Beoordelingen Vodice

Waardering
8,4
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
7,7
Omgeving
8,7
Stranden
7,2
Sfeer
8,6
Het weer
_
Vodice
8,4
51 beoordelingen
Beoordelingen Vodice

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vodice. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vodice. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vodice? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vodice scoort een 8,4 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 62 Appartementen, 1 Camping, 14 Hotels en 1 Hostel in Vodice. Op Zoover vind je bovendien 69 vakantiefoto's van Vodice. Je kunt 1 video van Vodice bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vodice. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

36 beoordelingen over Vodice

8,4
51 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
7,6
Omgeving
8,6
Stranden
7,0
Sfeer
8,5
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Juni 2013
"Mooi plaatsje"vertalen
Piet
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

22-06-2013 Mooi rustig plaatsje, voldoende terrasjes en een mooi wandelpad langs de kust.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Een leuke plaats"vertalen
R. Woestmaat-Vos
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

08-06-2013 Vodice is een leuke plaats. Je kunt er gezellig wandelen, maar ook winkelen. Er zijn genoeg excursies te boeken. Het enige wat wij niet prettig vinden is dat de winkeliers in deze tijd van het jaar redelijk opdringerig zijn.

met partner, Sept. 2012
"Fantasch mooi"vertalen
hetty van putten
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0

09-09-2012 uitstekende uitvalsbasis voor mooie exursies zoals krka,plitvice meren,boottochten enz enz.mooi strand en een supergezellig centrum

met partner, Juli 2012
"Aanrader"vertalen
Theo
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

31-07-2012 Leuke, gezellige maar soms drukke plaats

met partner, Juli 2012
"Gezellig levendig dorp!"vertalen
Fam. van der Ven
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

22-08-2012 Vodice ligt tussen Split en Zadar aan de kust van Dalmatie in Kroatie.
Leuke levendige laats met veel horecagelegenheden!
We waren hier nu voor de tweede keer en er was weer wat veranderd!
Aan het strand ( strandloungetent)is er dagelijks harde muziek vanaf een uur of 5 tot diep in de nacht! ( 5 uur ) Dat is jammer want iederen in het dorp kan of liever gezegd moet mee genieten van deze muziek.....

met jonge kinderen, Juli 2012
"Super voor jongeren,die graag willen stappen!!"vertalen
Sabine
Waardering
7,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
9,0

18-08-2012 Wij gaan al jaren naar croatie,nu eens naar vodice,een leuk klein dorpje met vooral veel restaurants en barretjes,en een leuke haven,vanuit vodice is er genoeg te zien aan andere leuke stadjes,de kustlijn is erg mooi!de stranden echt overvol,handdoek op handdoek en erg veel harde muziek en de vele louche baren aan het strand die veel jongeren trekken vanaf een jaar of 20-25
Voor gezinnen die willen relaxen en genieten van een beetje rust geen place to be maar voor jongeren is het het Ibiza van croatie,wij hebben met oordoppen moeten slapen,is ook een keer een ervaring anders doe je echt geen oog dicht,en dat geld voor alle campings en of hotels in vodice,het heeft de pret niet mogen drukken en we hebben er zeker wat moois van gemaakt,maar voor ons daarom niet weer,mijn zoontje weet zeker dat hij hier over een paar jaar met vrienden naar toe gaat en dat kunnen we heeeeel goed begrijpen!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Druk"vertalen
Fam. van Vugt
Waardering
7,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
4,0
Sfeer
7,0

14-08-2012 Een druk plaatsje met overvolle, mooie stranden. Voldoende vertier voor wie dat zoekt. Strandtenten met feesten, barretjes in het dorp. Luna-park bij het strand. Veel restaurants. 's ochtend lekker relaxed in een loungeset koffie drinken. Veel mensen lopen in badkleding door het dorp dat er leuk uitziet. Prachtig gelegen, mooie omgeving. Als je niet van drukte en uitgaan houdt zit je elders wellicht beter.

met partner, Aug. 2011
"Gezellig dorp en zeer vriendelijke mensen."vertalen
Henny
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

08-09-2011 Het dorp Vodice heeft een gemoedelijk karakter en biedt vele mogelijkheden om het verblijf aangenaam te maken.
De mensen zijn er erg vriendelijk en behulpzaam, geen opdringerige verkopers aan het strand en leuke gelegenheden voor een hapje en drankje.

met een groep, Aug. 2011
"Geen stranden, wel rotsen"vertalen
Petra
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
4,0
Sfeer
10,0

07-10-2011 Prachtig stadje, met veel leven zowel overdag als s'avonds, echt super!

met partner, Mei 2011
"Kleine stad"vertalen
wkampb1
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0

11-11-2011 Voldoende keuze aan restaurants met verscheidenheid aan gerechten.
Kwaliteit is verschillend.
Leuke oude steden zoals Trogir Split en Zadar redelijk in de buurt.
Vodice zelf beschikt niet echt over bezienswaardigheden, wel ruime haven waar je boten kan huren of met een gezelschap de kust en aandere plekken kan bezichtigen.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?