Appartement Alba M*** in Funtana Kroatië beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement Alba M*** Funtana

Beoordelingen Appartement Alba M***

Grget, Funtana
Appartement Alba M scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alba M***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alba M*** in Funtana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Alba M*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Appartement Alba M*** met andere accommodaties in Funtana.

2 beoordelingen over Alba M***

"Heel mooi appartement"
J.v.d.Berg Leerdam
11-6-2011 Wij zijn er 6 nachten gewwest confortabel appartement met heel vriendelijke verhuurders

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een aanrader!"
Hepje
9-8-2010 Appartement Alba "M" ligt dichtbij de jachthaven van Funtana. Het is een nieuw, ruim 4 persoons (6 mogelijk) appartement met moderne inrichting. De moderne inrichting was een verrassing, we waren al een beetje gewend geraakt aan de ouderwets ingerichte appartementen. Hier was het "fris". De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Achter het appartement ligt een groot veld waar ze heerlijk konden spelen.
De eigenaren hebben ons erg gastvrij ontvangen. De eigenaresse spreekt Nederlands en kon ons goed helpen. Marko, de eigenaar, heeft ons laten genieten van zijn eigengemaakte biologische wijnen. Restaurants en winkels zijn dichtbij. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Wij kunnen het appartement aanbevelen!