Vraag & Antwoord Omis

Vraag & Antwoord Omis

Boot (0 reacties)
Marcel Bleeker
18-2-2013
Hoe zijn de faciliteiten voor als je een boot meeneemt (zodiac 4.00 meter). Is er een helling waar je de boot te water kunt laten? Zijn er boeien om de boot vast te leggen? Zijn er kosten verbonden aan het meebrengen /vastleggen van een boot? Gr Marcel

Jongeren tussen 14-20 jaar. (1 reacties)
Camping Galeb
Meijer
12-2-2012
Is er wat te doen voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar? Komen er veel Nederlandse jongeren?

P. Wolfert
30-6-2012
Raften! Wij hebben het gedaan bij www.rafting-pinta.com Vriendelijke jongens en ze weten wat ze doen! Verder ben ik veel jongeren tegen gekomen op een gehuurder scooter waarmee in de bergen tochten worden gemaakt. Ik ben geen Nederlandse jongeren tegengekomen maar is dit een probleem? Engels is inmiddels ook in Kroatie doorgedrongen.

Activiteiten tieners. (1 reacties)
Meijer
12-2-2012
Is er wat te doen voor tieners en zijn er (veel) Nederlandse jongeren?

Piet Staat
22-4-2012
Hallo mw/mhr Meyer We komen daar al verschillende jaren. Er zijn jongeren van alle leeftijden. Je wordt er alleen niet mee overspoeld. Het is meer een camping voor alle leeftijden. Naast de caping is wel een bar die 1 a 2 x per week feesten organiseert voor jongeren. Op de camping is 's avonds autochtoon entertainment in de vorm van een dalmatisch trio: viool, banjo en gitaar met dalmatische liederen

kids (1 reacties)
Arjan
10-12-2011
Hoi, wij willen aankomende zomer met onze kids naar deze camping. Kids van 15-19 jaar. Ik heb begrepen dat omis 9 km weg is. Is er een busverbinding? Of/en is hier genoeg vertier voor pubers? Dank! Arjan

3-1-2012
heeft u al wat meer info en wilt u deze met mij delen<

reserveren (2 reacties)
Lieke
14-7-2011
Wij zouden graag vernemen of er nog plaats is tussen 25 juli en 2 augustus om er te kamperen met een grote tent...We stuurden reeds 2 mails en probeerden al te bellen naar de 3 verschillende telefoonnummers die te vinden waren op het net voor deze toch wel prachtige camping...en ofwel was er geen verbinding ofwel nemen ze niet op. Iemand enig idee ?

3-1-2012
bent u al geweesten mag ik u wat vragen stellen over deze kamping?

Jolien
23-7-2012
Ik heb mailcontact gehad en begrepen dat reserveren niet nodig is. Veel plezier!!

campingplattegrond (1 reacties)
Camping Galeb
Elke Nijsse
16-2-2011
Hoi wie is er in het bezit van een campingplattegrond van deze camping? deze is niet te vinden op hun site en we gaan er deze zomer naartoe en zouden graag een mooi plekje vooruit rerserveren? we horen het graag en uiteraard ook what to do tips zijn welkom

P. Wolfert
30-6-2012
Beste Elke, Wij hebben er deze zomer (juni) gestaan. Zie mijn reactie die deze een deze dagen wordt toegevoegd aan de site. Als je besluit toch te gaan: kies dan voor de duurdere plekken zo dicht mogelijk bij het water. In ieder geval niet aan de oostelijke kant van de camping vanwege de geluidsoverlast van de drukke doorgangsweg en het gebruik van de sportterreinen tot 12.00 uur 's nachts. Op het noordelijke deel stnaden veel oost europeanen en zag er niet echt gezellig uit.

grote caravan (1 reacties)
Willem
18-6-2010
Kan ik ook met een grote caravan hobby 720 tandemasser goed terecht?

25-8-2011
heeft u voor mij een advies voor volgend jaar? ik heb de volgende vragen: 1. een goede grote plaats voor caravan en bijzettentje(liefst met schaduw) 2. is het saniter een beetje redelijk? 3. is er wat te doen voor mijn twee dochters (17 en 19 jaar oud) kunt u mij deze camping aanbevelen, of heeft u een ander advies?

campingplaats campingcar (1 reacties)
lies
16-2-2010
graag info over de staan plaatsen voor campingcar waar? is het een rustige camping s avonds? restaurant in de buurt? we komen voor de eerste maal bedankt v d info groetjes Lies

redosa
16-7-2012
Hoi Lies, Je kunte op de meeste plekken met een campingcar staan, neem wel stevige haringen mee want het is kiezelgrond. Er zit een restaurant op de camping die niet duur is maar je kunt niet alles kriigen, wel heel erg gezellig en wij vonden het eten goed en niet duur (rond 400 kuna voor 4 personen inkl drinken) Savonds is het heel rustig, zeker als je aan de zeekant staat. De autoweg hoor je niet maar als je direkt boven staat dan misschien wel, dat weet ik niet omdat wij beide keren beneden hebben gestaan. Als je direkt boven staat hoor je ook het gezang van de zangers in het restaurant maar na half elf/ elf uur savonds is het er stil. Veel plezier op Sirena!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?