Appartement Mladenka** in Tribunj Kroatië beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement Mladenka** Tribunj

Beoordelingen Appartement Mladenka**

Put Sovlja 22, 22212, Tribunj
Appartement Mladenka scoort een 9,0 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mladenka**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mladenka** in Tribunj, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Appartement Mladenka** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Mladenka** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Appartement Mladenka** met andere accommodaties in Tribunj.

20 beoordelingen over Mladenka**

"We waren 'Thuis'"
Hans en Katty Van M...
31-8-2011 Een heerlijke plek en zeer vriendelijke mensen. We werden gewoon opgenomen in de familie.Tribunj is heel tof om er te vertoeven,niet overdreven veel volk,maar toch heel gezellige drukte. En wat een lekker eten!!! We hebben er 7 restaurants bezocht en niet één keer tegengevallen. En ook mama Mladenka heeft voor ons een lekker diner gemaakt:Verse vissen,groentjes uit de tuin,frietjes beter dan bij ons, en dan had ze nog een lekker stuk taart gebakken! Ik heb geen minpunten. Voor de prijs die we betaalden kon je nergens beter vinden volgens ons. Grootste pluspunt: De ligging!Geen autoverkeer,geen lawaai,verse vijgen pluk je zo langs het straatje enz.Wij gaan terug volgend jaar, zeker weten!

met partner, Sept. 2010
"Prima vakantie"
Johan en Wilhelmien
10-11-2010 Wij zijn geweest van 13 tot 25 sept. Het is een heerlijk schoon appartement. Lieve gastheer en gastvrouw die bovendien erg lekker kon koken en vis op de grill klaarmaken. Heerlijk. Voor ons was het jammer dat in het dorp het vakantieseizoen al bijna voorbij was.Wij trokken er regelmatig op uit naar de wat grotere plaatsen in de omgeving. En natuurlijk niet te vergeten de KRKA watervallen. Een aanrader!!!

met partner, Juli 2010
"Fantastische vakantie in Tribunj"
Filip en Anna Konin...
11-8-2010 We hebben onze vakantie dit jaar doorgebracht in App. B bij Mladenka in Tribunj van 24-7 t/m 7-8-2010.Wat een fantastische gastvrije mensen zijn dit. Niks is hun te veel en ze zijn zeer behulpzaam.App. was netjes schoon en alles was aanwezig.Omgeving is fantastisch.We hadden onze boot meegenomen en konden daar uitstekend varen met al die eilanden voor de kust.Tribunj is leuk,klein en gezellig en nog geen massatoerisme.Ook vodice(3 km) en Sibenik(15 km) zijn leuke stadjes.Krka watervallen zijn ook geweldig om naar toe te gaan.Op de terugreis zijn we nog 2 dagen naar de Plitvice meren geweest wat mooi in de route lag.Al met al hebben we een fijne vakantie gehad in Tribunj.
Dus wat ons betreft echt de moeite waard.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima Service!"
Fam. Lassing
27-9-2010 Wij zijn met het gezin (2 volwassenen en 2 kinderen)
van 21 juli t/m 4 augustus 2010 daar geweest.
Heerlijk genoten, mooi weer, super helder zeewater, prachtige omgeving, paar dagen auto gehuurd zodat we ook nog heel wat hebben kunnen bekijken, dagje Zadar, dagje Split en Krka watervallen geweest allemaal goed te doen.
Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel, Mladenka en haar man hebben op iedere vraag die je stelt, steevast 1 antwoord NO PROBLEM.
Al komen ze zelf net thuis na 1 dagje weg te zijn geweest, zorgen ze ervoor dat er in een handomdraai er een maaltijd wordt bereid.
Helemaal geweldig zou het zijn geweest, voor de kinderen en ons, als er bij de appartementen een zwembad zou staan, maar goed voor die prijs kun en mag je dat ook niet verwachten, het strand en de zee is om de hoek.
Al met al heerlijk genoten, ook Ante en Mieke Budimir bedankt voor de goede en correcte afhandelingen van onze vakantie.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Een aanrader!"
fam. Cnudde
11-9-2009 Zeker een aanrader! In juli hebben we 2w verbleven bij Mladenka.Net appartement en rustig gelegen.Mladenka en haar man zijn zeer lieve,aangename mensen.Je kan er niks aan misvragen.Voor een schappelijke prijs kan je er ook heerlijke vis laten bereiden op de BBQ.Tribunj is een rustig stadje.Restaurant Lanterna is zeker de moeite waard.Hebben ook een bootje gehuurd in Vodice voor een dag,niet duur en leuk om te doen.Is één van de mooiste vakanties geweest en keren zeker nog eens terug!

