28-8-2009
En nette Camping.
Orebic is 20 min lopen van of de camping.
Op 15 min lopen is een zandstrand.
Korcula is zeer makelijk te berijken. Er varen heel veel bootjes van af Orebic naar dit mooie plaatsje, het is ongeveer 10 a 15 minuten varen.
Dubrovnik is 2 uur rijden maar zeker de moeite waard.
Je kunt heel goed eten op de camping. Je heb dat ook een prachtig uitzicht over zee.
Heel veel mensen maken ook gebruik van dit restaurant.
Kinderen moeten zich zelf vermaken aan - in zee of in het zwembad, verder is er niets.
8-8-2009
Het is een mooie camping met ruime plaatsen .
Zorg er alleen voor dat je een plaats met schaduw boekt .
Met kinderen is het wel wat lastig om naar het strand te gaan je moet heel meters maken om er te komen . ( er is ook een klein zwembad aanwezig )
Verder is er in de omgeving niet veel te doen wel is er een grote supermarkt op 500m van de camping .
Wij er zijn er een weekje geweest en dan heb je wel alles gezien in de omgeving.
25-8-2008
Prachtig gelegen (familie)camping met zeer mooi privéstrand. Niet veel te doen voor jonge kinderen, maar de charme van deze camping is dan ook dat hij een relaxte (dus geen massatoerisme + animatieteams) maar verzorgde indruk maakt. Zeer vriendelijke staf, sanitair lijkt meerdere malen per dag te worden schoongemaakt, ruime afwas- en wasgelegenheid, zelfs hondendouches ;-)
Schoon, verzorgd, gezellig en gelegen in een prachtige omgeving. Een juweeltje op het schiereiland Peljesac. Enige nadeel vonden wij dat we betrekkelijk dicht op onze (wisselende) buren stonden: 6 luidruchtige twintigers aan de ene kant en een familie met luide tv aan de andere kant. De meeste bezoekers zijn echter mensen die zich goed aan de rusttijden van de camping houden (oudere echtparen, kleine gezinnen).
Orebic zelf is idyllisch, vooral de (autovrije) weg die langs zee loopt (aanrader).
Op 100 meter afstand van de camping is een grote goed gesorteerde supermarkt. Erg handig als de koffie op is.