Beoordelingen Fazana

Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,3
Cultuur
7,5
Omgeving
8,2
Stranden
7,8
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

17  °C

22 oktober 2014

Fazana
8,0
114 beoordelingen
Beoordelingen Fazana

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fazana. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fazana. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fazana? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fazana scoort een 8,0 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 36 Appartementen, 2 Campings, 2 Hotels, 5 Vakantiehuizen en 1 Villa in Fazana. Op Zoover vind je bovendien 91 vakantiefoto's van Fazana. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fazana. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

91 beoordelingen over Fazana

8,0
114 beoordelingen
Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
7,3
Omgeving
7,9
Stranden
7,6
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,9
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2014
"Schattig dorpje"vertalen
saskiavlugt
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

18-09-2014 Leuk klein dorp met prima terrasjes en leuk haventje

met jonge kinderen, Sept. 2014
"Mooie plek"vertalen
hilde
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

11-09-2014 Kiezelstrand hoeft helemaal niet vervelend te zijn hebben wij ervaren. Fazana pittoresk. Pula leuk stadje.

met partner, Aug. 2014
"Leuk klein plaatsje"vertalen
Roel
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

26-08-2014 Restaurant pizza grande is echt niks. Geen voorgerechten, geen nagerechten, zelfs geen kop koffie. Hoofdgerecht en weg. Nee geef mij dan maar restaurant MArina. Goed personeel en uitstekend eten

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Aardig dorp, maar nogal toeristisch"vertalen
Bert
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
10,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

22-08-2014 De kade is vooral mooi bij zonsondergang.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuk dorpje"vertalen
jiske
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

06-09-2014 Erg toeristisch, maar gezellig met een goed restaurant aan kade
brijuni bezoek boeken bij daarvoor bestemd inpandig kantoortje

met oudere kinderen, Juli 2014
"Klein stadje ingericht op toeristen"vertalen
Ings
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-08-2014 Niet heel bijzonder wel prima om te bezoeken, ijssalons te over, restaurants genoeg en hier starten veel excursies of boottochten.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Fazana is klein"vertalen
m1241
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

09-08-2014 Fazana heb je zelf in een half uurtje gezien. Loopafstand is afhankelijk van waar je zit op de camping maar gauw een half uurtje lopen. Loop je de andere kant op van Valbandon dan kom je op een oud sanatorium terrein waar je s'avonds niet een echt plezier krijgt in wandelen, het oogt dan wat luguber, vervallen en verlaten met Kroaten die je het liefst wegkijken. Ze zien dat als hun domein.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Prachtig schilderachtig dorpje"vertalen
wetzelaer27
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

22-08-2014 Fazana is een mooi schilderachtig dorpje waar je je zo terug waant in de tijd toen de rijken op bezoek kwamen bij Tito.
Alhoewel er veel toeristen komen blijft het zn charmes houden.
Erg mooi ook om langs het strand naar camping Bi village te lopen om daar aan het water in restaurant te eten.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Sprookjesachtig"vertalen
Familie Kuipers
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

05-08-2014 Wat een mooi sprookjesachtig dorpje is dit!
In de pizzeria, op het pleintje midden in Fazana, bakken ze de lekkerste pizza's.
Wel heel toeristisch met veel souvenirwinkeltjes.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuk, klein, rustig dorpje"vertalen
Mireille
Waardering
7,0
Sfeer
7,0

21-07-2014 Fazana is een klein, rustig dorpje. Het heeft verschillende restaurants en een supermarkt. Vanaf het dorp vertrekken bootjes naar de Brijuni eilanden. Verder stelt het dorp weinig voor.
Nog geen massatoerisme, en dat zal er ook niet snel komen denk ik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?