Beoordelingen Fazana

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,7
Omgeving
8,3
Stranden
7,9
Sfeer
8,4
Het weer

23  °C

25 april 2014

Fazana
8,1
95 beoordelingen
Beoordelingen Fazana

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fazana. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fazana. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fazana? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fazana scoort een 8,1 uit 10, op basis van 95 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 36 Appartementen, 2 Campings, 2 Hotels, 5 Vakantiehuizen en 1 Villa in Fazana. Op Zoover vind je bovendien 60 vakantiefoto's van Fazana. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fazana. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Fazana

8,1
95 beoordelingen
Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
7,5
Omgeving
8,0
Stranden
7,6
Sfeer
8,2
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2013
"Prachtige omgeving"vertalen
Peter
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

25-9-2013 Snorkelen, fietsen, vissen, bootreisjes.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Prima en gezellig"vertalen
Jan Willem Zwart
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

16-8-2013 Leuk voor jong en oud. Een gezellig dorpje op loopafstand van de camping. Tevens onderweg genieten van een prachtige zonsondergang.

Aug. 2013
"Geweldige lokatie"vertalen
Ton
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
6,0
Sfeer
9,0

31-8-2013 omgeving van fazana is mooi en bied veel mogelijkheden. oude dorpjes of stoffige landweggetjes zijn de moeite waard. flaneren door fazana zelf of langs het strand lopen kan zeker bij zonsondergang heel romanties zijn. strand is overigens wel van kiezelsteentjes dus waterschoenen is een must. strand is ook vrij smal maar bied genoeg ruimte voor iedereen.
doe eens de buggy-tour, zeker met je kind! je rijd dan zelf een soort van go-cart voor ruig terrein. na de rit kent niemand je meer terug en is douchen een must maar verschrikkelijk leuk voor jong en oud!

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Gezellig dorpje"vertalen
Erna
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

2-9-2013 sfeervol dorpje aan zee. 's avonds veel marktkraampjes en veel terrassen met restaurantjes.

met jonge kinderen, 2013
"Gezellig plekje"vertalen
samdaan
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

27-7-2013 leuk stadje, heerlijk ontspannen, fijne restaurantjes, echter weinig variaties in datgene wat aangeboden wordt

met oudere kinderen, Juli 2013
"Leuke klein plaatsje"vertalen
Yvon69
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

9-8-2013 Klein, voornamelijk restaurants. Leuk om s' avonds wat te eten.

met oudere kinderen, Juli 2013
"Gezellig klein dorpje"vertalen
vakantieman
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

13-10-2013 Fazana lag op loop afstand van de camping. Leuk daar naar toe te wandelen, woensdagavond een folklore markt, niet groot maar wel gezellig.
In Fazana kun je lekker eten, dit een aantal keren gedaan. Prijs/kwaliteit verhouding super. !! En dan met een ijsje in de hand terug naar de camping lopen en zo heb je weer een gezellige avond dat je afsluit met een wijntje voor de caravan met zeezicht. !!!

met oudere kinderen, Juli 2013
"Mooie plaatsjes En stranden"vertalen
melvin
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

8-8-2013 Super mooi strand en leuke plaatsjes in de buurt zoals rovinj

met jonge kinderen, Juli 2013
"Leuk"vertalen
Fam. Bouman
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

11-9-2013 klein dorpje op loop afstand, lekker ijsje halen als je langs het strand er naar toe loopt, verder niet veel te beleven

met jonge kinderen, Juli 2013
"Meer verwacht"vertalen
Nathalie
Waardering
6,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
5,0
Sfeer
6,0

31-7-2013 Misschien zaten wij op een totaal verkeerde plek maar we denken dat we best een goede plaats hadden gekozen. Van de grind stranden wisten we van en dat was opzich wel te doen met waterschoenen aan. Het water is helder en goed te doen. Fazana is klein maar wel gezellig. Niet om te winkelen maar lekker even een terrasje zitten aan het water is gezellig daar. In Pula zou je wat kunnen shoppen. Alleen als je niet echt winkels nodig bent, ze hebben veel tentjes waar je overal het zelfde kan kopen, en wat tegenviel waren de prijzen die ze overal voor vroegen. Afdingen doen ze bijna niet.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?