14-5-2008
Was hier in juli 2007. Erg leuke camping met toegewijde eigenaren die er nog echt zin in hebben. Toiletgebouw o.k. zeker omdat de camping nooit vol is. Het riviertje is super. Heel helder water. Veel soorten vis en niet schuw. Prachtig om te zwemmen en te snorkelen.
In 2007 huurde ik voor 10 euro een kano voor de gehele dag. De oever van het riviertje is wel gevaarlijk voor de allerkleinsten.
Deze Camping is overigens afgelopen najaar door de ADAC met e.o.a. prijs beloond.
Wat vooral opvalt is de uiterst gemoedelijke sfeer.
Er is geen animatie maar het jong volwassen personeel organiseert regelmatig spontaan een activiteit voor de kinderen. Wat mij betreft leuker dan een echt animatieprogramma.
Er zijn een paar mooie plekken aan het water met schaduw. De rest van de plekken moet het hebben van boompjes die nog in de groei zijn.
Wij gaan in 2008 zeker een dag of 7 terug.
8-12-2007
Camping liggend aan de langste houten brug van Kroatië. Men geeft zichzelf in Kroatië sterren dus is 4 ietwat aan de hoge kant. Het aantal toiletten is niet optimaal, je krijgt een sleutel, die past op alle toiletten. Het toiletgebouw is goed voor een 25 mensen, niet voor 50 à 60 die de camping kan bergen. Men doet wel alles om het naar je zin te maken, da's zeker. Van hieruit kun je heel goed met de trein naar Zagreb en ook Plitvice met haar schitterende nationaal park is binnen handbereik. Vissen kan in de rivier die naast de camping loopt. Een kleine maar fijne camping, vooral als je de steeds kleiner wordende plekken op andere z.g. luxe campings wel een keer goed zat bent. In voor- en naseizoen kun je hier met Camping Cheques betalen.
27-1-2009
In mei 2006 1 nacht op Slapic gestaan.
Gunstig gelegen, er zijn niet veel campings in dit gebied als je op doorreis bent naar bijv. Dalmatië.
Erg rustige camping.
Je krijgt een sleutel voor het sanitair, douche wat aan de krappe kant met douchegordijn, zodat je spullen niet nat worden.
Nadeel is dat dat gordijn statisch was dus aan je benen bleef plakken.
Op de camping zelf kun je eenvoudig eten,en een eindje verderop schijnt er ook nog een restaurantje te zitten.
De houten brug mag je nu niet meer over rijden heb ik gelezen.
Mooie plaatsen op gras, nog weinig schaduw want de camping is nog vrij jong,
Enthousiast personeel, heel behulpzaam.