Camping Bi-Village*** in Fazana Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.751 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Fazana > Camping Bi-Village***

Beoordelingen Camping Bi-Village***

10 februari 2012

Activiteiten
Onderkomens
Zicht vanop de camping naar zee

Camping Bi-Village scoort een 7,8 uit 10, op basis van 536 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bi-Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bi-Village*** in Fazana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 394 vakantiefoto's van Camping Bi-Village*** vinden. Je kunt 6 video's van Camping Bi-Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Bi-Village*** met andere accommodaties in Fazana.

489 beoordelingen over Bi-Village***

Leuke, mar grote camping
Rinus
26-9-2011 We waren van 4 tot 24 september op deze camping. De eerste week hadden we een ingerichte tent, de laatste twee weken werd ons een mobil home aangeboden ( met gesloten portemonnee).
Het personeel was bijzonder vriendelijk, ook nu in het naseizoen.
Het beste restaurant vind ik het restaurant aan het strand in het midden van de camping. Goede kwaliteit , een vriendelijke glimlach van de bediening en een redelijke prijs.
Het sanitair was geweldig schoon. Er was zelfs wc papier. De complimenten aan de schoonmaakploeg!
De campingwinkel is erg duur. En klein potje jam voor € 5,--.
Maar in Pula is een Lidl en de Mercator ... dus daar zijn de prijzen normaal.
Maar, voor ons was de camping te groot. Dus we zoeken de volgende keer een iets kleinere camping.
Pas op voor diefstal. Er waren een paar vensters van tenten open gesneden. Pas dus op je spullen en leg geen waardevolle dingen in het zicht.
Rinus

Goede locatie en nette huisjes, dure extra's
j. aap
29-8-2011 Bi Village in Fazana is een goede, en grote camping. We zaten met twee kinderen in een huisje dat ruim genoeg was. Ook het strand (met kiezels) was op loopafstand, evenals één van de twee zwembaden. Er zijn twee zwembaden en een kinderbadje (waar we niet zijn geweest).
Wat storend is dat voor alle 'extra's' moet worden betaald, bijv. voor de airco in het huisje betaal je 20 euro per 20 uur extra. Dit hoort gewoon bij de prijs in. Voor het de kinderactiviteiten moet ook worden betaald, evenals het gebruik van speeltoestellen in zee en internet toegang, ca. 10 euro per uur.
Op zich dus een mooie en goede locatie, prima huisje en ook het restaurant was OK (er zijn betere in Fazana zelf, op loopafstand). Op zich is BiVillage dus een aanrader als je je niet stoort aan bijbetalen voor 'extra's'.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Je moet er niet zitten als je problemen hebt..
lisa
29-8-2011 mooie camping met fijn strand. s'avonds is het erg donker want er is geen verlichting, weinig bewaking, en tot laat valse karaoke.
mooie boottocht t naar rovinje en de limf fjord, een aanrader.
aan het einde van onze vakantie is er 's nachts bij ons ingebroken, een stel boeventuig had onze tent open gesneden en daarbij verscheidende dingen meegenomen, . toen we dit opmerkte, zijn we onmiddelijk naar de receptie gegaan en gevraagd naar iemand van de security. die zou om 10 uur komen, om 12 uur kwam er eindelijk iemand. die had de schade opgenomen. hij zei dat we naar het politiebureau moesten gaan in pula, na een half uur zoeken eindelijk gevonden. daar kregen we een papier wat we moesten invullen, na 4 uur wachten was de aangifte nog niet officieel dus waren we maar weg gegaan. daarna weer terug naar de receptie van de camping, maar die konden ook geen verklaring geven. dus als je iets mankeert moet je zeker niet in dit land zijn.

Goede camping maar zeer slecht auqa center
Dirk
24-8-2011 De camping en village zijn zeker de moeite waard.
Wel wat groot maar ruim opgezet met name de ruimte om de woningen is ruim.
De woningen zelf zijn sober doch funktioneel
Het personeel is vriendelijk.
Een groot minpunt is het zeer slechte auqa center(verhuur jet ski mountainbikes etc. ) ,slechte materialen en onbeschoft personeel.
Een veel gehoorde klacht,doch het management van Bi Village doet niets met deze klachten(geen gebruik maken dus van deze dure en slechte diensten van het aqau center)
Zonder deze slechte service zou onze waardering voor Bi Village hoger zijn geweest

Te massaal
Susan
23-8-2011 Deze camping met zowel caravans, tenten, mobile homes en bungalows is behoorlijk massaal. Daar moet je echt van houden. Een kwartier lopen naar het strand of om brood te halen is normaal...
Kroatie is mooi, wel zijn de wegen enorm donker in de avonden. Bij Bi Village is het strand echt bezaaid met scherpe stenen, geen ronde kiezel dus. Ook in het water enorme keien, minder plezierig. Ligging is mooi, qua uitzicht en om ergens naar toe te gaan. Bezoek zeker The Lighthouse, zeker als je nog niet zo oud bent en even een ibiza-sfeertje wilt proeven. Bij Vodnjan, dichtbij. Rovinj is een must, maar ben je bereid een echte dag weg te gaan maak dan de oversteek naar Cres boven Labin, die panorama's tref je zelden aan
We hadden een mooie caravan (largo) via touroperator, echter je kijkt wel tegen de achterkant van andere caravans aan, tikkie jammer. Wij hadden geen last van herrie, wel van enorme drukte in de zwembaden. En bijna iedereen praat er NL.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zeer grote camping met goed schoongemaakt sanitair
isis901
21-8-2011 We zaten hier in een tent van TO. Dit wordt begeleid door een Kroaat (Nederlanders mogen hier nog niet werken) en het werd nogal met de Kroatische slag afgehandeld.
Echter de camping en dan met name het sanitair werd heel goed schoongemaakt. Overdag was er altijd een schoonmaakster op het sanitairgebouw aanwezig!
De pizzeria op de camping was heerlijk en ook het restaurant aan zee met iedere dag goede live-music was erg goed, lekker en betaalbaar. Er waren 3 zwembaden, maar door de afstanden heb ik er zelf maar in een gelegen. Onbegrijpelijk vond ik wel dat iedere middag in een deel van het zwembad waterpolo-wedstrijden werden gehouden, terwijl het zwembad al afgeladen vol was.
's avonds schalde tot laat verschrikkelijk valse karaoke over de camping.

1 woord: geweldig!!!!!
Sander en Tineke en...
13-9-2011 Super leuke camping! Wij hadden een stacaravan van touroperator. Prima plek onder de bomen maar je kon ook in de zon zitten voor de caravan. nette nieuwe caravan. Camping is groot, maar ach het is ook wel lekker om een loopje te hebben. campingsupermarkt heeft alles en is met bepaalde produkten (bv bier, stukje duurder dan supermarkt) maar alles is er te koop o.a. elke dag vers brood. Camping van alle gemakken voorzien. geldautomaat 3 restaurants 3 zwembaden mooie grote kampeerplaatsen dokter animatieteam en zee aan de camping. Op loopafstand van een leuk plaatsje fazana. op camping schepijs voor 90 cent een bakje vol en erg lekker. dönnerkebab, snackbar tot 17.00uur elke dag bij restaurants live muziek. Onze kinderen van 3 en 4 jaar oud hebben ontzettend genoten. Ondanks dat er voor hun leeftijd iets minder te doen is.
Kortweg supervakantie.
Plaatsen rovinj erg mooi op klein half uurtje rijden medulin zandstrand 20min rijden. Pula met amfitheater 10min rijden.
Wij komen terug!!!!!

met jonge kinderen, 2011
Gezin van 4 met kids 2 en 7 jaar
Familie met kids
17-8-2011 Pluspunten:
- supermooie omgeving
- lekker strand (kiezel)
- heerlijk en niet duur restaurant bij het strand
- dichtbij bij allerlei bezienswaardigheden
- echt wel een mooie camping en onze mobilehome van touroperator was echt perfect

Minpunten:
- chagerijnen bij het ijs en kebab gedeelte, wat een kwallen zeg, als je maar tieten hebt
- winkel op de camping erg duur, alhoewel de prijs van de supermarkt buiten de camping ook duur is in vergelijking met NL
- totaal geen kinderspeelgedeelte bij de mobilehome's
- wij zaten aan de kant van de haven en zelfs daar hoorde wij nog heel hard muziek.....voor ons was het geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat mensen het irritant kunnen vinden!
- bootochtje geboekt op de camping naar Rovinje en het Limski fjord....ging helemaal mis, ik denk dat we maar 200 m het Limski fjord in zijn geweest. Je kan beter naar het Limski fjord zelf toerijden en daar een bootje nemen....weet je zeker dat je goed zit. Dit is echt een aanrader

Grote, maar leuke camping
edenel
29-12-2011 afgelopen zomer hier 2 wkn gezeten in een mobile-home van TO, mobile-home was goed en schoon, lag wel ver van het strand af, 15min lopen en met de hitte niet echt een pretje, zwembaden te klein voor het aantal mensen wat er is, geen parasols aanwezig en te weinig bedjes. Dat het zwembad tussen 1 en 3uur gesloten is hebben we wel als vervelend ervaren hetzelfde geldt voor de slagboom bij de receptie.We wisten dit wel, maar achteraf gezien toch niet prettig. Redelijke ruime plekken voor de mobile-homes, wel overal ver vanaf, dus 10min naar restaurants en winkeltje lopen. Pizzeria niet echt vriendelijk personeel.
Strand(kiezel) leuk, voldoende plek als je op tijd bent. Waterschoenen een must. Omgeving, voldoende plaatsjes om te bezichtigen, pula, rovinj, porec, en ook de binnenlanden in, is een aanrader. Supermarkten in overvloed als je wat anders wil... al met al een leuke vakantie gehad met erg heet weer, 30-40graden. Airco dan een uitkomst.

met oudere kinderen
Nu even niet meer.
Florette
14-8-2011 Wij zijn voor de tweede keer op deze camping geweest, grote camping met grote mooie plaatsen direkt aan zee. Op zich wel een mooie camping.Voor bijna alle activiteiten op deze camping moet betaald worden. We hebben dit jaar iets minder last gehad van herrie omdat de jeugd bij het strand weggestuurd werd. Maar ja, waar moeten ze dan heen.
Tussen 13.00 en 15.00 uur is de camping dicht.
Dit jaar is er een kooi rond het voetbalveld gekomen, erg klein en je kan het reserveren om er gewoon maar op te gaan zitten, dus de rest van de jeugd kan dan niet voetballen, jammer voor onze voetbal liefhebbende kids. Disco was in het begin dicht omdat er ruzie was geweest. Er is veel strijd en ruzie tussen de buitenlandse jeugd, wat soms afloopt in bloedige taferelen omdat ze elkaar bewerken met bierflessen. Er wordt heel veel gestolen op de camping. Voor ons was dit het laatste jaar Bi-village.

Activiteiten
Onderkomens