Hotel Plavi*** in Porec Kroatië beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Plavi*** Porec

Beoordelingen Hotel Plavi***

Zelena laguna bb, 52440, Porec
Hotel Plavi scoort een 8,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Plavi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Plavi*** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Plavi*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Plavi*** met andere accommodaties in Porec.

7 beoordelingen over Plavi***

"Middelmatig hotel"
Inge
29-8-2008 hotel wat gedateerd. Veel roze, paars en glitters haha. De receptioniste die ons verwelkomde was erg chagerijnig. De andere 2 receptionisten waren wel aardig. Groot nadeel aan dit hotel zijn alle trappen! Je kon dus vanaf de receptie al je bagage zelf naar boven slepen. Wij zaten op de 3e verdieping dus dat was niet zo fijn!De kamers zijn klein.Kleine badkamer.Hotel heeft wel airco. Dat is wel erg fijn als je alle trappen naar je hotelkamer hebt beklommen, kun je lekker afkoelen! Verder is het eten in het hotel erg uitgebreid en goed. Ik heb zelf als hostess gewerkt en dus in veel hotels gegeten, maar dit hotel is toch wel een van de betere hotels qua eten betreft. Verder een hele leuke vakantie gehad met erg mooi weer!

Familie, Aug. 2008
"Wat een aanrader!!"
vd, steeg
13-8-2008 wij zijn met z,n vieren , hier op vakantie geweest!
marja en fried. giep en sylvia uit apeldoorn.
wat een goed hotel, goed eten.mooie ligging! echt!!
we hebben een SUPER vakantie gehad!
en we gaan volged jaar weer naar het zelfde hotel!
er is eeen minpuntje,geen lift! dus veel traplopen!!
maar de prijs zegt ook wel wat, dus neem je dit op de koop toe! we zijn met de bus geweest, rekro.
ook goed bevallen hoor, het blijft een hele zit.maar is toch wel meegevallen hoor.
het is echt een aanrader!! wat ons betreft dan!!
groetjes,sylvia.

met partner, Aug. 2007
Cindy
28-8-2007 Waarschijlijk hebben wij in een ander hotel Plavi gezeten dan de andere schrijvers en had al het vriendelijke personeel een vrije week toen wij er kwamen... De kamers zijn echt piep klein en wij hadden ook nog eens geen balkon. Je kan amper je koffer op de kamer kwijt. Daarentegen was inderdaad alles erg schoon. Om 19:00 uur kun je gaan eten. De gasten staan dan rijendik te wachten tot de deuren van de eetzaal open gaan. Kom je na zevenen dan heb je pech want alles zit dan vol! Het eten is redelijk, maar ik kan me niet aansluiten bij de lyrische omschrijvingen van de voorige beoordelingen. Kortom weinig vakantie voor weinig geld (zoals je ook kan verwachten) Voor ons geen 2e keer Plavi.

Jessie
8-8-2006 De kamers zijn inderdaad wat klein, maar wel zeer proper. Het restaurant met zijn gevarieerde en uitgebreide bufetten maakt dit dan wel weer goed. Dranken zijn inclusief en naar believen tijdens de maaltijden. De keuken is zeer lekker. je moet wel op tijd zijn want anders is er geen tafel meer vrij. Het personeel is vriendelijk. Ik vond het een zeer goed hotel. Meer dan zijn prijs waard, zeker voor de maaltijden.

Carmen
4-8-2006 De prijs-kwaliteit verhouding is goed! Het eten is erg uitgebreid en smaakt heerlijk. Je kunt ook een ontbijtpakket bestellen als je een keer op excursie gaat. Perfect verzorgd!
Het hotel is 5 jaar geleden opgeknapt. De kamers zijn vrij klein en op het balkon kun je maar in je eentje zitten. De inrichting doet een beetje goedkoop aan, maar het wordt wel elke dag netjes schoon gemaakt. De kamers hebben als één van de weinige in Istrie een airco en dat is in de zomer erg fijn!
Het hotel ligt direct aan het strand in het midden van Zelena Laguna, waar 's avonds wat muziek is op een aantal terrasjes. Wel elke avond hetzelfde, dus dan ben je wel een keer uitgekeken. Bij het hotel zelf is 's avonds ook regelmatig animatie, maar dat is helaas altijd binnen in de zaal. Er is een goede verbinding met Porec d.m.v. een treintje en een taxi-boot. Al met al zeer tevreden over dit hotel!

met partner, Juli 2006
mathy vissers
8-8-2006 sluit me volledig aan bij de vorige beoordeling
maar voeg er nog aan toe dat er elk uur een veerboot vertrekt naar porec stad voor de prijs van 15 kunar

met vrienden, Sept. 2003
"Valt tegen"
peterengelen
16-8-2011 Dit hotel valt een beetje tegen gezien de prijs! Het avondeten was echt een drama. Na 2 keer daar te hebben gegeten hebben we toch maar een ander restaurant opgezocht!

Ligging is perfect ligt direct aan het kiezelstrand. daarom zijn zwemschoenen wel aan te raden.

Kamers zijn klein maar aangezien wij daar alleen maar waren om te slapen was het goed te doen.

Personeel was af en toe afwezig