Beoordelingen Fazana

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,7
Omgeving
8,2
Stranden
7,9
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Het weer

25  °C

30 juli 2014

Fazana
8,1
102 beoordelingen
Beoordelingen Fazana

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fazana. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fazana. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fazana? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fazana scoort een 8,1 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 36 Appartementen, 2 Campings, 2 Hotels, 5 Vakantiehuizen en 1 Villa in Fazana. Op Zoover vind je bovendien 71 vakantiefoto's van Fazana. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fazana. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Fazana

8,1
102 beoordelingen
Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
7,4
Omgeving
7,9
Stranden
7,5
Sfeer
8,1
Zorg voor natuur
7,7
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuk, klein, rustig dorpje"vertalen
Mireille
Waardering
7,0
Sfeer
7,0

21-07-2014 Fazana is een klein, rustig dorpje. Het heeft verschillende restaurants en een supermarkt. Vanaf het dorp vertrekken bootjes naar de Brijuni eilanden. Verder stelt het dorp weinig voor.
Nog geen massatoerisme, en dat zal er ook niet snel komen denk ik.

met partner, Juni 2014
"Pula is leuker."vertalen
Tonnie Voogt
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

29-06-2014 Fazana niet veel aan! Zou niet-wetenschappelijke wat nog meer.

met partner, Juni 2014
"Leuk plaatsje"vertalen
Jack
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

05-07-2014 Heerlijk ijs en een leuke restaurantjes.

met partner, Mei 2014
"Fantastisch dorp."vertalen
sjef janssen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

08-07-2014 Fazana bezochten wij bijna elke dag.Een sfeervol dorp met uitstekende horeca.Alleen de bouwwerkzaamheden nabij het. grote. plein was storend en veel stof.D aanleg van de boulevard is super.Een echte aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Gezellig plaatsje met veel terrasjes/restaurants"vertalen
LKilian
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

11-05-2014 Een fotogeniek, toeristisch plaatsje waar wij vanaf de camping regelmatig naar toe liepen. We aten dan een ijsje bij Rey del Gelato en hebben o.a. gegeten bij Korta (lekker en aardige bediening). In Fazana zijn veel terrasjes en restaurantjes. Verder is er niet veel te doen, maar de sfeer is gezellig. In de zomer zal het wel erg druk zijn in Fazana!
Vanuit Fazana vertrekt de veerboot naar het grootste Brijuni-eiland. Boottocht van ongeveer 20 minuten. Wij hebben op eigen gelegenheid het eiland verkend (elektr. autootje gehuurd).
Op 10 min. vanad Fazana diverse grote supermarkten. Fazana heeft zelf een aantal kleine winkeltjes (bakker etc.) en een kleine supermarkt.

met partner, Sept. 2013
"Prachtige omgeving"vertalen
Peter
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

25-09-2013 Snorkelen, fietsen, vissen, bootreisjes.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Prima en gezellig"vertalen
Jan Willem Zwart
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

16-08-2013 Leuk voor jong en oud. Een gezellig dorpje op loopafstand van de camping. Tevens onderweg genieten van een prachtige zonsondergang.

Aug. 2013
"Geweldige lokatie"vertalen
Ton
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
6,0
Sfeer
9,0

31-08-2013 omgeving van fazana is mooi en bied veel mogelijkheden. oude dorpjes of stoffige landweggetjes zijn de moeite waard. flaneren door fazana zelf of langs het strand lopen kan zeker bij zonsondergang heel romanties zijn. strand is overigens wel van kiezelsteentjes dus waterschoenen is een must. strand is ook vrij smal maar bied genoeg ruimte voor iedereen.
doe eens de buggy-tour, zeker met je kind! je rijd dan zelf een soort van go-cart voor ruig terrein. na de rit kent niemand je meer terug en is douchen een must maar verschrikkelijk leuk voor jong en oud!

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Gezellig dorpje"vertalen
Erna
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

02-09-2013 sfeervol dorpje aan zee. 's avonds veel marktkraampjes en veel terrassen met restaurantjes.

met jonge kinderen, 2013
"Gezellig plekje"vertalen
samdaan
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

27-07-2013 leuk stadje, heerlijk ontspannen, fijne restaurantjes, echter weinig variaties in datgene wat aangeboden wordt

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?