21-8-2012
de camping is zeer groot maar het is er wel sávonds en in de nacht stil er loop bewaking voor ook degasten als die over de camping loopt om die duidelijk te maken dat ze stil moeten zijn. als je rustig en met kleine kinderen bent dan zou ik zelf richting het zoet waterzwembad gaan staan dat is op de velden G,F,E,H. Het sanitair is zeer schoon het zijn de gasten die het vuil maken ik vraag het me af hoe is het thuis bij deze viespeuken. Maar aan het personeel ligt het niet die zijn de hele dag bezig om het schoon te houden daar geef ik zeker een dikke voldoende aan. De plaatsen zijn zeer ruim met water en 10 amp. Er is zat te doen op de camping voor jong en oud. Er zijn 3 winkels op de camping en broodstallen een marktje met groente en fruit maar ook kleding en schoenen en ander prul. buiten de camping heerlijke fruitstallen en restaurants en een kar met gegrilde kip.
4-8-2012
Gelegen aan een prachtige baai aan een prachtige zee. Kroatie is volgens ons mooi op de zee, of het binnenland. De kuststrook is verzadigd met campings en andere accomodaties. Alles moet betaald worden, wil je op het springkussen, trampoline, waterspeelplaats etc de hele dag gaat de knip open.Wil je imitatie spullen kopen? Kroatie; alles is nep!Ice watch, dr Dre, Lacoste, Louis Vutton je zegt het maar en het is er, 25% afdingen is normaal. je wordt regelmatig aangesproken in het NL. Lekker meisje lekker ijsje? veel slechte eettentjes in de stadjes. Fransen zijn vriendelijker (!) Wij hebben via camp4you e 2400 betaald voor 2 weken stacaravan. Hij was gedateerd hutje-mutje naast voor en achter de buurcaravan, tegen een zeer drukke weg aan. hierover worden ladingen jongelui gestransporteerd naar de Disco. Wij hebben ondanks al dit gemopper een heerlijke vakantie gehad. Maar camping lanterna geen 2e keer voor ons, dit is niet ons ding zeg maar.
18-9-2012
Als je van een enorme camping houdt en geen kleine kinderen hebt, is het een top camping.
Wij vonden het met 2 kleine kinderen niet de meest fantastische plek.
Wij hadden een bungalow tent en in de enorme hitte was het soms niet uit te houden mede doordat er nergens schaduw was.
Als je tieners bij je hebt of zelf geen kinderen hebt zal het ongetwijfeld een top vakantie betekenen. Wij gaan volgend jaar voor een kleinere camping met schaduw.