Hotel Belvedere Medulin*** in Medulin Kroatië beoordelingen 6.5 | Zoover

Hotel Belvedere Medulin*** Medulin

Beoordelingen Hotel Belvedere Medulin***

Fucane bb, 52203, Medulin
Hotel Belvedere Medulin scoort een 6,5 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Belvedere Medulin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Belvedere Medulin*** in Medulin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Belvedere Medulin*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Belvedere Medulin*** met andere accommodaties in Medulin.

22 beoordelingen over Belvedere Medulin***

6,1
5,5
met oudere kinderen, Juli 2009
"Was vroeger waarschijnlijk best mooi hotel"
s.hooghiemstra
21-7-2009 ik denk dat het hotel gerenoveerd moet worden, met name de kamers waar wij zaten was niet meer van deze tijd. de inrichting is gewoon ouderwets en de vloerbedekking is muf ook op de gangen.de douche en wc zijn wel netjes dus al aangepakt.

met partner, Sept. 2008
"Het was gewoon in orde"
Pascale Bakker
23-9-2008 het hotel was schoon, eten was echt goed. het was gewoon in orde. geen topper.

"Aardig hotel voor het bedrag we betaald hebben "
joyce
9-8-2008 In dit hotel verbleven van 26 juli t/m 5 augustus. Ideale ligging, meteen aan het strand en een klein stukje lopen naar het centrum. Aardig personeel achter de receptie en ook aan animatie geen gebrek.
Zeezicht geboekt en deze ook gekregen. De bedden waren niet zo heel goed, maar met een sprei en een aantal lakens onder je hoeslaken kom je een heel eind en kun je toch lekker slapen. Eten is goed te doen, volop variatie. Kamers worden iedere dag schoongemaakt en om de paar dagen krijg je schoon beddengoed en handdoeken. Eigenlijk niets te klagen.

"Erg jammer geen 3 sterren waard"
m visser
5-8-2008 aangekomen op 23 julii 2008. zaten in het oude gedeelte. kamers niet goed schoongemaakt. badkamer was niks
wel dicht bij het strand en zwembad, maar daar heb je het ook mee gehad, hotel overgenomen door italiáne willen geld verdienen en voor de rest niks. bedden klote spiralen er doorheen,wordt niks aan gedaan, opeens kunnen ze geen engels meer. geen 3 sterren maar 1 ster waard.sóchtends ontbijt goed (redelijk) sávonds hondevoer.13 dagen 12 nachten 693 euro betaald maar einde vakantie nog eens 800 p.p betaald erg duur voor dit hotel. jammer elke nederlander baalde ervan

met partner, Juli 2008
"Nooit meer"
anoniem
27-7-2008 Eten was elke dag hetzelfde het vlees smaakte hetzelfde als de erwten. Stroomstoring gehad dit was nog te overzien maar dat ze geen drinken bij het ontbijt hadden was niet zoals het hoorden. Personeel was echt niet klantvriendelijk. de kamers waren zeer klein, matrassen waren uit het jaar 0, ze waren gewoon in vieren gebroken.
douche zeer klein en vies, de gaten zaten in het plafond zodat als de bovenburen naar de wc gingen wij konden horen wat ze aan het doen waren, als je ging douchen kwam het schuim langs de wc-pot omhoog.
Zelfs voor een 3 sterren-hotel is dit echt niet goed.
enigste voordeel is dat Kroatie een heel mooi land is, en dat je vlakbij het dorp zit waar het wel heel leuk was.

met partner, Juli 2008
"Voldoet aan verwachtingen"
Dian
17-7-2008 Het is een erg groot hotel/complex waar we normaal nooit voor zouden kiezen maar we hadden het pas 2 dagen voor vertrek geboekt dus dan kun/mag je niet te kieskeurig zijn. Wij houden ook niet zo van die grote "vreetzalen" maar dat is ook een kwestie van smaak.. De kamer was klein maar verder oke: uitzicht op zee, balkon en op ons verzoek kregen we ook gratis een minibar zodat we 's avonds nog een lekkere koude pivo konden drinken op ons balkon. De ligging vonden we ook prima.

T & N
13-10-2007 Hier geweest van 22 tot 29 september en geboekt als super last minute. Prima *** hotel met een continentaal ontbijtbuffet (van brood tot eieren tot cornflakes). De kamer zijn aan de kleine kant, eenvoudig, maar wel schoon. Vanuit de achterkant van het hotel sta je aan zee en je loopt langs het water naar het 'centrum'. Alle faciliteiten zijn aanwezig; midgetgolf, zwembad (binnen en buiten), beauty centrum, kinderclub, tennisbanen enz. Hou wel in je achterhoofd dat je in een *** hotel ben dus verwacht er niet té veel van. De Kroaten zelf mogen aardiger zijn en beter hun talen spreken, maar wij zijn op vakantie voor ons zelf en niet voor anderen. Heerlijk weekje kunnen uitrusten hier.

denise
11-8-2007 Toen wij aankwamen in het hotel kregen we een vieze kamer toegewezen. heb een uur gewacht op een schone kamer! ontbijt was erg goed, avondeten vonden wij niet zo en gingen dus gezellig bij de boulevard eten.wel mooi en schoon zwembad en de massage's waren ook erg goed! hotel over het algemeen ouderwets, wel overal airco. personeel niet altijd even vriendelijk.

Marco en Eline
10-8-2007 Een mooi groot hotel met een gunstige ligging ten opzichte van de zee, het was wel een eindje lopen naar de boulevard, maar er reed ook een treintje heen en weer.
Het eten was goed, niet heel bijzonder maar wel afwisselend, het werd geserveerd in buffetvorm en er was genoeg keus.
Het personeel keek niet altijd even vriendelijk, maar de service was wel goed. Mooie verzorgde kamers die iedere dag netjes werden opgeruimd, super vakantie hier gehad

Familie, Aug. 2007

22-8-2007 geboekt kamer met zeezicht ! Niet dus !
Veel moeite gekost tot oplossing te komen.
eten ; in buffetvorm, zeer matig
Hotel kent een oud en wat nieuwer gedeelte, onderhoud bijzonder matig.
Schoonmaak ; prima
Veel animatie.