers zijn ons ook prima tot dienst geweest, geen enkele klacht, wat ze beloven maken ze waar.

met vrienden, Juli 2010
"Dicht bij het centrum mooie omgeving"
Astrid
27-7-2010 Prima hotel! vriendelijk personeel,schone en frisse kamers! en perfect eten!(ontzettend veel keuze! lijkt wel een ***** hotel top!
Heerlijke sapjes verkrijgbaar in het hotel en lekkere cocktails.
mooi zwembad ideale vakantie plek.
Centrum is goed te lopen door een leuk bospad!

met vrienden, Juli 2010
"Prima hotel met vriendelijk personeel"
gerritje
12-8-2010 hotel valamar rubin is een prima hotel met echt een super!!!! keuken
nog nooit meegemaakt wat een keuze en alles even lekker
ook de kamers mooi schoon en vriendelijk personeel

met partner, Juli 2010
"Goed hotel!"
Kasper en Monica
4-8-2010 Hier eind juli 8 dgn geweest. Mooi rustig gelegen hotel. Makkelijk te vinden als je met eigen vervoer komt.
Goed hotel, vriendelijk personeel. Personeel bij balie vriendelijk, goed duits en engelstalig. Kamers goed. Goede airco.
Eten in buffetvorm. Superveel keus. Veel vers fruit elke ochtend en ook 's avonds. Bijna elke avond entertainment in de vorm van live muziek bij het het hotel.
Ongeveer 10 min lopen naar centrum Porec. Natuurlijk wel veel Nederlanders in Porec.
Ook in centrum veel te doen, live muziek, leuke boulevard met winkeltjes.

Tip: dagtocht maken naar Venetië, aan boulevard te boeken, ong. 100 euro voor 2 pers.
Ook leuk dagje naar Rovinj, Pula, Novingrad. Zeker de Plitvicemeren bezoeken. Is 4 uur rijden. Wij gedaan als laatste, daar overnacht en van daaruit weer terug naar NL.

Super vakantie gehad, zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2009
"Waar voor je geld"
Tom en Cojah
28-6-2009 Van 20 juni tot 28 juni 2009 zijn wij te gast geweest in dit hotel. De grootste pluspunten waren de kamer (brandschoon, airco, tv en goede bedden), het ontbijtbuffet en dinerbuffet (enorme keuze) en de ligging aan de adriatische zee. Minpuntje is dat in de omgeving niet echt veel bezienswaardigheden zijn. Porec is een pitoresk stadje evenals Rovinj. Wij waren er echter snel op uitgekeken. Jammer ook dat er weinig variatie is in restaurantjes. Ze bieden allemaal dezelfde pizza's, grillgerechten en visgerechten. Een excursie naar Plitvic en naar Venetie zijn aanraders
Service van het personeel is ook prima

met partner, Mei 2009
"Prachtig een aanrader"
A v Groesen
25-5-2009 heel schoon en zeer vriendelijk personeel zijn er drie weken geweesd en geen dag spijt gehad

met oudere kinderen, Mei 2009
"Prima hotel!"
familie k
13-5-2009 Wat hebben we hier genoten!! Heerlijke kamers. Alles is ruim, de eetzaal, de hal, de receptie. Mooie ligging aan zee. Ook iemand die bijna niets lust vindt iets te eten aan het buffet! Een aanrader als je naar Istrie gaat.

"Goed hotel"
WIlma & Antoine
1-10-2008 We zijn eind september in Hotel Rubin geweest. Prima hotel, goede kamer, goed eten, zeer vriendelijke behulpzame receptionistes die alles met een lach regelden. Nadeel was dat het restaurant maar twee uur(19.00-21.00)open was voor het diner voor alle hotelgasten. Gezellig natafelen was niet mogelijk, om 21.00 uur ging het restaurant dicht. Mooie omgeving voor heerlijke wandelingen. Jammer dat het einde van seizoen was, laatste week was poolbar en het terras dicht.