Beoordelingen Camping Adriatic (Primosten)

6,7
6,7
6,5

20 mei 2013

Adriatic (Primosten)
Beoordelingen Camping Adriatic (Primosten)
Huljerat bb, 22202, Primosten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Adriatic (Primosten) in Primosten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Adriatic (Primosten) zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Adriatic (Primosten) scoort een 7,2 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Adriatic (Primosten) in Primosten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Adriatic (Primosten), zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Adriatic (Primosten) de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Camping Adriatic (Primosten) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Camping Adriatic (Primosten) met andere accommodaties in Primosten.

38 beoordelingen over Adriatic (Primosten)

met partner, Juni 2012
"Eenmaal maar nooit meer"
Hans Herr
9-7-2012 Reizen veel in Kroatie, maar onze ervaring op deze camping waren ronduit slecht... onvriendelijke receptionist , terrassencamping , stoffig en vol dennennaalden , koud water bij de douche , zeer luidruchtig terras/ bar , nagenoeg geen sateliet/schotel ontvangst mogelijkheid, waterkraan dermate laag bij de grond dat je met een gieter er geen water kunt halen, al met al een camping om niet snel weer op te zoeken .

"Verschikkelijk nooit"
piposol
13-10-2011 een onvriendelijke ontvangst, we kregen sterk de indruk dat we te veel vragen stelden en dat we niet gewenst waren. Een plaats gezocht die volgens de receptioniste in de schaduw lag en extra groot was. Dat was de uitleg verder geen info over wat dan ook. Plek pal in de zon bleek in de ochtend. Onze beleving, een grote grind bak langs de weg dus net alsof je aan een snelweg staat, auto ,scooter, kinderen die veotballen mensen die van A naar B lopen. geen rust dus en waar we dan ook de hoofdprijs voor mochten betalen en er stond een zoover duim met nominatie voor 2011 camping van het jaar ?? onbegrijpelijk. voor ons nooit meer.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Toch niet helemaal"
Bonny
28-7-2011 We kregen een mooie grote plek onder wat olijfbomen. Niet gereserveerd. Andere plekken zouden gereserveerd zijn, maar waren naar 3 dagen soms toch nog leeg.
De golven waren de eerste twee dagen hoog en dan is de zee aan de linkerkant camping wel wat gevaarlijker..veel rotsen. Aan de rechter kant is meer een kiezelstrandje en dat is beter te doen. leuk snorkelen. S'avonds animatie programma bij het restaurant, maar kon onze oudere kids niet bekoren. Waren veel wat jongere kinderen op de camping.
We zijn eerder weggegaan, omdat de kinderen het toch niet helemaal leuk vonden.....
Verder gewoon prima camping.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima kamperen op camping Adriatic"
esther1973
23-4-2012 Augustus 2011 drie weken op deze camping verbleven. Ondanks dat de aankomst datum drie keer was verzet (mijn man had een gebroken voet) was dit allemaal geen probleem. Bij aankomst kwam de beveiliging helpen om de caravan op zijn plek te zetten. Aardig personeel, water op de plek en een plek van 19m x 6,5 m heerlijk groot. Voor de oudere kinderen niet veel te doen behalve voetbalveldje, voor de kleintjes is er een miniclub. Bistro aardig geen super voedsel maar voor 3,5 euro krijg je een ruime bak spaghetti pizza is c.a. 5 euro (meenemen kan ook). AAn de linkerkant van de camping kan je heel goed snorkelen. Er is daar een wand met sponzen, zeesterren etc. Prima camping voor een normale prijs.

met partner, Mei 2011
"Niet meer"
Marjo
26-9-2011 Camping ligt fraai aan het water, aan de rechterzijde rustiger dan links. Tijdens ons verblijf in mei was uitsluitend het hoofdtoiletgebouw open en dat kan een heel stuk lopen zijn. De paadjes tussen de terassen zijn behoorlijk stijl. In de directe omgeving is geen plaatsje, daar moet je toch voor op pad. Er is wel een ruim gesorteerde campingwinkel De plaatsen zijn ruim, maar de camping is vij duur in vergelijking met andere campings

met oudere kinderen, 2010
"Super camping"
Margriet Kuiper
18-8-2010 We zijn hier afgelopen zomer geweest. Wat een heerlijke rustige camping. Sanitair echt super schoon! Warme doushes en grote dousheruimtes. Heerlijk. Mooie omgeving. Veel te zien.

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch plekken aan het water"
Chris
6-1-2011 De plekken langs het water zijn geweldig! Direct aan zee met geweldig uitzicht. De plekken die steeds verder naar achter liggen zijn, in mijn ogen, een stuk minder aantrekkelijk. Het is wel een behoorlijk grote camping en ook de prijzen zijn aardig gestegen de laatste paar jaar. Wij hebben er nu 2x een week gestaan en hebben 2x een plek aan het water kunnen krijgen.
Nadeel is wel dat het plaatsje Primosten nite op loopafstand ligt..

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie grote plekken"
A.Kooij
15-8-2010 Wij vinden deze camping echt top het is een aanrader voor gezinnen met kleine maar ook met oudere kinderen.
Personeel zeer hulpvaardig en vriendelijk, Primosten gezellig en tevens mooie gelegenheden om te eten in algemeen goede prijs/kaliteit verhouding.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super Kroatische camping"
Dorien
28-7-2010 Wij zijn hier 2 weken met onze kinderen van 5 en 8 geweest in een gehuurde caravan van de camping. Camping ligt direct aan zee, zee is zeer helder. Strand bestaat uit kiezels met rotsen. De caravan was heel schoon en alles erop en eraan, ze kwamen zelfs na een week schoon beddengoed brengen. Sanitair op de camping zelf ook heel schoon en alles werkt goed. Personeel is vriendelijk, entertainment voor de kinderen ook leuk. Primosten een mooi oud stadje, goed bereikbaar, wel met de auto doen. Veel leuke restaurantjes daar. Ook Sibenik en Split zeer aan te raden. En naar de KRKA watervallen is leuk om met een excursie met een boot te doen, vinden kinderen ook heel leuk. Kortom: Zeer relaxte vakantie hier gehad.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Leuke camping, parachtig strand!"
van der Veen
24-7-2012 De camping is erg mooi, met goed sanitair. Je moet wel zorgen dat je een plek hebt die een beetje beschut is, anders word je je tent uit gebrand 's morgens. Het strand en de zee zijn echt prachtig, er zijn hoge golven en je kunt er heel erg mooi snorkelen want het water is erg helder. Er zijn mooie vissen onder water. Wij zijn hier iets langer dan een week geweest met twee kinderen van toen 11 en 14, iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Ook is er een duikschool, leuk om een keer te proberen (twee jaar geleden ten minste). Wij zouden hier best nog een keer heen gaan!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit