4-7-2011
Van 12 tot 25 juni met mijn vrouw en de schoonouders geweest.
Hotel netjes verzorgd met aardig personeel.
Goed ontbijt, lunch zowel in de zaal als bij de bar aan het zwembad, erg fijn. Eerste week veel variatie bij het avondeten, zelfs frieten gehad. Tweede week vijf dagen puree. Als je dan geen noedel of rijsteter bent, heb je een probleem.
Kamers klein en oud, losse wasbak, scheve tegels dus een wankel bed. Maar dat weet je voordat je boekt omdat iedereen er over klaagt.
Gratis kano's, minigolf, tennis etc. Vanaf 21 uur ook sterke (mix) drank bij de fresh corner, fijn als je geen wijndrinker bent. Animatie was wat minder.
Rovinj, Porec en Vrsar waren leuk en mooi om te bezichtigen. We zijn overal 2 maal geweest. Ook een mooie rondvaart gehad langs die steden. Geboekt bij Stefan, iedereen die al geweest is kent hem wel.
Jammer van al die vignetten, tol en files ernaartoe, tegenwoordig zelfs ook in Kroatie. Istrie is een mooie streek. We hebben ons niet verveeld.
1-10-2011
Het resort ligt bij Funtana en bestaat uit een hoofdgebouw met receptie, lobby, bar en restaurant. De kamers zijn in een 4-tal units, aflopend naar zee gebouwd. Er is een wat lager gelegen een zwembad, restaurant en een fresh-bar. De rotsige kust is omgevormd met een aantal betonnen zonneterrassen. Het geheel ligt in een bos van pijnbomen, cipressen en olijfbomen. De kamers zijn ca. 4 x 5 mtr, hebben een klein balkon met zicht op zee of deels tuin met 2 plastic stoelen en tafeltje en zijn naar destijds communistische begrippen luxe. Op de 3-pers. kmr staat een 2 tweepersoonsbed en een bedbank, een klein bureautje dat net als het meubilair gif groen is geverfd. Er is een kleine klerenkast en er staan 2 stoelen op de kamer. De oubollige badkamer met toilet, wastafel en douche is erg krap.
Overdekt gratis parkeren, gratis kluisje, duur internet in de lobby, geen koelkastje, airco en tegelvloer, geluidsoverlast van de ernaast gelegen campings.
Het All Incl. verblijf is redelijk goed.