Beoordelingen Fazana

Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,6
Omgeving
8,2
Stranden
7,8
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,0
Het weer

27  °C

21 augustus 2014

Fazana
8,0
106 beoordelingen
Beoordelingen Fazana

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fazana. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fazana. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fazana? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fazana scoort een 8,0 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 36 Appartementen, 2 Campings, 2 Hotels, 5 Vakantiehuizen en 1 Villa in Fazana. Op Zoover vind je bovendien 80 vakantiefoto's van Fazana. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fazana. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Fazana

8,0
106 beoordelingen
Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
7,4
Omgeving
7,9
Stranden
7,5
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,7
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Juli 2014
"Klein stadje ingericht op toeristen"vertalen
Ings
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-08-2014 Niet heel bijzonder wel prima om te bezoeken, ijssalons te over, restaurants genoeg en hier starten veel excursies of boottochten.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Fazana is klein"vertalen
m1241
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

09-08-2014 Fazana heb je zelf in een half uurtje gezien. Loopafstand is afhankelijk van waar je zit op de camping maar gauw een half uurtje lopen. Loop je de andere kant op van Valbandon dan kom je op een oud sanatorium terrein waar je s'avonds niet een echt plezier krijgt in wandelen, het oogt dan wat luguber, vervallen en verlaten met Kroaten die je het liefst wegkijken. Ze zien dat als hun domein.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Sprookjesachtig"vertalen
Familie Kuipers
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

05-08-2014 Wat een mooi sprookjesachtig dorpje is dit!
In de pizzeria, op het pleintje midden in Fazana, bakken ze de lekkerste pizza's.
Wel heel toeristisch met veel souvenirwinkeltjes.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuk, klein, rustig dorpje"vertalen
Mireille
Waardering
7,0
Sfeer
7,0

21-07-2014 Fazana is een klein, rustig dorpje. Het heeft verschillende restaurants en een supermarkt. Vanaf het dorp vertrekken bootjes naar de Brijuni eilanden. Verder stelt het dorp weinig voor.
Nog geen massatoerisme, en dat zal er ook niet snel komen denk ik.

Juli 2014
"Wel aardig maar klein"vertalen
T.Kroesen
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

11-08-2014 Niet echt bijzonder om uit te gaan ( Stappen of zo ) wel genoeg eet cafetjes.
Klein souvernier markje die in al de vijf jaar dat wij hier zijn geweest niets is veranderd. Leuk om een keer door heen te lopen of een keer te gaan eten maar dan houd het wel op.

met partner, Juni 2014
"Pula is leuker."vertalen
Tonnie Voogt
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

29-06-2014 Fazana niet veel aan! Zou niet-wetenschappelijke wat nog meer.

met partner, Juni 2014
"Leuk plaatsje"vertalen
Jack
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

05-07-2014 Heerlijk ijs en een leuke restaurantjes.

met partner, Mei 2014
"Fantastisch dorp."vertalen
sjef janssen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

08-07-2014 Fazana bezochten wij bijna elke dag.Een sfeervol dorp met uitstekende horeca.Alleen de bouwwerkzaamheden nabij het. grote. plein was storend en veel stof.D aanleg van de boulevard is super.Een echte aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Gezellig plaatsje met veel terrasjes/restaurants"vertalen
LKilian
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

11-05-2014 Een fotogeniek, toeristisch plaatsje waar wij vanaf de camping regelmatig naar toe liepen. We aten dan een ijsje bij Rey del Gelato en hebben o.a. gegeten bij Korta (lekker en aardige bediening). In Fazana zijn veel terrasjes en restaurantjes. Verder is er niet veel te doen, maar de sfeer is gezellig. In de zomer zal het wel erg druk zijn in Fazana!
Vanuit Fazana vertrekt de veerboot naar het grootste Brijuni-eiland. Boottocht van ongeveer 20 minuten. Wij hebben op eigen gelegenheid het eiland verkend (elektr. autootje gehuurd).
Op 10 min. vanad Fazana diverse grote supermarkten. Fazana heeft zelf een aantal kleine winkeltjes (bakker etc.) en een kleine supermarkt.

met partner, Sept. 2013
"Prachtige omgeving"vertalen
Peter
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

25-09-2013 Snorkelen, fietsen, vissen, bootreisjes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?