Appartement Villa Tonka in Trogir Kroatië beoordelingen 9.5 | Zoover

Appartement Villa Tonka Trogir

Beoordelingen Appartement Villa Tonka

Trogir
Appartement Villa Tonka scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa Tonka? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa Tonka in Trogir, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Villa Tonka vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Appartement Villa Tonka met andere accommodaties in Trogir.

1 beoordeling van Villa Tonka

"TOP!!"
Sander van Dijk
25-7-2010 Leuke ontvangst door de eigenaren en ze spreken goed Engels. Mooi appartement en balkon met uitzicht op zee. Veel ruimte aanwezig en een erg leuke inrichting. Erg fijn en belangrijk: er was airco!! De omgeving is mooi. Het oude centrum is 10 minuten lopen, helaas wel fors berg op en weer berg af (het appartement is gebouwd op een helling, wat technisch gezien alle appartementen zijn daar in Trogir). Een klein strandje ligt onderaan de heuvel. Je kunt ook naar het strand gaan op de camping daar in de buurt (zo'n 7 min lopen) of, wat wij deden, 10-15 min lopen langs de camping. Daar ligt een groot strand met erg leuke barretjes en tentjes. Elke middag is het daar gezellig druk en sommige clubs maken er echt een feestje van. Het oude centrum van Trogir was erg gaaf. In onze rondreis door Kroatie was dit ons favoriete plaatsje en onze mooie accommodatie heeft daar zeker aan bijgedragen!!