Appartement Lanterna** in Lanterna (bij Porec) Kroatië beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Lanterna**

6,1
5,9

30 mei 2012

Appartement Lanterna** Lanterna (bij Porec)

Beoordelingen Appartement Lanterna**

Lanterna bb, HR-52465, Lanterna (bij Porec)
Appartement Lanterna scoort een 6,6 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Lanterna**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Lanterna** in Lanterna (bij Porec), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Appartement Lanterna** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Appartement Lanterna** met andere accommodaties in Lanterna (bij Porec).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Lanterna**

5,8
6,1
met vrienden, Aug. 2011
"Veel beter dan gedacht..."
A.
10-8-2011 We kwamen laat aan op het park, maar de receptie is 24h per dag geopend. Appartement was een gerenoveerd appartement met een keuken bij binnenkomst (2 spoelbakken, 4 pits kookstel en voldoende inboedel voor 4 pers.) slaapbank er tegenover (voor 1 of 2 pers.) en grote kledingkast. Nette badkamer, goede douche, wasbak en toilet. Grote slaapkamer met 2 aparte bedden, kledingkast. Buiten hadden we een balkon met zeezicht, tafel met 4 stoelen en binnen een tafel met 3 stoelen. Al met al een meer dan prima appartement. Handdoeken 3x per week schoon. Mooi park, goed strand (gras met voldoende bomen, rotsstrand, trappen naar de zee.) Centrum met supermarkt, café etc. Ook 2 restaurants op het park. Uitstekende vakantie gehad, weinig verwachtingen van te voren, maar prima park met een goed appartement. Tips: dagje Venetië, Porec (niet naar Plitvice, 4,5 uur heen en ook terug), waterschoenen, transfer Pula-Lanterna meer dan een uur, gratis WIFI. Kortom, een prima vakantie gehad!

"Mooie plek, maar gehoorig."
Fam Veninga
4-9-2011 Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen 7 en 3 jaar 14 dagen met veel plezier daar geweest.
Het enige nadeel was dat de muren van karton waren en dat je de wc van de buren hoorde doorspoelen.
Maar wij hebben 14 dagen mooi weer gehad dus veel bij het appartement zijn we dus niet geweest.
Verder was de omgeving prachtig en waren er genoeg dingen te bezoeken dus vertier zat.
Dat er geen zand op de stranden lag maar dat het strand bestond uit rotsen en kiezelstenen vonden wij een verademing, je zou verwachten dat je er niet goed op kan liggen maar dit was prima te doen ook zonder strandbed (en geen zand tussen je badspullen).
We gaan er zeker nog een keer naar terug.
Gr. Fam Veninga

met partner, Sept. 2010
"Geen volgende keer"
j wigmans
23-9-2010 appartementen zijn oud en de inrichting stelt niet veel voor.
Er is geen bank of stoel waar je lekker kan zitten. staan twee oude bedden en een keukentafel met stoeltjes die elk moment kunnen afbreken.We zijn er 10 dagen geweest er is niet 1 keer schoongemaakt. na zeven dagen hebben wij eindelijk op onze klacht schone handdoeken gekregen. voor mensen die moeilijk te been zijn is het echt geen aanrader er zijn veel hoogte verschillen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Eenvoudig, wel goed"
Geert de Greef
19-9-2010 Eind augustus hier geweest. Hadden een Sunset appartement geboekt voor 2 personen. Volgens website kom je dan in mooie witte huizen terecht. Daar aangekomen zaten we in de gewone gebouwen. Na beklag met erg onvriendelijke receptioniste de manager gesproken. Hij gaf toe dat er wekelijks klachten komen hierover. De witte huizen zijn namelijk vanaf 4 personen. Hij gaf toe dat de website onduidelijk is. Wij hebben prijsverschil teruggekregen. (in euro's!) Let op als je boekt, 3 personen betekent 2 bedden en een bedbank. (van leer, lekker heet) Dus boek je het beste 1 persoon meer. Park heel schoon, rotsstrand dichtbij. Aan andere kant van terrein kun je bootjes huren en kunnen kinderen spelen in het water. Spreek engels, dan zijn ze vriendelijker dan duits. Huur een auto anders kom je nergens. Porec is 10 minuten rijden. Tip, eet NOOIT bij restaurant Marconi in Porec! Enkel vis was goed, pizza, schnitsel en lasagne nog rauw! Rovinje is een leuk dorp, moet je zeker naartoe.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Renovatie gewenst-Is niet meer van deze tijd"
Mieni
30-7-2010 Net terug van Lanterna.
Na een vreselijke reis er naar toe, ook nog een vreselijke teleurstelling toen we het appartement in kwamen. Er was ons een gerenoveerd appartement beloofd. Van alles dus niks.)ITS reisen' Je kunt nog niet eens koffie zetten omdat er geen apparaat is. In de kamer zijn twee bedden geìnstalleerd. Maar waar moet je toch op zitten als het slecht weer is. Je kunt nergens zitten want er staat alleen een keukentafeltje met 4 stoelen en buiten staat 4 witte kunststof tuinstoelen, die je niet binnen neer kunt zetten want daar is geen plaats voor. De tuintafel die buiten stond was totaal bekrast met mensen die zonodig hun initialen achter moeten laten bij mensen waar je te gast bent.
Dit is geen appartement voor volwassen mensen die ook in hun appartement wel eens lekker willen zitten.
Bedden waren goed en complimenten aan de schoonmaakster die van deze oude troep toch nog iets weten schoon te maken.

