Hotel Holiday*** in Medulin Kroatië beoordelingen 7.7 | Zoover

De hal van het Hotel

Beoordelingen Hotel Holiday***

Osipovica, 52203, Medulin
Hotel Holiday scoort een 7,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday*** in Medulin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Holiday*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Holiday*** met andere accommodaties in Medulin.

16 beoordelingen over Holiday***

6,4
"Goed hotel"
Stefan en Jessica
20-8-2009 Prima hotel, we zijn er een weekje geweest met de auto. Hotel heeft mooie kamers, met airco, zeezicht en balkon. Het eten was niet gevarieerd en vrij simpel maar wel goed. Maar wil je uit eten dan kost het ook niet zoveel. Medulin is een klein plaatsje waar niet zo gek veel te doen is. Pula is 10 minuten rijden en een leuke stad om te bezichtigen en te winkelen. Daarnaast zijn wij nog een dag naar Plitvice geweest (nationaal park), dat is wel 4,5 uur rijden heen en 4,5 uur rijden terug maar erg mooi. Als je dat wilt bezoeken kan je dat wel beter buiten het hoogseizoen doen.

met partner, Sept. 2008
"Prijs kwaliteit verhouding prima in orde"
Kitty van der Linde...
17-11-2008 Wij waren daar als stel zonder kinderen in het na seizoen. Voor ons een prima periode. Animatie hoeft voor ons niet, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Wij zijn er veel op uit gegaan.
Eten is prima en afwisselend, verwacht geen culinaire hoogstandjes. In het dorp ook genoeg leuke eettentjes waar je voor 25 euro incl. drinken je buik heerlijk vol kunt eten.

Hedwich
9-7-2008 Medulin is een klein vissersdorpje, gelegen aan de kust. Het toerisme is goed ingespeeld op de mensen, zelfs wat opdringerig te noemen.
Mooie omgeving, maar een ondernemend persoon zal snel op deze plek uitgekeken zijn. Voor actieve dingen, bezoek het lokale reisbureau!
Het hotel viel ons erg tegen. Hiermee bedoel ik de service van de medewerkers, ten opzichte van de klanten. Daarnaast was het ontbijt niet bijzonder,evenals het ontbreken van de airco, wat bij deze temperaturen toch onmisbaar is
Ik geef dit hotel eerder een nominatie van 2, dan 3 sterren.

Prima hotel voor de wat oudere doelgroep, en of gezinnen,voor jongeren(zoals wij) minder geschikt.

met partner, Juli 2008
"Dit nooit meer!!"
Teklenburg
17-7-2008 De hele dag discogedreun bij het zwembad, verschrikkelijk! En als je een ligstoel bij het zwembad wil moet je daar nog voor betalen ook. Het is een zoutwaterzwembad, vond ik ook niet prettig.
De eetruimte is erg ongezellig en het eten zelf vond ik niet lekker. Je kon altijd precies zien wat er de vorige dag over was gebleven daar was dan weer wat anders van gemaakt.
Een 3-sterren hotel zonder airco vind ik ook vreemd.
Medulin zelf is meer een kermis voor toeristen. De mensen zijn er over het algemeen zeer onvriendelijk.
Alleen het oorspronkelijke dorp is nog rustig en gezellig.

met partner, Juli 2008
""Waar voor je geld""
Rob Hermans
16-7-2008 Volgens mij een uitstekend gerenoveerd hotel. Kamers, sanitair zijn goed. Het is er schoon. Het ontbreken van airco was geen probleem, gelet op de aangename temperatuur s'nachts. Vriendelijk personeel. Het zwembad was niet overvol. Alleen voortdurend harde muziek van het recreatieteam (hoeft niet voor ons). Het ademt allemaal een beetje een oude Oostblok sfeer in een modern positief jasje. De zee dichtbij (4 minuten lopen), geen echt strand, wel mogelijkheden gecreerd om aan zee te kunnen liggen. Medulin is een plaats gericht op massatoerisme. Veel Oost europeanen en Oostenrijkers, die er in familieverband relaxed vakantie houden. Koffie, een drankje, ijs en eten zijn goedkoop. Je kunt er geen culinaire hoogstandjes verwachten. In Medulin is verder weinig bezienswaardig.
Als het gaat om een zonvakantie, lekker uit rusten met uit te houden temperaturen is Medulin een goede keus ten opzichte van veel andere middellandse zee landen (veel te heet in de zomer)

Richard
26-9-2007 Vooral superschoon hotel! Het is een beetje oud, maar dat maakt niet uit. Medulin is een leuk maar klein plaatsje met wat leuke restaurants. Vanaf 15 september is er vrijwel niets meer te beleven, dat is jammer. Veel restaurants en winkeltjes sluiten en slechts alleen publiek op hoge leeftijd. Verder een ideale vakantie gehad met lekker weer! Ik raad het alle leeftijden aan! Zandstrandje en promenade is dichtbij en centrum (naja centrum...) ook.

met partner, Sept. 2007
Suzan
18-9-2007 vanwege een overboeking hbben we hier een nacht doorgebracht. Aan de buitenkant mag het hotel wel een opknapbeurt gebruiken. de kamer daarentgene was netjes met een mooi uitzicht. De badkamer was erg sober met een lawaaierige afzuiging.
Het eten was half pension en wij vonden het niet bijzonder

Judith
19-8-2007 Prima hotel voor jonge toeristen. Nette kamers, met koelkastje, dit was echt een pluspunt. Ligt vlakbij het strand en inb nabije omgeving gras met schaduw.
Ontbijt was prima, alles was er wat nodig. Buffet 's avonds was redelijk. Voor ieder wel iets maar weinig variatie. In stadje zelf prima restaurantjes en goedkoop!

Robert
9-8-2007 Hotel is oud, maar wel helemaal opgeknapt, kamers en badkamers prima. Bed heeft open eind, dus ook geschikt voor langere mensen. Kamer krijgt maar een 7 omdat er geen airco is (tip: zet balkondeur en gangdeur zo lang mogelijk open). Ligging heel goed, want rustig, maar toch dicht bij boulevard, centrum, zandstrand, grasstrand en de rustigere kiezel/rotsstranden. Alleen ontbeten, prima buffet, maar wordt wel e.e.a. hergebruikt (denk ik), dus pas op met bv melk. Zwembad is zout, maar niet zo zout als je misschien zou denken. Zou het hotel niet afraden, maar bedenk wel dat er geen airco in de kamer is!

Franca
9-8-2007 Prima hotel. Van buiten ziet het er een beetje armoedig uit, van binnen helemaal opgeknapt. Hotel ligt aan de zee, 5 min. van de boulevard en centrum af. Uitgebreid ontbijt buffet dat geopend is van 7.30-10.00, helaas beginnen ze al om 9.30 met opruimen van het buffet. Stad Medulin is klein, wel gezellig oud centrum en bevat een van de weinige zandstrandjes die het land bezit. Reisleiding van touroperator is zeer slecht, ongemotiveerd en slecht op de hoogte!
Goed eten bij 'Laura'. Aanbeveling: tour naar Venetie en huur van eigen auto om meer te zien van Istrie.