Beoordelingen Camping Laterna**

24 mei 2013

Laterna**
Beoordelingen Camping Laterna**
Lanterna 1, HR - 52465, Porec
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Laterna** in Porec, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Laterna** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Laterna scoort een 7,4 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Laterna** in Porec, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Laterna**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Laterna** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Camping Laterna** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Laterna** met andere accommodaties in Porec.

39 beoordelingen over Laterna**

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Kwaliteit is afhankelijk waar je op de camping zit"
famrijntjes
16-8-2012 Deze camping is uit zijn jasje gegroeid. De beschikbare faciliteiten lopen achter bij de groei. Als je pech hebt met je plek is het s morgens 20 minuten lopen naar een bakker en daar minstens een half uur in de rij staan. De zwembad capaciteit schiet tekort. De restaurants leveren wisselende kwaliteit. Blue Moon was een totale afknapper, Adri was een aantal malen goed en één onvergetelijke blunder avond (erger als monty python). Voor de liefhebber is er op de camping ook een broodje kroket te krijgen. Take away is erg goed (de maxi pizza is een echte aanrader). Voor mensen die slecht ter been zijn is de camping niet geschikt.
Een mooi zandstrandje is er bij het er naast liggende hotel. Op de camping zelf alleen kiezel en rotsplateau stranden.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Stacaravans touroperator op camping Lanterna"
Greetje
22-8-2012 Mooie nieuwe stacaravans/huisjes met airco, meerdere huisjes bij elkaar, ook andere verhuurders. Groot terras met overkapping voor schaduw, op goede, rustige en kindvriendelijke plek op de camping. Netjes ingericht. Meerdere restaurantjes verdeeld over de camping, vriendelijk personeel. Internet alleen in de buurt van de receptie, bereik verder op de camping minimaal tot niets. Zee goed bereikbaar, kiezel/stenen strand, dus waterschoentjes benodigd. Zwembaden voor groot en klein, zout en zoet water. Meerdere campingwinkels, assortiment uitgebreid. Vlakbij de camping ook voldoende grote supermarkten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Grote maar propere camping"
mevrouw Van der auw...
25-2-2013 Mooie standplaatsen, ideaal om Istrie te verkennen' porec, novingrad, de natuur

met oudere kinderen, Juli 2012
"Grote camping"
Marcoanne1968
21-8-2012 de camping is zeer groot maar het is er wel sávonds en in de nacht stil er loop bewaking voor ook degasten als die over de camping loopt om die duidelijk te maken dat ze stil moeten zijn. als je rustig en met kleine kinderen bent dan zou ik zelf richting het zoet waterzwembad gaan staan dat is op de velden G,F,E,H. Het sanitair is zeer schoon het zijn de gasten die het vuil maken ik vraag het me af hoe is het thuis bij deze viespeuken. Maar aan het personeel ligt het niet die zijn de hele dag bezig om het schoon te houden daar geef ik zeker een dikke voldoende aan. De plaatsen zijn zeer ruim met water en 10 amp. Er is zat te doen op de camping voor jong en oud. Er zijn 3 winkels op de camping en broodstallen een marktje met groente en fruit maar ook kleding en schoenen en ander prul. buiten de camping heerlijke fruitstallen en restaurants en een kar met gegrilde kip.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Top locatie"
Leo
4-8-2012 Gelegen aan een prachtige baai aan een prachtige zee. Kroatie is volgens ons mooi op de zee, of het binnenland. De kuststrook is verzadigd met campings en andere accomodaties. Alles moet betaald worden, wil je op het springkussen, trampoline, waterspeelplaats etc de hele dag gaat de knip open.Wil je imitatie spullen kopen? Kroatie; alles is nep!Ice watch, dr Dre, Lacoste, Louis Vutton je zegt het maar en het is er, 25% afdingen is normaal. je wordt regelmatig aangesproken in het NL. Lekker meisje lekker ijsje? veel slechte eettentjes in de stadjes. Fransen zijn vriendelijker (!) Wij hebben via camp4you e 2400 betaald voor 2 weken stacaravan. Hij was gedateerd hutje-mutje naast voor en achter de buurcaravan, tegen een zeer drukke weg aan. hierover worden ladingen jongelui gestransporteerd naar de Disco. Wij hebben ondanks al dit gemopper een heerlijke vakantie gehad. Maar camping lanterna geen 2e keer voor ons, dit is niet ons ding zeg maar.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Enorme camping met weinig schaduw"
Huijben
18-9-2012 Als je van een enorme camping houdt en geen kleine kinderen hebt, is het een top camping.
Wij vonden het met 2 kleine kinderen niet de meest fantastische plek.
Wij hadden een bungalow tent en in de enorme hitte was het soms niet uit te houden mede doordat er nergens schaduw was.
Als je tieners bij je hebt of zelf geen kinderen hebt zal het ongetwijfeld een top vakantie betekenen. Wij gaan volgend jaar voor een kleinere camping met schaduw.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Helemaal geweldig"
Be
27-8-2011 prima vakantie gehad (camping). Wel erg groot, maar dat valt niet zo op. Schoon sanitair, genoeg te doen op de camping als je dat wilt, maar gewoon relaxed op een strandje liggen kan ook. Mooi weer gehad

met jonge kinderen, 2010
"Vies appartement, maar voor de rest wel leuk."
Golnar
27-7-2011 Toen we aankwamen hoorde het appartement eigenlijk al schoon te zijn er klaar voor gebruik, maar er was nog niemand begonnen. Wel stond de deur wagenwijd open, dus we dachten dat ze al waren begonnen. Later begint het personeel ons appartement schoon te maken. Ze kwamen met zakken bierflessen naar buiten. Dus we dachten dat het schoon moest zijn, maar wat blijkt dat er niet veel is gedaan. De badkuip was vies, er waren op heel veel plekken spinnen. En uiteindelijk kwam er ook een kakkerlak gezellig (dus niet) mijn bed inwandelen. Nadat mijn moeder het appartement grondig had schoongemaakt vond ik het pas goed ze had alles netjes gemaakt, wat eigenlijk de schoonmakers moesten doen. De volgende ochtend ontbijten we samen maar lopen er opeens heel veel mieren onder onze voeten, gelukkig heb ik (met mijn angst voor insecten) insectenspray meegenomen. Nu voelde ik me eindelijk schoon. En toen kon de vakantie eindelijk insectloos beginnen. Voor de rest was het wel leuk.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gewoonsuper"
A M Rem
11-8-2010 Gewoon helemaal goed. We hadden een apartement met alles wat je nodig had voor een heerlijke vakantie. Het is een complex waar iedereen wel aan zijn trekken komt. Gewoon gezellig in een prachtige omgeving. Als je van watersport houdt is hier heel veel mogelijk. Nee echt we hebben er 10 dagen super genoten. Het is een aanrader voor jong en oud.

met jonge kinderen, 2010
"Mooie camping, maar niet de mooiste van Porec"
m_heijboer
19-6-2012 hele leuk vakantie gehad met de kids van 8 en 10. een erg klein zwembad voor de niet zee zwemmers. voor de rest waren alle faciliteiten aanwezig. van speelhal tot restaurantjes, van mini golf tot tennis. elk veldje had zijn eigen bakkerijtje. jammer dat ze de plaatsen met huisdieren niet bij elkaar zetten. uiteindelijk zijn we 4 dagen eerder vertrokken vanwege de buurhond.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?