Appartement Pical** in Porec Kroatië beoordelingen 7.2 | Zoover

Appartement Pical** Porec

Beoordelingen Appartement Pical**

Pical 2, HR-52440, Porec
Appartement Pical scoort een 7,2 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Pical**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Pical** in Porec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Pical** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Pical** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Appartement Pical** met andere accommodaties in Porec.

36 beoordelingen over Pical**

6,7
5,8
met oudere kinderen, 2011
"Uitstekende ligging"
Van Brink
26-7-2011 Het appartement is aan de binnenkant wat verouderd maar de ligging en service zijn uitstekend. Om de 3 dagen frisse handdoeken en 1x per week nieuw bedlinnen. Vanuit het appartement ben je in 5 minuten via het "bos"op het strand. Het strand is prachtig. Het heeft een rotsplateau maar ook een grasveld. Via diverse trappetjes kan je in zee. Ook ben je via een weg langs het strand zo in Porec (ca. 10 min lopen). Maar je kan ook gebruik maken (tegen betaling) van het treintje dat heen en weer rijdt. Appartement gasten mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen hotel Zagreb. Dus ook het mooie zwembad met ligbedden en parasols (gratis). 1 minpuntje; er is geen airco. Dus 's zomers kan het erg warm zijn op het balkon en in het appartement.

"Oud en muf appartement"
ruudschroder
22-8-2011 De appartementen Pical in Porec waren oud en muf. De locatie was goed met een prachtig uitzicht op Porec. De ligging was ook prima, in 10 minuten loop je naar het centrum van Porec. Het is een 2 sterren appartement en dat is ook echt het hoogste wat het zou kunnen krijgen. Alles is eigenlijk verouderd en heeft nodig een opknapbeurt nodig. De receptie van de appartementen bevind zich bij Hotel Zagreb. Hier kun je ook gebruik maken van het fraaie zwembad en restaurant. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag.

"Prima appartement voor weinig geld"
Fam. van Genderen
3-7-2011 Appartementen liggen op 5 min loopafstand van zee, 15 min van centrum Porec. Erg ouderwetse inrichting, maar schoon en functionerend en heerlijk goedkoop. Keuken is met twee elektrisch pitjes niet echt geschikt om zelf op te koken. Verder hebben we hier een prima week gehad!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Goed verzorgd en dichtbij centrum Porec"
HeMaKaRa
4-8-2010 De appartementen zijn ouderwets maar ruim en schoon. Wij zaten op de 2de verdieping en hadden een groot overdekt terras. Dat kwam wel goed uit, want 1 dag stortregende het de hele dag.Je kunt in hotel Zagreb van alle faciliteiten gebruikmaken, het ontbijt en diner is goedkoop en lekker, er is veel keus. Strand en zee zijn dichtbij, ( wel een strandmatrasje en waterschoenen kopen) Er zijn gezellige terrasjes te vinden. Het centrum van Porec ligt op 10 min. lopen. Er zijn veel winkeltjes en restaurants te vinden. Het eten is er heerlijk en spotgoedkoop. Uitgaan kun je goed in Club Plava en Byblos. Als je naar Club Plava wilt, wordt je in hotel Zagreb opgehaald en ook weer teruggebracht (gratis). Ideaal voor jongeren. Kortom veel vakantie voor weinig geld. Wij hebben er een super vakantie gehad en gaan zeker nog eens terug

met jonge kinderen, Juli 2010
"Nooit meer"
thomas
28-7-2010 helaas zo stom geweest om eens wat minder te betalen en dat hebben we geweten...

Pical is 30 jaar oud en het is het eerste meubilair dat er staat, de bedden zijn wel goed en alles is schoon. Deuren sluiten slecht en geen goed teras meubilair ook geen parasol. Wij zijn uit eindelijk na drie dagen gevlucht vanwege de warmte ( geen airco ook niet in het hotel!) we zaten 3 hoog met plat dak in 38 graden zonder overkapping op terras en geen parasol...we zijn terecht gekomen in Hotel Galliot Plava Laguna TOP!! (nooit meer budget en zeggen: ach we komen er alleen om te slapen...)

