Appartement Maruska*** in Okrug Gornji Kroatië beoordelingen 9.8 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.759 bezoekers online
Home > Kroatië > Dalmatië > Okrug Gornji > Appartement Maruska***

Beoordelingen Appartement Maruska***

22 februari 2012

9,9
Appartement Maruska*** Okrug Gornji

Appartement Maruska scoort een 9,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Maruska***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Maruska*** in Okrug Gornji, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Appartement Maruska*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Appartement Maruska*** met andere accommodaties in Okrug Gornji.

24 beoordelingen over Maruska***

Een aanrader
eddy &magali
30-9-2011 we hebben dit jaar verbleven in app maruska in okrug gornji
we hebben het super fijn gehad
en de jorgen & maruska waren zeer gastvrij
veel tips gekregen van jorgen voor diverse uitstapjes
en het ontbijt was zeer verzorgd
het app van de jorgen en maruska is een aanrader
en trogir is een leuk stadje met vele winkels en restaurants
nogmaals bedankt jorgen & maruska

Perfecte plek om te relaxen
Jessica Vansintejan
25-10-2011 Bij Jorgen en Maruska is het aangenaam om je vakantie door te brengen!
Tips, uitleg hoe je ergens geraakt alles wat je wil en Jorgen of maruska geven je de uitleg! in 1 woord, top!
Onze zoon van 7jaar had een goede vakantie. De zee is prachtig om te snorkelen verschillende stranden om uit te kiezen.
Bootjes huren en naast die mega jachten varen.
een vakantie om nooit te vergeten en we keren terug!

met vrienden, Aug. 2011
Zeer goed
Pluta Hendrik
7-9-2011 Maruska en Jorgen zijn fantastische mensen altijd vriendelijk, steeds met de glimlach en altijd paraat, de ontbijt 's morgens is rijkelijk, is meer als genoeg, af en toe een borrel en al het laatste nieuws (onder andere Europees voetbal) sneller dan de krant.
Maruska, Jorgen jullie zijn fantastisch.

Fantastisch, gezellig, goed gelegen.
Bart en Charlotte
22-8-2011 Geweldige ligging; vlakbij centrum van het eilandje en bij de zee.
Ontvangst is geweldig, enorm veel tips en uitleg gekregen over te bezoeken plaatsen en idyllische plekjes.
De appartementjes zijn gezellig en uitgerust met al het nodige.
De eigenaars zijn steeds bereid om je te helpen bij al je vragen en doen al het nodige om je vakantie volledig te laten slagen.
Wij hebben alvast zeer hard genoten van de gastvrijheid, het appartement, de omgeving en natuurlijk het geweldige weer.
Voor wie op vakantie graag een combinatie heeft van natuur, cultuur en zee is dit een echte aanrader!!!

MVG Bart en Charlotte

Heerlijke Vakantie gahad!!!
Tom en Jorien
12-8-2011 Wij zijn gisteravond thuisgekomen na twee heerlijke weken op het eiland Okrug gornji en we hebben een heerlijke vakantie gehad!
Een superwarm welkom door Jorgen en Maruska.
Veel leuke tips gekregen van Jorgen voor leuke uitjes, lekkere restaurants enz...
een echte aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2011
SUPER
Ludwina en co
16-8-2011 Ooit was ik van mening,ga nooit 2 keer naar dezelfde plaats. Dit jaar is die mening niet meer van toepassing.Een gastheer en gastvrouw om U tegen te zeggen, mooie verzorgde en zeer propere appartementen. Ze kennen de streek en weten je tot in de puntjes te vertellen wat je wel of beter niet kan doen.Gastvrij, vriendelijk, behulpzaam, plezierig...ze zullen er alles aan doen om het naar je zin te maken.
Wie van drukte en lawaai houdt is hier niet op zijn plaats, het is een oase van rust...en toch ben je er niet alleen. Rusten, zwemmen,zonnen,wandelen,lekker eten...het was er allemaal. Met zeer veel pijn in het hart reden we terug naar huis, maar we komen volgend jaar terug, we zijn er nog niet uitgekeken.

met oudere kinderen, Juli 2011
Een heel sterke aanrader!
Ann en Rik
15-8-2011 Zeer mooi appartement, heel proper onderhouden. In Jorgen en Maruska vonden wij de perfecte gastheren. Op alle vragen kregen we bij hen een antwoord. Wie een kaartje wil leggen 's avonds op het mooi terras, komt hier ook aan zijn trekken.

Toppie!
sonja en enno Posth...
4-9-2011 Dit jaar voor het eerst in een appartement. We willen niet meer anders nu we bij Jorgen en Maruska (appartement Maruska) zo gastvrij onthaald zijn. We waren een dag te vroeg maar Jorgen regelde meteen dat we in het appartement konden. Na een week heb je het gevoel of je met de andere bewoners één familie bent. Jorgen en Maruska behulpzaam en zijn er als je ze nodig hebt maar dringen zich beslist niet op. Een bbq, snorkelen, raften of een kaartje leggen Jorgen regelt het wel! Ook Ciovo heeft ons bekoord met zijn prachtige baaitjes om je terug te trekken uit de alle daagse drukte. We komen graag terug. Jorgen en Maruska Succes!

met partner, Mei 2011
Gastvrij en comfortabel
Piet en Willy
25-6-2011 Geweldig gastvrije ontvangst. Comfortabel appartement. Goede locatie voor uitstapjes in de omgeving. Gevarieerd ontbijt. Veel persoonlijke, toeristische info! Jorgen en Maruska zijn klantvriendelijk en voelen zich betrokken bij hun gasten.

met partner, Apr. 2011
Thuiskomen in het buitenland
Frank & Saskia
28-4-2011 Het is voor ons nieuw, maar goed bevallen, om het gevoel te hebben echt in het buitenland te zijn, zonder enig taalprobleem.
Genoten van het zuiders leven buiten, de zon, de zee, het landschap, de natuur, de cultuur, en de lekkere vis.

9,7

met een groep (2)