Hotel Valamar Crystal**** in Porec Kroatië beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel Valamar Crystal**** Porec

Beoordelingen Hotel Valamar Crystal****

Brulo bb, 52440, Porec
Hotel Valamar Crystal scoort een 8,8 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Valamar Crystal****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Valamar Crystal**** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Valamar Crystal**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Valamar Crystal**** met andere accommodaties in Porec.

25 beoordelingen over Valamar Crystal****

"Zeker voor herhaling vatbaar!"
franky stofferis
26-7-2011 wij waren tevreden over de service en het eten,het blijft buffetvorm maar daar kan je je aan aanpassen,de kamer was zeer ruim maar wel gehorig. het zwembad was lekker warm en is zeer proper net als het hele hotel ! over de omgeving kan ik kort zijn:indrukwekkend,en van alles te doen vanuit het hotel(100m tot aan zee,15min tot aan porec,boottochten,enz...)kortom een echte aanrader!!!

met partner, Sept. 2010
"Geweldig"
Marly
13-9-2010 gelegen in mooie parkachtige omgeving
goed hotel echt een aanrader vriendelijk personeel niets is te veel
we waren met de bus en hebben de laatste dag de kamer nog
kunnen reserveren. Tot op de laatste dag vakantiegevoel. In een woord geweldig

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Een zeker geslaagde doe-vakantie"
D. Thomassen
27-9-2010 hotel Valamar Crystal is zeker de moeite waard om een keer in de zomer heen te gaan!
Het hotel ligt midden in een bosrijk gebied.
Aan het strand zijn veel activiteiten voor kinderen zoals:waterspringkussens,midgetgolf,fietsverhuur,parasailen en jetskies huren voor een redelijke prijs.
Het centrum van Porec is op loopafstand ongeveer 15 a 20 min lopen.
Je kunt ook een treintje pakken of een water-taxi.
Het eten in het hotel is redelijk,vaak hetzelfde(vooral de worteltjes zijn in trek).
Het zwembad is groot en gevuld met zout-water.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Super hotel"
Elle
24-1-2011 Zeer mooi hotel in een rustige groene omgeving. Maar je kunt in 15 minuten naar Porec wandelen. Het eten is superlekker en wordt in de eetzaal bereid, zelfs de frietjes. Wij hadden een hele schone, ruime 4-persoonskamer. Mooie zwembaden.

met partner, Aug. 2010
"Mooi hotel"
Hartmans
22-8-2010 In augustus 5 nachten verbleven bij Valamar Crystal. Hotel ziet er mooi uit. Wij hadden vrij kleine kamer, maar was wel goed. Eten is goed, veel keuze! Personeel erg vriendelijk.
Hotel ligt in een groot park en is verbonden met de andere Valamar hotels, dicht bij de zee. Zwembad is vrij druk. Porec ligt op loopafstand. Er rijdt ook een treintje tussen Porec en Valamar hotel. Pula is ong uurtje rijden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Luxe hotel, geweldig eten!!!"
hilde
16-8-2010 Hotel ligt erg mooi en rustig in een boomrijke omgeving, aan het strand en op loopafstand van Porec wat een prachtige stad is. Personeel erg vriendelijk. Het eten is van hoge kwaliteit met volop variatie. Zijn naar Pula gevlogen en hotel heeft free transfer voor ons geregeld, was tot in de puntjes geregeld. Een compliment waard!! Dagtocht met boot (geboekt in de haven van Porec) naar Lim Fjord en Rovinj een aanrader. Zeer ruim zwembad met aparte jacuzzi, prachtige aangelegde parkachtige tuin. Gratis handdoeken aan het zwembad. Ruime kamer, luxe ingericht en schoon. Kortom zéér tevreden over ons verblijf in dit hotel, een echte aanrader!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldig!"
Anna
26-7-2010 Ver genoeg van alle herrie, dichtbij genoeg voor de leuke dingen. Wij zaten in het appartementencomplex. Goed onderhouden en keurig netjes. Personeel is vriendelijk en zwembaden schoon. Echt een aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super ontspannende vakantie !"
Claeyssens - De Roo...
3-8-2010 Hebben genoten van een super ontspannende vakantie, alles wat een vermoeid mens kan verwachten na een druk werkjaar.Hotel,omgeving,personeel,eten,drinken gewoon top, kamer wat kleiner maar ideaal, daar moet je enkel slapen (maar super verzorgd en goede airco,zelf balkon met droogrekje aan de muur). Kort samengevat een echte aanrader.

"De moeite meer dasn Waard geweest!!"
De globetrotters
9-6-2010 Een fantastisch,mooi in het bos gelegen hotel. 's avonds ook heel rustig zonder blerende animatie! Eten uitstekend,medewerkers erg vriendelijk.
Wij hadden een kamer met uitzicht op het bos,lekkere bedden.Excursies zelf boeken in Porec,goedkoper dan bij reisorganisatie en meer keus!!
Kortom,een aanrader!!Zeker nog eens te doen. Dit jaargetijde althans.

met partner, Sept. 2009
"Volgend jaar weer"
Ramona
15-11-2009 Porec is een ontzettend leuk stadje, veel te zien en te doen. Wij zijn in september geweest en het was toen " rustige: periode. Hotel is geweldig, prima service, goed eten, heel sfeervol en lekkere sauna/spa als extra.

Omgeving is prachtig en het centrum van Porec is op loopafstand. Volgend jaar gan we zeker weer!