met partner, Mei 2009
"Echt wel heel fantastisch"
Marjan Zaaiman
10-6-2009 Voor de 2e x keer bij Mladenko geweest voor 2 wk. Het was weer geweldig, alleen maar heerlijk weer 25-30 graden en beslist niet saai. Er is geen zandstrand maar je kunt er overal een duik nemen, het water is glashelder en op een paar minuten loopafstand is er soort strand (met kiezels) waar je kunt gaan liggen en ook fijn kunt zwemmen. Ook kun je er motorbootjes huren vanaf 28 euro voor twee uur.
Wat het uitzicht van het appartement betreft: je kijkt wel op zee maar in de verte. Tribunj is een heerlijk dorp met een grote haven dat (gelukkig voor ons) nog niet door de grote toeristenmassa is ontdekt. Er is een klein schiereilandje waar je rond om de huizen heen kan. Aan het water zijn allemaal gezellige terrassen. In het kleine centrum van Tribunj waren al veel restaurant(je)s open dus genoeg keus. Wij zaten meestal op het grote gezellige terras bij het roze hotel. Goede bediening, prijs/kwaliteitverhouding erg goed en heerlijke wijn voor een lage prijs en heerlijk relaxen op de bank.

met partner, Mei 2009
"Jan & Trudy 26-05-09 Van harte aanbevolen"
Jan & Trudy Huis
10-6-2009 Eind mei zijn we twee weken bij Mladenka geweest. Wij hadden appartement C en hebben het
ronduit fantastisch naar ons zin gehad. Met twee balcons hadden we uitzicht op de zee. Het was netjes ingericht en voor Mladenka was geen moeite teveel om het ons naar de zin te maken. Wat een aardige, lieve vrouw is dat. Tribunj is een, zeker in het voorseizoen rustige plaats, maar dat vonden wij nou juist de charme van dit plaatsje met zijn mooie ligging, waar we heerlijk konden onthaastten. Daarnaast hebben we de drukte opgezocht door veel plaatsen te bezoeken zoals o.a. Zadar, Trogir, Split en de prachtige watervallen van Krka. Er is voldoende aanbod van restaurantjes. Onze favorieten waren Konoba Bepo en Lanterna. We zijn vanaf Dortmund naar Split gevlogen en hebben bij de luchthaven een auto gehuurd, wat ons heel goed is bevallen.Al met al is dit een vakantie waar we met veel plezier op terugkijken en zeker voor herhaling vatbaar is.

"Saai"
Peter en Renée
5-6-2009 Wij hadden eind mei 2009 appartement D voor twee weken geboekt en vonden het wat tegenvallen.
Het was niet alleen erg rustig in Tribunj, het was er ook saai en dan met name de avonden, zeker als je met zijn tweeën bent. Zonder vervoer is er niets aan. Het balkon was groot genoeg en lag goed op de zon. In de advertentie wordt gesproken van een strand, dat wij niet hebben kunnen vinden alleen stenen kaden en rotsen. Het uitzicht op zee is minimaal en suggereert meer dan wat er te zien was. Misschien in het hoogseizoen meer te beleven? Dat Mladenka een aardige vrouw is klopt. Restaurant LUNA is top!! Samenvattend zijn wij van mening dat we zijn gegaan voor de omgeving en voor de accomodatie. In relatie tot de lange autoreis en de in totaal vier overnachtingen is het verblijf aldaar gezien de de totale kosten te duur en is een 15 daagse vliegreis (Griekenland) een betere optie.

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Vakantie in Tribunj"
m. aardoom
18-1-2009 Vrienden van ons hebben een boot in de haven van Tribunj en zij zijn enthousiast over dit vissersplaatsje. Op google hebben we op Tribunj gezocht en toen kwamen we bij Apartments Mladenka terecht. Dat was drie jaar geleden en we komen er nu elk jaar. We voelen ons er thuis omdat de eigenaren zo vriendelijk zijn, de appartmenten netjes en schoon en de omgeving erg leuk. Het dorp is gezellig en biedt vele leuke terrasjes en restaurants. Wat ons betreft een echte aanrader.

met partner, Mei 2008
"Tribunj vakantie"
Fam. Paulussen
7-1-2009 Wij hebben van 17 mei t/m 26 mei 2008. Bij Mladenka en Novenko, een deel van onze vankantie doorgebracht. We hadden een 4 persoons appartement met groot balkon en een mooi uitzicht naar zee, een heerlijk ruim appartement en wat compleet,.We hebben genoten van de gastvrijheid en van de vis van de barbequa daar kan geen restaurant tegen op(en natuurlijk van de wijn).
Leuke uitstapjes gemaakt naar Vodice, en Sibenik en natuurlijk de watervallen van Krk.
Tribunj is een gezellig plaatsje nu nog lekker rustig in het voorseizoen, en het centrum is op 5 min. lopen van af het appartement, waar je gezellig kunt eten.
Kortom wij hebben genoten.
Mladenka en Novenko bedankt.