9-7-2012
Reizen veel in Kroatie, maar onze ervaring op deze camping waren ronduit slecht... onvriendelijke receptionist , terrassencamping , stoffig en vol dennennaalden , koud water bij de douche , zeer luidruchtig terras/ bar , nagenoeg geen sateliet/schotel ontvangst mogelijkheid, waterkraan dermate laag bij de grond dat je met een gieter er geen water kunt halen, al met al een camping om niet snel weer op te zoeken .
13-10-2011
een onvriendelijke ontvangst, we kregen sterk de indruk dat we te veel vragen stelden en dat we niet gewenst waren. Een plaats gezocht die volgens de receptioniste in de schaduw lag en extra groot was. Dat was de uitleg verder geen info over wat dan ook. Plek pal in de zon bleek in de ochtend. Onze beleving, een grote grind bak langs de weg dus net alsof je aan een snelweg staat, auto ,scooter, kinderen die veotballen mensen die van A naar B lopen. geen rust dus en waar we dan ook de hoofdprijs voor mochten betalen en er stond een zoover duim met nominatie voor 2011 camping van het jaar ?? onbegrijpelijk. voor ons nooit meer.
28-7-2011
We kregen een mooie grote plek onder wat olijfbomen. Niet gereserveerd. Andere plekken zouden gereserveerd zijn, maar waren naar 3 dagen soms toch nog leeg.
De golven waren de eerste twee dagen hoog en dan is de zee aan de linkerkant camping wel wat gevaarlijker..veel rotsen. Aan de rechter kant is meer een kiezelstrandje en dat is beter te doen. leuk snorkelen. S'avonds animatie programma bij het restaurant, maar kon onze oudere kids niet bekoren. Waren veel wat jongere kinderen op de camping.
We zijn eerder weggegaan, omdat de kinderen het toch niet helemaal leuk vonden.....
Verder gewoon prima camping.