Hotel Olympia**** in Vodice Kroatië beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Olympia****

Achterkant met zwembad hotel Olympia.

Beoordelingen Hotel Olympia****

Ljudevita Gaja bb, HR-22211, Vodice
Hotel Olympia scoort een 8,3 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Olympia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Olympia**** in Vodice, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Olympia**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Olympia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Olympia**** met andere accommodaties in Vodice.

29 beoordelingen over Olympia****

met een groep, Apr. 2012
"Prima hotel"
Janine
12-5-2012 Dit was het eerste hotel van onze touroperator reis "Rondreis Kroatie". Zeer hardwerkende medewerkers die weinig verdienen. De restaurantmedewerkers werken volgens mij 7 dagen per week van 's morgen 6.00 tot 's avonds laat. Petje af. Alleen is het Kroatische volk bijzonder onvriendelijk.

met partner, Mei 2011
"Ruim hotel met voldoende faciliteiten"
wkampb1
11-11-2011 Goed bereikbaar en ruim opgezet hotel.
Redelijk direct aan het strand.
De strandbar en de lounges nog niet klaar op dat moment, wel veel bedrijvigheid om alles seizoen gereed te maken.
Daardoor geen last van de muziek.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van het diner in het restaurant vanwege het kolossale karakter.
Personeel maakt wel veel uren.
Zwembad is voldoende groot en schoon.
Fitnessruimte met engels sprekende instructeur.
Vodice zelf beschikt over voldoende restaurants aan de kust met verschillende betaalbare gerechten.
Aan het strand is er redelijke verpaupering en dient nodig te worden opgeknapt.

met vrienden, Mei 2011
"Aan te raden met 1 maar...."
G.G.
4-6-2011 Hotel Olympia in Vodice is een geweldige uitvalbasis voor ontdekking van Midden Kroatie. Het hotel ligt net buiten centrum van Vodice, ligt aan de zee en verzorgt goede maaltijden.
Er is 1 maar...
Gedurende ons verblijf van een week was er op 2 avonden veel te harde muziek in het hotel en dat duurde zelfs tot 4 uur in de nacht.
Voor de rest een echte aanrader...

met partner, Aug. 2010
"MOOI SCHOON HOTEL."
Anneke en Harmina
15-9-2010 Vriendelijk en behulpzaam personeel,Ze werken hard en elke dag,management is niet meer van deze tijd,boek geen kamer met zeezicht,op strand is de muziek heel hard en duurt tot diep in de nacht. maar in het hotel waren ook een weekend bedrijfsfeesten,duurt het gedreun ook tot 2uur in de nacht hotelmanager, doe er wat aan, want u heeft veel klachten gehad,maar verder niks dan lof over het hotel en de omgeving, de moeite waard.

met partner, Juli 2010
"Geweldig hotel"
koppel
26-7-2010 De champagne stond klaar voor onze huwelijksreis, bed mooi opgemaakt in rood-wit. Denk dat er een felicitatie bij zat, maar omdat die in het kroatisch was, voor ons onleesbaar ;)
De auto kun je op eigen terrein parkeren tegen een vast bedrag per dag.

met jonge kinderen
"Heerlijke vakantie!!!"
Fam. Hamzic
21-7-2010 Wij hebben dit hotel in juni 2010 bezocht en zijn super tevreden! Service is uitstekend. Eten zeer gevarieerd. Kamers zijn allemaal gerenoveerd en uitstekend. We hadden een grote familiekamer waarbij we 5 balkons hadden. Alles is super schoon en wordt zeer goed bijgehouden. Een heerlijk zwembad en dicht bij het strand. 's Avonds lekker een wandeling maken naar het centrum waar je heerlijk kon genieten van een drankje. Alleen maar lof!!!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Geweldig"
Wino
10-4-2011 één van de beste hotels waar we ooit zijn geweest. Duur, maar voor die prijs is het de ervaring zeker waard

met partner, Sept. 2009
"Slechts de helft is gerenoveerd!!"
Henk
29-9-2009 Dit hotel vermeld dat het helemaal gerenoveerd is, maar dat is niet juist.
Er zijn twee gebouwen waarvan het tweede nog in de revisie moet. Het hoofdgebouw ziet er goed uit, zeer ruim maar een beetje kil. De kamers daarin hadden geen badkamer met ligbad dus noodgedwongen uitgeweken naar het "oude" gebouw. Daar voor dezelfde prijs een appartement gekregen, zeer ruim maar sterk gedateerd.
Het verplichte halfpension doen we echt nooit meer. Kwaliteit van het eten zeer slecht en zeer matig verzorgd. Massaal langs de, vaak lege, bakken lopen: wij niet meer.
Kwaliteit/prijsverhouding dus niet in orde.

"Dit nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
J v Broekhoven
24-8-2009 Mooi hotel, goede maaltijden, schoon zwembad. Eigenlijk een perfect hotel, totdat het middag en avond wordt: Takkeherrie van een stranddisco. Constant en elke dag/avond:discodreun en niet zo zachtjes ook. Als je zeezicht geboekt hebt krijg je dit er gratis bij.De hoteldirectie vindt dit ook niet prettig

"Prima hotel"
Rob
18-8-2009 Prima hotel met uitstekende, afwisselende keuken.Zeer vriendelijk personeel, hier weet men nog wat service is. Groot minpunt tav managment: beienend en kokend personeel werkt 7 dagen per week in de ochtend- en avondshift. Dit is ondanks dat men een seizoenskontrakt heeft onmenselijk.In het zwembad zouden ballen verboden moeten worden (maar ja ,er is geen toezicht in het zwembad)