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Super vakantie voor weinig geld"
hobe
24-9-2009 Het appartement was wel oud maar erg schoon en kindvriendelijke omgeving het enige nadeel dat we hadden dat we met regen binnen moesten zitten want wij hadden een niet overkapt balkon en gelukkig mijn ouders wel die boven ons zaten en verder vond ik het erg jammer dat ze niet kijken naar welke mensen ze bij welke mensen in een huisje stoppen zo hadden wij namelijk erg jonge beneden buren die erg lawaaierig waren en met twee jong kinderen is dat erg jammer dus wij maar nummer negen bellen voor de beveiliging die maar weer eens bij de beneden buren gingen kijken verder echt een super vakantie voor weinig geld

met partner, Aug. 2009
"Super vakantie"
Mark
17-9-2009 Wij zijn net terug van 12 dagen Porec. Het was een super leuke vakantie met alleen maar mooi en erg warm weer. Het appartement was simpel, maar voldeed precies aan onze verwachtingen. Schoon bed, douche, en handoeken. Meer hadden we in feite niet nodig, omdat je alleen 's morgens en 's avonds even in het appartement verblijft. Alles was in het keukentje aanwezig om 's morgens lekker te kunnen ontbijten; de supermarkt was in de buurt en is niet duur.
In Porec zelf is veel te beleven, in de zomermaanden doen ze ontzettend veel om de toerist te vermaken. Het is een mooi en oud stadje, met een mooie haven. Er is weliswaar geen zandstrand, maar dat is niet erg. Met een trapje ga je de zee in, en van die schoentjes heb je niet nodig. Geen zeeegel gezien!!! Vanuit Porec hebben we nog de auto genomen naar Pula (behalve de Arena, viel dat ietwat tegen) en daarna naar Rovinj. Rovinj is echt een mooie stad, en moet je echt bezoeken. Voorts hebben we een dag naar Venetie geboekt aan de haven.

met partner, Aug. 2009
"Super vakantie"
Mark
17-9-2009 Ik eindigde mijn vorig bericht met de opmerking dat we nog een dag naar Venetie zijn geweest. Daar wil ik jullie nog iets over vertellen. We hebben dit aan de haven geboekt bij een van die standjes. Allemaal goed geregeld, en we werden op ons complex afgehaald met een bus. Eenmaal terug in de haven van Porec moet je de douane door, en dan kan je aan boord. Wij zaten op de San Pawl. Aan boord proberen ze je van alles wijs te maken. Zo willen ze je bij aankomst in Venetie met een taxiboot naar San Marco Plein varen, omdat het 1 uur lopen is.. (blijkt slechts 10 min. te zijn) Kosten 15 euro p.p. Daarna vragen ze je met hun gondeltour mee te gaan. (kosten 27,50 p.p. voor 30 min met 6 personen in een gondel. Zo komen ze met nog meer op de proppen. Dan ben je al min. 100 extra kwijt, en dan heb je nog niets gezien.. Doe dat ook niet want het is allemaal afzetterij.. Wij zijn te voet door Venetie gezworven, en dat is echt fantastisch!!!

met jonge kinderen, Juni 2009
"Super vakantie voor weinig geld!"
Desi
30-7-2009 voor de 2de x zijn wij geweest! Wij wisten dus van de verouderde appartementen maar zoals hier al is geschreven, wat heb je nodig? De basis is aanwezig, goede douche, ook goede bedden en het is schoon. Zelfs handdoekenservice waar je U tegen zegt! Geen luxe zoals tv of radio enz. maar je bent op vakantie in een superomgeving dus vaak buiten!
Wij hadden 3 weken geboekt maar de laatste week was de weersverwachting dusdanig slecht dat wij eerder naar huis zijn gegaan; die dagen hoefden wij dus ook niet te betalen!
Het complex is nu van Valamar, erg goed geregeld allemaal!

met partner, Juni 2009
"Prima Appartment"
harmen en dyonne
10-6-2009 Receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Appartment oud en basic, weinig sfeervols, maar wel schoon en goed. Animatie en live music minder, maar is kwestie van smaak. Goed zwembad. Prima ligging. Porec is een gezellige mooie stad.
Eenmaal ontbijtbuffet gehad. Veel keus en goed, maar restaurant ook niet echt sfeervol. Een nadeel, de ramen en deuren zijn geblokt met houten roosters, die stevig vast zitten, er is maar een deur, geen brandalarm, dus bij een brand zit je opgesloten.
Verder een ontzettende goede vakantie in Porec/Pical gehad. Zeker een aanrader als je een appartement zoekt in een goedkope prijsklasse.