8-8-2009
Gloednieuw mobilhome met sataliet TV, airco en overdekte veranda.
Groot minpunt, afgedankt oud, roestig, overgeschilderd terras meubilair.
Dit bestond uit een piepklein bistro tafeltje en vier bistro stoeltjes waarvan de poten voortdurend tussen de spleten van de terras vlonder zakten, lekker buiten zitten of buiten eten was er niet bij.
Bij aankomst 1,5 dag geen water, men beriep zich op overmacht en dat terwijl de tennisbanen werden gesproeid en het aanpalend badgebouw gewoon water had. Zeer matig gepoetst. Minimale keukenuitrusting, geen koffiezet apparaat of koffie filter, koekenpan, flessen opener, schilmesje, enz.
Aantal kleine defecten die na zelf reparen of klagen tot volle tevredenheid zijn opgelost. Geen handleiding, spelregels en inventarislijst tav gebruik mobilhome. Halverwege de week werden de handdoeken gewisseld, 19 stuks ipv van de voorgeschreven 8 exemplaren, het lijkt niemand te interesseren.
Kortom, mooi onderkomen op gunstig gelegen lokatie met zwakke service.
7-10-2008
Zijn vier dagen naar deze camping geweest en een mobile home gehuurd.
Camping was wat uitgestorven omdat we laat in het seizoen waren, maar de accomodatie is perfect. Moderne stacaravans, schoon en opgeruimd, vriendelijk personeel. Eetgelegenheid in hotel, maar onze voorkeur ging uit naar locale restaurants. Is iets verder (ca 1,5 - 2 km van hotel) maar vinden we wat sfeervoller. Aanrader deze camping!
7-9-2008
Whebben een heerlijke vakantie gehad, de camping was schoon en het personeel behulpzaam en vriendelijk. het sanitair vond ik minder, er was vaak iets kapot en's avonds rond de klok van 6 was er geen warme douche. verder vond ik het leegmaken van de vuilnisbakken om 5 uur 's morgens zeer hinderlijk. Vodice is een leuk stadje en ook de watervallen van kira zijn de moeite waard. kortom een fijne vakantie zeker aan te bevelen.