Hotel Valamar Riviera**** in Porec Kroatië beoordelingen 8.4 | Zoover

dessertbuffet

Beoordelingen Hotel Valamar Riviera****

Obala Marsala Tita 15, 52440, Porec
Hotel Valamar Riviera scoort een 8,4 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Valamar Riviera****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Valamar Riviera**** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Valamar Riviera**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Valamar Riviera**** met andere accommodaties in Porec.

30 beoordelingen over Valamar Riviera****

6,5
zakelijk, Apr. 2011
"Hotel Neptun bestaat niet meer ..."
Pieter Melieste
19-4-2011 Hotel Neptun is volledig gerenoveerd en heet tegenwoordig Hotel Valamar Riviera. Het is een zeer comfortabel en modern 4 sterren hotel geworden.
De service was al goed maar is nu helemaal uitstekend!

(bericht van KroatiëExperts ID Riva Tours)

met partner, Aug. 2009
"Gezellig, leuk Hotel"
sharina
26-8-2009 Het is een heel mooi hotel met echt vriendelijk personeel. Het hotel ligt midden in het centrum dat is echt perfect. Je hebt mooi uitzicht op de haven van uit het hotel.
Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Juli 2009
"Lekker midden in het centrum"
J. Linders
14-8-2009 prima hotel met vriendelijk personeel.
wij waren dik tevreden

met partner, Juni 2009
"Leuk hotel"
Marion
12-7-2009 We hadden een kamer met zee-zicht maar jammergenoeg geen balkon. De helft van de kamers aan de zee-zijde heeft nl. alleen een zgn Frans balkon. Geen koelkast op de kamer en geen airco.Tip: neem je eigen ventilator mee van thuis. Kamers zijn erg klein. Ook de badkamer was erg klein. 's-avonds laat is er veel herrie van de discotheek die een paar meter verderop zit. Raam kun je niet dichtdoen want dan ga je dood van de hitte. Wij hebben een fiets gehuurd tijdens ons verblijf. Bij het Informatieburo kun je leuke fietsroutes krijgen,is goed te doen. Weinig hoogteverschil, redelijk goede fietspaden.

Familie
"Kei Goed"
Hans en Sjan
20-9-2008 we zij net terug we zijn 17 sept vertrokken,  het is een geweldig hotel zeer goed eten heel uitgebreid en zeer vriendelijk personeel. was  voor ons de tweede keer en het was weer GOED hebben ook niet voor niets al 6 jaar op rij een prijs gekregen

met partner, Sept. 2008
"Viel een beetje tegen"
Fam. van Aalst
14-10-2008 kamer was klein, geen airco, uitzicht op plat dk met een grote afvoerbuis van de keuken.
geen parkeerplaats beschikbaar

Familie, Sept. 2008
"Perfect hotel en zeer gastvrij personeel"
Francois Smits
18-9-2008 Wij zijn net terug van een fantastische vacantie in porec. van 6-9 tot en met 16-9 2008
Voor het eerst in hotel neptun aan de boulevard wat wil je nog meer.
Leuk hotel zeer vriendelijk personeel vooral tegen ons dochtertje van bijna 2 zij kon daar geen potje breken.
De kamers zijn klein maar volgend jaar naar de verbouwing groter en met airco !!!!!
Al bij al we hebben zeer genoten.

Familie Smits en Noa

"Prima hotel in centrum Porec"
Fred Cahuzak
12-8-2008 Wij zijn net terug uit Porec. Verbleven in hotel Neptun en hebben het zeer naar onze zin gehad. Eten is uitstekend; hotel midden in Porec; met pontje naar het eiland aan de overkant voor een prima strand. Alleen de kamer is wat aan de kleine kant.

"Neptun"
Yvonne
8-8-2008 Het hotel is fijn gelegen aan de boulevard. Het personeel is erg vriendelijk en het ontbijt en diner zijn super! Op het tegenover gelegen eilandje Nikola kun je aan de rechterzijde achteraan heerlijk rustig liggen.
De kamers zijn schoon, maar wel wat muf. We kregen eerst een kamer met zeezicht (= prachtig), maar die kamer was ontzettend klein. als je zeezicht wilt, neem dan het grote type (beperkt aantal). Wij hadden uiteindelijk een kamer met parkzicht (je kijkt gewoon op huizen) en we hadden veel last van de vuilniswagen die iedere ochtend erg vroeg langskwam voor een bezoek van minstens 15 minuten en we hadden last van kletterend bestek, aangezien we net boven de keuken sliepen.
Verder stond er geen zuchtje wind aan onze raamkant, waardoor het ontzettend heet was. Een ventilator is een must!
al met al een leuk hotel met wat kleine minpuntjes.

met partner, Juli 2008
"Geweldig goed hotel!"
DorienB
7-8-2008 Erg goed hotel aan de boulevard gelegen. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze dragen zelfs al je tassen naar de kamer. Mooie, schone kamers met een groot balkon.
Het eten was heel erg goed, er was ontzettend veel keuze. Vrijdag visdag was enorm goed.
Animatie was ook top.
Parkeerplaats was goed geregeld.
Je kan trouwens gratis met een boot (de riviera) naar het eilandtje sv. nicolas, daar is een mooi strandje en aan de andere kant van het eiland zijn rustigere ligplekjes. Het strandtentje daar heeft ook heel lekker eten, het wordt voor je neus klaargemaakt, ook de salades!
Ga ook eens naar het strand van plava laguna (met taxibootje kost ong 15 kn) daar is ook een erg mooi strand.
Stadje is ook erg leuk.
Wij komen hier ZEKER terug!!