31-7-2011
prachtige camping in een mooi gebied aan t strand. Mooi onderhouden sanitair en ondanks de drukte zeer vriendelijk personeel. Lekker gegeten en gedronken voor geen geld.Wij hadden bungalowtent gehuurd bij SC wat zeer goed bevallen is,op wat mieren en een klein salamandertje na hadden we geen last van insecten.Onze dochters van 13 en 16 jaar hebben al beslist dat ze volgend jaar terug willen naar deze camping en dat wil al wat zeggen.
11-8-2011
Nette camping, maar erg groot, heel ver lopen naar de zee, zwembad voetbalvelden enz.
Wij hadden een tent van een touroperator, niet echt in de schaduw,
Je moet ook best een eindje rijden wil je naar een leuke plek!
Dalmatie, niet weer! Zijn ook in Istrie geweest , een paar jaar geleden , maar daar is het gezelliger, en mooier.
En voor alles moet je betalen, zelfs voor een ligbed.
6-8-2011
Wij hadden een 5 persoons appartement gehuurd (K1) dat erg mooi lag. Dicht bij de zee, het zwembad en het centrale gedeelte. Ons huisje lag op een hoek en had geen bovenburen. Het hele park is mooi in een bos aangelegd op zo'n manier dat het heel natuurlijk overkomt. Heel netjes! Schaduw genoeg, maar ook plek genoeg om te zonnen. Wij hadden dit park uitgezocht omdat er ook voor tieners veel georganiseerd wordt. Aan de buitenrand van het park is een mooie grote disco voor 16+ waar we helemaal geen last van hebben gehad. Er worden allerlei excursies georganiseerd. De boottocht van Sv Ivan (dolfijnenexcursie) vonden wij erg de moeite waard. We hebben dan ook echt genoten van de vele dolfijnen, het zwemmen in de kraakheldere zee, het eten aan boord. 's Avonds is er altijd wel iets te doen. Musicalavond, muziek, hier kun je het geluid tot ongeveer 23.00 uur van horen. 's Ochtends begint rond 10.00 uur het animatieprogramma weer. In het begin moesten we wel even aan de krekelgeluiden wennen.
20-8-2011
18 Dagen op zaton geweest en supergoed bevallen. Sanitair wordt de hele dag door gepoetst , er is zelfs wc-papier op de toiletten! Douches zijn ALTIJD warm water, veel speelpleintjes op de camping. Openbare kookgelegenheid aan elke sanitaire blok. Dus zelf geen gas meenemen.Je wasgoed kan je afgeven en later weer ophalen voor een 6 euro.
Leuk zwembad, restaurant BEPO is een grote aanrader!!