"Goed park"
c faber
27-7-2010 Net terug uit Lanterna. Wij hebben ons prima vermaakt. Appartement was prima.
Wij waren met 4 volwassenen en twee kids van 16. voor we gingen hier de beoordelingen gelezen, maar van de negatieve kritiek hebben wij niks gemerkt.
3 slaapkamers en 2 badkamers, keukentje en een eettafel. Bij ieder slaapkamer is een balkon.
Het strand zijn rotsplateau's, en via trappetjes kun je de zee in.
je kunt parasols en strandbedden huren.
Voor grotere kinderen en volwassenen een prima strand. Voor kleine kinderen vind ik het minder geschikt.
Wij zijn wezen eten bij Marina, goed eten en vriendelijk personeel.
Ondanks de disco en jongeren hebben wij zeer goed geslapen en geen last gehad van de jeugd.
Voor jongelui is er genoeg te doen en met het treintje kan je naar de camping.
De receptie is 24 uur open en de andere winkelels tor 22.00.
Wij zijn een paar jaar terug ook op de camping geweest, maar we hebben ons hier beter vermaakt.
ik vind het een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Goede service voor weinig geld"
Familie van de Wate...
24-7-2010 3-kamer appartement geboekt via Adrialin. Dat betekende 3 slaapkamers, waar we er maar 2 verwachtten met een bedbank. Voorzieningen in de keuken minimaal, bijvoorbeeld geen koffiezetapparaat. Verschonen van bedlinnen wekelijks en handdoeken ongeveer per 3 dagen, eindschoonmaak inbegrepen.

Geen Animatie-team. Volop restaurants, winkeltjes en boetieks. Rotsstrand met betegelde plateau's. Schaduwplekjes vlak daarbij. Pas op voor zee-egels, zelfs met waterschoenen! Geen publieke wasmachines, maar een wasvrouw. Geen kosten per was, maar per stuk, bijvoorbeeld 1 slip = 8 kuna. Gelimiteerd aantal parkeerplaatsen met afdakje. Er kunnen groepen scholieren op het park zijn, met activiteiten (film, volleybaltoernooi) die voor geluidsoverlast zorgen. Maar het is een groot park waar je altijd wel lieden tegen kunt komen die overlast veroorzaken.

Vriendelijk personeel, geen last van venters of proppers, nergens opdringerigheid. Met Duits en soms Engels kom je goed uit de voeten.

"Heerlijke plek."
Corine
22-7-2010 Vanmiddag zijn wij terug gekomen na 2 weken in Lanterna geweest te zijn. Het is een prachtig complex wat prima word onderhouden.Het appartement was ruim,er is voldoende ruimte om al je (teveel meegenomen) kleding in op te bergen,in het keukentje is alles aanwezig om een simpele maaltijd te bereiden. Bij de appartementen was geen zwembad waardoor je best een eind moest lopen of met het treintje naar de camping waar wel een zwembad is.Het strand was redelijk dichtbij. De bediening was erg vriendelijk en attent.s'Avonds was er weinig te beleven voor onze kids die niet vd disco houden
Een minpuntje wat voor ons van toepassing was,maar dat ligt niet aan het complex, wij zijn met de bus geweest en dan mis je heel erg je auto, het ligt best ver van dorpjes.Helaas hebben we daardoor weinig vd omgeving gezien.Er rijd wel een bus naar Porec 10uur de laatste en de eerste pas 17.20 weer terug.Excursies zijn er natuurlijk genoeg maar we waren met zijn zessen dus dat doe je ook niet elke dag

met partner, Juli 2010
"Nee, voor ons nooit meer!"
Idi
1-12-2010 Er staat in de gidsen dat het park bij Porec ligt, nou dat is zowiezo niet zo, je kan alleen in porec komen met de auto omdat de bussen super vroeg weer terug gaan en dus kan je niet uit eten in porec. er staat dat je een zwembad heb op de camping, de camping is helaas een half uur lopen en ander een kwartier op de fiets ongeveer. Er is geen strand, er zijn alleen rotsen en je moet waterschoenen aan voor de zee egels. Het apartement vond ik ook erg karig ingericht en oud. Geen airco dus je moest je deuren en of ramen open zetten maar dan konden de muggen lekker naar binnen komen omdat er geen horren waren voor de ramen en deuren. Nee wij hadden verwacht dat het een appartementengebouw was op een camping met zwembad, gezellig. Maar nee dit was totaal niet zo, het ligt onwijs afgelegen en alle afstanden zijn te groot. het is een soort eiland waar je op leeft.
Wij waren gelukkig met de auto dus we konden overal heen rijden. Nee wij vonden het geen aanrader!!

met jonge kinderen
"Voor heel weinig geld heel veel vakantie."
Annek
3-6-2010 Er is daar van alles en de appartementen kosten nagenoeg niks. je bent toch de hele dag buiten, je komt er alleen om te slapen en te douchen.
dit jaar voor de 7de keer daar heen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende