Hotel Punta Vodice**** in Vodice Kroatië beoordelingen 7.3 | Zoover

Hotel Punta Vodice**** Vodice

Beoordelingen Hotel Punta Vodice****

Grgura Ninskog 1, 22211, Vodice
Hotel Punta Vodice scoort een 7,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Punta Vodice****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Punta Vodice**** in Vodice, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Punta Vodice**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Punta Vodice**** met andere accommodaties in Vodice.

14 beoordelingen over Punta Vodice****

6,4
6,5
"Omgeving mooi, slechte koffie bij ontbijt"
Henny
8-9-2011 Na eerst 5 dagen in hotel Koralj, 3 *** ,op het eiland Krk, was hotel Punta 4 **** een tegenvaller. De kamer in het bijgebouw Arausa was klein en het bed had een goedkope matras, maar wel een balkon en uitzicht op de zee.
Het ontbijt was matig de koffie was zeer slecht .
Het avondeten was wel goed, hoewel er weing of geen variatie was in het voor en nagerecht.
De parkeerplek onder de bomen koste €6.-/dag daarvoor kreeg je een auto terug vol met harsdruppels, die overigens na enig aandringen door de manager persoonlijk zijn verwijderd.
Kan geen beoordeling geven over de kamers in het hotel,
wellicht dat hier de 4 **** op zijn afgegeven.
De ligging van het hotel is erg goed , dicht bij het centrum van Vodice en direct aan de zee met genoeg gelegenheden voor een heerlijke capucino.

"4 sterren verwachting niet waargemaakt"
Jack en Annette
28-7-2011 Vakantie doorgebracht in bijgebouw van hotel.
Kamers klein erg rumoerig en beloofde zeezicht was uitzicht op naaldbomen.
Sanitair gedateerd en slecht schoongemaakt dikke lagen stof op lampen en onder bed.
Slot van kamer functioneerde niet goed waardoor na "schoonmaak" diverse keren de kamer vrij toegankelijk was.
Ontbijt is goed verzorgd, wij hebben geen diner in het hotel gebruikt er is hiervoor genoeg keuze in het gezellige dorp.
Parkeren van auto kost € 6,- per dag en de auto staat onder naaldbomen die hars en naalden laten vallen op de auto, dit is moeilijk te verwijderen.
Ligbedden bij zwembad hotel tegen betaling, en internet gebruik € 12,- per dag.

"Allemaal beestjes...."
Nora
7-1-2012 Hotel Punta dependance Aureana (pink betiteld) heeft in enkele kamers beestjes........nl. 'Bedbugs' (kamernummer 402 (ook 201)
Begbugs zijn bedwantsen of bedluizen op zijn Nederlands. (CIMEX LECTULARIUS) Ze komen 's nachts tevoorschijn voor een bloedmaaltijd!
Ze leven in de matras! De bultjes lijken op muggenbulten, maar jeuken heel erg! De kamers werden wel schoongemaakt, maar geen ongedierte bestrijding. Personeel reageert hier erg lakoniek op, alsof ze niet bestaan! Ze kregen een nieuwe kamer, maar met veel moeite. De verdelgingsmiddelen van het hotel werkten niet.
Eten was erg eentonig en de vriendelijkheid van sommige personeelsleden liet veel te wensen over.

We hadden een huurauto om Kroatië te ontdekken, alleen het parkeren was wel een uitdaging. Eén van ons naar binnen, de parkeerman halen, die met de sleutel het vak opende waar onze auto mocht staan. Volgende dag weer die man halen en weer het zelfde ritueel. (DUUR !!)

met partner, Juni 2010
"Een echte aanrader"
Jochem
29-9-2010 let op naast het hotel liggen ook dependances die zijn wat goedkoper wij preferen het hotel. uitstekende bediening zowel aan de balie ale shet restaurant en de fitness.
Naast een prachtige ligging ook een goed vertrekpunt voor verkenningen van de omgeving zoals de Krka watervallen. Trogir en Split op korte reisafstand enz.

met partner, Juni 2010
"Super"
bert
21-6-2010 Hotel Punta in Vodice is een top hotel, wij verbleven van 5 juni t/m 19 juni 2010 in één van de drie dep. n.l. Arusa en hadden een kamer op de 3e etage met uitzicht op zwembad, zee en het plaatsje Vodice. het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een drietal dep.De kamer was ruim genoeg met een prachtige douche(incl massagedouche) iedere dag schone handdoeken en om de dag verwisseling van bedlinnen.
Het ontbijt en diner moet men in hoofdgebouw gebruiken en zijn beide van uitstekende kwaliteit, met iedere dag andere gerechten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Vanuit Vodice kun je vrij eenvoudig met het openbaar vervoer naar de diverse plaatsen in de omgeving o.a. Sibenik, Zadar, Murter, Tsno etc een leuk plaatsje om langs de kust naar toe te lopen is Tribinj. Deze vakantie is voor zeker een reden om nog een keer naar Vodice en dan met name naar Hotel Punta terug te keren.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Mooie ligging, goede prijs kwaliteit verhouding."
Alex Velthuis
2-8-2009 kamers zijn vrij klein. airco werkt niet goed. service aan receptie is onvoldoende(onvriendelijk en weinig begulpzaam personeel) restaurant is goed verzorgend, heel vriendelijke bediening. volop keus, veel variatie.
Vodice is een ideale uitvalsbasis voor wie de omgeving(Kraka watervallen, Plitvice meren en Trogir of Split willen bezoeken).
Vodice is een heel gezellig stadje, waar voldoende is te beleven.
veel gezellige terrasjes, veel watersportmogelijkheden.

Familie, Sept. 2008
"Goed hotel, eten kan beter"
Elise Westerwaal
22-9-2008 Eten was goed, helaas voor vegetariers iets te weinig keus, zodat we veel hetzelfde gegeten hebben!

Rick en Eunice
29-10-2007 Eind oktober 2007 zijn we 1 wk in Hotel Punta geweest.
+goed aangegeven dmv borden vanaf de hoofdweg tot het hotel
+tijdens ons verblijf was er voldoende gratis parkeergelegenheid voor het hoofdgebouw
-in drukkere periode kunnen er parkeerproblemen zijn
+service receptie + wellnesscentre uitstekend
-service in het buffet restaurant was minder
-kwaliteit ontbijt was zeer slecht. Geen varatie, koudealle zaken die warm geserveerd moeten worden waren koud of lauw
+kwaliteit van het diner goed en uitgebreid
-kamers zijn verouderd, en vooral de badkamers dringend aan renovatie toe. veel problemen met badkamers (lekken)
+massages en relaxstoelen in het wellness centrum zijn zeer goed
-tientallen zendmasten op het dak van het gebouw staan
-casino geheel ontruimd en gesloten.
-gemiddelde leeftijd in de periode dat wij er verbleven 55+. Wij waren de enige 20+ ers in het hotel.

met partner, Sept. 2007
A. Melis
8-10-2007 Onze vacantie was geweldig.Croatie,de stad Vodice,hotel,personeel,mogelijkheden om met de bus ergens heen te gaan,alles schoon,de prachtige omgeving met zijn rotsen en meren,onze vacantie was af. Hotel Punta vlak bij de zee.
Éen ding: jammer dat er om deze tijd(eind sept.)
zo weinig Hollanders waren.

Familie
Mona
24-8-2007 Wij hebben in de depandance gezeten,kamers zijn eenvoudig maar schoon. Vond het erg rumoerig s,avonds en s,nachts. Het personeel was niet altijd even vriendelijk behalve bij de receptie. Bij het buffet had je niet zo heel veel keus maar verder was het eten wel goed.
De ligging is erg goed je bent zo in het centrum wat klein maar erg gezellig is.