Camping Lanterna*** in Lanterna (bij Porec) Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.559 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Lanterna (bij Porec) > Camping Lanterna***

Beoordelingen Camping Lanterna***

30 januari 2012

Camping Lanterna*** Lanterna (bij Porec)

Camping Lanterna scoort een 7,8 uit 10, op basis van 422 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Lanterna***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Lanterna*** in Lanterna (bij Porec), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 385 vakantiefoto's van Camping Lanterna*** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Lanterna*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Lanterna*** met andere accommodaties in Lanterna (bij Porec).

377 beoordelingen over Lanterna***

Grote, maar mooie camping
flaarse
26-11-2011 Direct na hoogseizoen, verblijf in mobile home.

Wij hebben twee weken op de camping doorgebracht. Grote camping, maar op veel plaatsen winkeltjes, restaurantjes en andere faciliteiten.

Ligging van de camping is ideaal. Heel Istrië is van hieruit bereikbaar als dagtrip.

Ontzettend mooie camping
serena
13-10-2011 Wij zijn in september 2011 op deze camping geweest, in een stacaravan. Wat een ontzettend mooie camping! De camping is zeer groot, wat waarschijnlijk nadelig kan zijn in het hoogseizoen, nu was het heerlijk rustig. Geen overlast gehad van disco's etc. Mooie kiezelstrandjes langs de camping, zeker weten waterschoentjes aandoen!! Trappen naar strandjes zijn wel stijl, maar het is te doen, vanaf onze plek konden we ook terug lopen via de weg. Restaurant Lanterna was geweldig!! Echt heel lekker en goedkoop gegegen en de bediening is echt super, zo aardig en ze spreken zo goed Duits, Engels en Italiaans! De caravan was goed, alleen een koffiezetapparaat zou handig zijn(nu fluitketel, koffiepot, filterhouder die niet paste...). Supermarkten zat in Porec! Aanrader is de kaufland, mooi en netjes en goed qua prijs, Lidl was duurder, alleen water is daar het goedkoopst. Honden worden goed geaccepteerd in Kroatie, ze mocht bijna overal mee naar toe. Kortom een geweldige vakantie gehad!

Terug naar Kroatië,nooit meer naar Lanterna!
bellieie
29-8-2011 10 augustus zijn we op de bonnefooi naar Kroatië gereden. De campings op ons verlanglijstje zaten helaas vol. Toen op Lanterna beland. De camping is echt mega. Op onze standplaats gelukkig geen last van de drukte gehad.

Het sanitair is ontoereikend voor zo veel campinggasten. Ook werd het slecht schoongemaakt. Er waren wel altijd schoonmakers bij het sanitairgebouw aanwezig maar veel meer dan de vloer dweilen hebben we ze niet zien doen. De wc's waren vaak echt heel smerig en je moest nog in de rij staan ook. In de hoofdstraten van de camping was je je leven niet veilig, zo hard werd er gereden. Verder is het personeel overal op de camping echt heel onvriendelijk. Blijkbaar hadden ze het ook gehad met de drukte. Tip: Een beetje Kroatisch praten doet wonderen. De omgeving met alle leuke stadjes en de zee zijn ronduit prachtig! Al met al hebben we een goede vakantie gehad. We gaan zeker nog eens op vakantie in Kroatië en dan reserveren we een andere camping!

Super goeie en mooie camping
Frank en Joyce Stee...
14-9-2011 De camping is ons super bevallen, mede omdat er voldoende sanitair is en het constant wordt schoon gemaakt. Hiervoor een dikke pluim. Het zwembad, strand ziet er heel netjes uit. Bij aankomst wordt je een plek aangeboden, in ons geval als dat ons niet goed beviel mochten we zelf een ander vrij plekje zoeken. De restaurants op de camping zijn erg goed en niet duur alleen vond ik restaurant laterna camp iets te massaal (qua zitplaatsen), maar restaurant adria is echt goed en aan te bevelen. Al met al hebben wij met zijn tweeen echt een super vakantie op camping lanterna gehad en zou het iedereen die er om vraagt aan bevelen.

met jonge kinderen, 2011
Groot maar leuk!
anita
23-8-2011 erg grote camping, maar wat een prachtige omgeving! stonden vlak bij het kinderzwembad, waar je elke dag animatie voor de kinderen had! toiletten keurig schoongemaakt door twee dames! en ja, soms even een stukje wandelen om een nieuw doel te bereiken (strand ed) maar we hebben vakantie dus relax!!! verder wel wennen aan de rondrijdende scooters!? met de hele familie op de scooter naar het zwembad? ach ieder zijn eigen....heerlijke vakantie gehad, prachtig land.

met oudere kinderen
Niet voor herhaling
wendy
21-8-2011 Veel te groot en het sanitair was schoon maar niet toereikend voor het aantal kampeerders. de zwembaden waren ook te klein in verhouding vooral het kinderbad. Ook belachelijk dat je voor het speelparadijs in het water extra moest betalen.
Wel gezellig elke avond live muziek en ondanks de grote geen rumoerige camping

Grote camping wel lawaaiig
saho
7-9-2011 Wij zijn de laatste 3 weken van augustus geweest.
Vooraf duidelijk plekken gereserveerd en geboekt. Bij aankomst bleek dat beide plekken (we waren met 2 gezinnen) nog gewoon bezet waren (volgens de receptie niet).
Alternatieve plek toegewezen gekregen die op zich wel mooi was, alleen aan de doorgaande weg naar het zwembad en de zee.
Camping is groot, maar wel leuk. 3 supermarkten verspreid over de camping en veel sanitair gebouwen. De schoonmaaksters van het sanitair waren van 's morgens 7 tot 22 uur bezig. Niets op aan te merken dus.
3 restaurants waarvan de dichtstbijzijnde met livemuziek elke avond tot 12.00 uur. daar kun je leuk eten voor niet al te veel geld.
Al met al leuk, behalve ....
Lawaai. elke nacht vanwege de disco die je van over de baai nog kon horen, de jeugd die bleef hangen op het strand en dan beschonken met veel lawaai midden in de nacht over de camping zwalkte. Klagen bij de receptie hielp niet. Ze hebben geen of weinig nachtwakers.
Jammer. Daarom gaan we niet weer

met oudere kinderen, Aug. 2011
Lanterna (doen het alleen maar voor het geld)
focusvriend
5-9-2011 Zijn hier geweest van half tot eind aug 2011 ; grote camping ; niet zo geinteresseerd in de gasten maar alleen in het geld; Je moet zelfs voor de pingpong tafel betalen! Sanitair werd wel goed schoongemaakt. lange wachtrijen bij het (dure) brood. Eens maar nooit weer lanterna.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldig!!!
Familie Brouwer
1-9-2011 Wat een topvakantie midden in het zomer seizoen. Grote camping maar weinig drukte. Of je nu een vroege vogel bent of een late altijd plek bij het zwembad of de strook langs de zee. Zowel op de camping als in de omgeving van alles te doen. Actie ; qaud (off road route van 15 kilometer), Parafly-en en jetski-en. Cultuur; Pula, Porec, Rovinj. Goed om te weten je kan er heerlijk eten op de camping en in de omgeving voor een leuk prijsje. Caravans van touroperator staan lekker op een eigen stuk met veel privacy en een veranda. De kids van 7 en 12 hebben het net als hun ouders fantastisch gehad.

Auto's rijden inderdaad als gekken maar er loopt gedurdende 24 uur genoeg beveiliging en als ze het zien spreken ze je aan. Ik blijf zeggen een super schoon park en goede regels maar als de bezoeker zich zelf niet houd aan de orde en netheid wat valt het de camping dan kwalijk te nemen.

Ps de route naar de camping vanaf duitsland is heel goed te berijden, goed aangelegd.

met vrienden, Aug. 2011
Superplek!!!!Volgend jaar weer!!!
feenstra
19-10-2011 Was eerste keer maar volgend jaar gaan we weer was echt een super goede camping.Erg groot maar op de een of andere manier heb je daar geen last van geen overlast van lawaai integendeel.Mensen van de camping waren erg behulpzaam en aardig en je kunt je er perfect met duits redden.Het zijn wel de nederlanders die daar de overhand hebben maar voor de kinderen is dit wel fijn en vind dat dan ook geen minpunt.De boottocht was ook leuk echt een aanrader en superuitzicht wat een natuur prachtig.

met een groep (2)
alleenreizend (1)