Tips over Camping Bijela Uvala**** in Porec | Zoover

Zelena Laguna, 52440, Porec

8 tips van Bijela Uvala****

24-4-2012
l_vhooft

een dagje naar Porec is een aanrader.

1-4-2012
Johan (epai)

Uit eten bij Rimini in Funtana tegenover Dinoland

29-1-2012
sven

wij zijn vorig jaar zomer naar camping bijela uvala geweest.
als je bevoorbeeld kinder rond de 15 hebt 16 dan kan ik uw kindere aan raden om naar de english pub tegaan dat is op de langs liggende camping zelena laguna en is zeker super gezellig daar

18-12-2011
A Hendriks

Boek niet via Vrij-uit reizen. Deze stacaravans zijn in een zeer slechte staat en ze vragen hier de hoofdprijs voor. De rest van de stacaravans zijn netjes en bijna allemaal nieuw.

2-12-2011
Santana Ronge

een aanrader is zeker om de plitvice meren te bezoeken!

15-4-2011
mark

het beste restaurant tot nu toe is toch echt PANCHO , eten en gezelligheid super (tip biefstuk met pasta).
je kan het vinden als je de camping afloopt door de slagboom en direct langs het voetbal veld ligt een pad wat naar PANCHO gaat.
schrik niet als je alleen maar caravans en boten ziet want het is van origine een stalling (wat ze overigens ook super doen, goedkoop en alles netjes geregeld).

29-8-2010
epai

Wil je lekker en betaalbaar uit eten ga dan naar Rimini in Vzar.
Rimini zit tegenover dinosaurusland welke je simpel kan vinden door de borden te volgen van Dinosaurusland en ier ook parkeren en dan voorzichting de staart oversteken.
Rimini is ongeveer een kleine 10 minuten rijden van af de camping richting Vzar.

1-5-2010
ik

Wij gaan 2 weken naar camping bijela uvala
in die 2 weken gaan we 1 nachtje naar plitvice met eigen vervoer
is een schitterende reis

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip