Camping Ulika**** in Porec Kroatië beoordelingen 8.2 | Zoover

Camping Ulika**** Porec

Beoordelingen Camping Ulika****

Cervar Porat, 52440, Porec
Camping Ulika scoort een 8,2 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ulika****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ulika**** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Ulika**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Ulika**** met andere accommodaties in Porec.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Ulika****

"Zeker voor herhaling vatbaar, b.v. volgend jaar!"
Gerrit ter Avest
28-9-2011 Heerlijk rustig in september en gezellig.
De camping is relatief groot, maar je merkt het niet en alle voorzieningen zijn aanwezig.Dus ideaal,althans voor ons.

"Rommelige camping"
Jane
23-8-2011 Weer zo'n enorme camping! Hier kun je kamperen op percelen (die vaak gereserveerd zijn) of in de vrije zone. Vrije zone betekent zet je caravan maar ergens neer en zorg dat je genoeg kabels bij je hebt. Maakt een rommelige indruk. Zwembad is mooi, maar wij komen niet meer terug. Er zijn mooiere FKK campings in Kroatie.

"Een prachtige rustige camping."
annet
26-8-2011 Deze camping is groot, maar dat merk je niet. We hadden niet besproken en toch een prachtige plek onder de bomen. Dicht bij de zee, om de hele camping heen is de zee.
Nadeel, te lang in de rij staan voor je broodjes.Zwembad prima. Sanitair goed schoongemaakt. De mensen zelf maken er een rommeltje van.Zeer goede douches zonder drukknop systeem.Vriendelijke mensen ook in de winkel.Mooie omgeving.
Voor de 16-jarigen en ouder weinig te doen.

"Aanrader voor naturisten"
martine
29-8-2011 Naar aanleiding van de goede recensies naar Ulika gegaan. Stugge ontvangst bij de receptie, maar de camping is mooi, met een fijn zwembad en goede winkels (lekker brood) en eetgelegenheden. Ook de kustlijn is prachtig voor zwemmen en snorkelen.
De plekken zijn wel klein, maar dat zagen we ook op andere campings in de buurt.
Groot pluspunt van Ulika is dat je er rustig kampeert, zonder overlast van anderen, ook in het hoogseizoen, en ook de ruimte hebt op het stand en in het zwembad.
Het sanitair is redelijk schoon, met fijne douches maar zelf vond ik het niet prettig dat er geen aparte dames en herentoiletten zijn en dat in de toiletten tonnetjes voor maandverband e.d. ontbreken.
Dat heeft vast te maken met het naturisme, waaraan ik erg moest wennen. Zeker omdat bepaalde mannen zich wat exhibitionistisch gedragen en je in textiel met de nek aangekeken wordt door sommigen.

"Leuke camping, vroeg kleding aan"
janeningrid2
20-11-2011 Leuke camping, genoeg te doen, jammer dat er geen zandstrand is.
De kleren gaan wel erg vroeg aan en dat vinden wij wel erg jammer, het is er zo lekker 's avonds dus waarom dan al je kleding aan?

"Geen Naturisten, maar een Nudisten camping"
Berd Boerema
6-11-2011 Camping Ulica wordt in vele beoordelingen als een fantastische naturistencamping beschreven, met ontzettend veel plaatsen!

Echter, wij hebben het ervaren als een commerciële en zeker niet naturistische camping.

Het terrein is inderdaad heel mooi, maar het wordt volledig volgepropt.
De afgebakende plekken zijn klein, en op de vrije velden sta je op elkaars lip.
De auto's moeten bij de tent/caravan blijven staat wat een zeer rommelige ongezellige sfeer geeft.

Het is geen naturistische camping. Zelfs bij temperaturen boven de 25 graden (ook 's nachts) gaan om vijf uur 's middags bij 80% van de gaste de kleren aan.
Door de manier waarop deze mensen naar de overige echte naturisten keken, voelden wij ons behoorlijk bekeken/begluurd.
Ondanks alle borden (badkleding verboden) en de folders waarin aangegeven wordt dat het om een echte naturisten camping gaat, onderneemt het personeel hiering geen enkele actie.

met partner, 2011
"Heerlijk oord!"
G. de Jong
10-6-2011 wij gaan dit jaar voor de 12 keer na Ulika, echt heel mooi!

met partner, Aug. 2010
"Heerlijk rustig en veel vriendelijke mensen"
Pipa
19-9-2010 Jammer genoeg is de vakantie weer voorbij, het waren weer heerlijke weken. Het viel ons wel op dat er eind augustus toch meer mensen bij kwamen als weggingen. Maar het blijft over het algemeen vrij rustig op de camping. Wat wij wel jammer vinden is dat er toch een hoop mensen minder positief zijn over de klantvriendelijkheid van de receptie. Wij ervaren dit gelukkig heel anders, je kunt alles vragen in meedere talen, geven netjes en correct antwoord met een glimlach, zeggen gedag en tot ziens met een glimlach. Vooral de man met de snor is naar ons beleefd en vriendelijk met glimlach. De kroaten zijn volgens ons niet zo uitbundig en dat bevalt ons prima. Het personeel van de diverse restaurants vinden wij ; gehaast en gemaakt vrolijk overkomen, zich voordoen of een ieder hun beste vriend is, je makker brrrr, Is dit dan de aangeleerde vriendelijkheid die men ook wil zien bij de receptie ? Ik hoop het niet Zo zie je maar weer dat meningen en ervaringen van mensen kunnen verschillen.

met partner, Juli 2010
"Prima accomodatie"
Peter van den Groen...
25-8-2010 Camping is perfect gelegen aan de zee maar beschikt ook over een eigen zwembad. Dit jaar is al het sanitair vernieuwd. Ziet er geweldig uit, bijzonder zijn ook de aangepaste doucheruimten voor de kinderen. Ook is er een vernieuwde speeltuin. De restaurants zijn goed met een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Voor een tournedos van 22o gr. betaal jet € 14,-, werkelijk perfect. Wij gaan er al een aantal jaren naar toe en zullen er ook volgend jaar weer enkele weken doorbrengen.

met partner, Juli 2010
"Mooi maar te veel textiel"
Velthuis
11-8-2010 Het is een bijzonder mooie camping maar nogmaals te veel textiel voor een naturistencamping . We zijn er 2,5 week geweest en hebben allerlei weertypes gehad . Van onweer regen hagel harde wind en natuurlijk de zon
ik zeg niet dat ik er nooit weer heen zal gaan maar we hebben duidelijk een andere keuze wat onze voor keur heeft . Algemeen een leuke mooie en schone camping

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende