7-8-2011
Plaatsen zijn erg groot met bomen erop, hierdoor veel schaduw. Op de camping is echt van alles te beleven. Je kan er sporten (Tennissen, voetballen, volleyballen enz.). Ook is er voor de kinderen een speeltuin met springkussen en trampoline en nog veel meer. Er zijn op de camping diverse winkeltjes (campingspullen, groentekraam, wijnproeverij en viskraam) je kan er eigenlijk van alles krijgen. Doordat de camping langgerekt is heb je niet echt in de gaten dat het zo groot is. Langs het strand zijn meerdere barretjes waar je gezellig wat kan drinken en tegen de avond genieten van een mooie zonsondergang. De zee is over het algemeen vrij rustig en loopt langzaam af. Waterschoenen zijn wel handig, omdat het een kiezelstrand betreft. Er rijdt elke dag een treintje van de camping naar Novalja, dit is een leuk stadje waar je van alles kunt zien en doen. Sanitair wordt echt super onderhouden.
19-8-2011
We gaan al 5 jaar naar Kroatië (2 volwassen en 1 kind van 10) en zijn echt fan van het land. Deze camping is mooi, groot, goed onderhouden, vriendelijk personeel, grote plekken, goede voorzieningen en lekker dicht bij zee. Een paar minpuntjes: Elke nacht muziek vanaf de stranden vanaf de andere kant van het eiland tot 6 uur sochtends, 2x een festival meegemaakt ook tot de kleine uurtjes en de muziek staat dan keihard. Stadje is leuk, maar heb leukere gezien, zelfde geld voor Pag. Op de camping is het gebruikelijk om je handdoek al om acht uur neer te leggen om er vervolgens pas tegen 4 uur te gaan liggen. Hierdoor worden er veel plekjes onnodig bezet gehouden. Aanrader: ga naar de Krka watervallen (kom wel vroeg want het is heel druk) Zadar is geweldig, mooie Romeinse stad met veel straatjes en steegjes. De Natuur van het eiland is prachtig, bijzonder vanaf de brug, of je op de maan terecht komt, tot de olijfbomen vlakbij Nun. Door de herrie gaan we hier helaas niet meer naartoe.
31-7-2011
Mooie camping op een appart eiland. De oostkant is helemaal kaal en aan de westkant heb je prachtige rotsstranden met oude eikenbomen. Als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld, dan vind je de meest prachtige rotsstrandjes op dit eiland. Helemaal voor jouw alleen. Ook met de auto. De meest noordelijke punt van Pag bij het plaatsje Lun is ook erg de moeite waard om eens te gaan bekijken.
het sanitair op de camping word erg goed schoongehouden van s'morgens vroeg tot sávonds laat Alles wat je nodig hebt aan eten en drinken is te koop in de supermarkt of in éen van de kiosken. Aan de zee is alles prima aangelegd met pateaus van natuursteen. En omdat de camping breed aan zee ligt heb je overal voldoende plaats. Wel hoor je vanaf 24 uur sávonds discogeluid uit de buurt, maar wij hadden daar niet veel last van. We stonden vlak bij toiletgebouw 8. Een minpunt vond ik dat toen we gingen betalen geen korting kregen voor onze campingcard. Dit omdat ik met creditcard betaalde en niet contan