Vraag & Antwoord Novalja (Pag)

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Stranden
Sfeer

19 juni 2013

Novalja (Pag)
Vraag & Antwoord Novalja (Pag)

percelen camping strasko (0 reacties)
bas
26-2-2013
ons is perceel 1123 aangeboden op camping strasko, wie kan ons svp vertellen of dit een net perceel is qua ligging, schaduw, uitzicht en afstand tot de zee. Alle informatie zou welkom zijn. Alvast dank voor jullie reacties! vrgr bas

Veerboot (0 reacties)
mvdvooren
18-2-2013
Als je naar deze camping wilt zit je steeds met de veerboot als je ergens heen wilt zoals Opatija/Rijeka, Plitvicemeren enzo.... Ik las ergens dat dit omgerekend 12 euro gemiddeld gaat kosten om een overtocht te maken hoe zit dit in elkaar? Wie heeft hier ervaring mee? Met vriendelijke groet, Mitchell van der Vooren.

boeking (0 reacties)
Will
17-2-2013
Hallo, ik ben reeds een maand bezig om te reserveren/boeken. Ik heb aanmeldingsformulieren van de website ingevuld, gemaild naar hun e-mail adres, gefaxt en vook via het boekingsgedeelte van acsi. Maar tot nu toe nog steeds geen reactie. is dit normaal?

Nl camping? (0 reacties)
stefnatascha
21-8-2012
Is deze camping een nederlandse camping? of staan er nederlandse mensen?

satellietaansluiting (0 reacties)
marc o.k.
8-4-2012
kan iemand mij vertellen hoe het zit met de satellietaansuiting opeen campingperceel? wij hebben een plek gereserveerd waar dit dus bij zit,maar is het ontvangst een beetje goed en gericht op de astra 3 satelliet???

weer (0 reacties)
heidi
25-5-2011
hallo,ik ga deze zomer naar camping strasko .ik kijk dagelijks naar de weersvoorspellingen voor de komende 14 dagen.op het moment schommeld de temp. daar tussen de 18 en 21 c,terwijl je de voorspellingen voor pag bekijkt liggen deze veel hoger,ookal hoort novalja bij hetzelfde schiereiland,weet iemand hoe dit komt en worden de temp. beter tegen half juli? alvast bedankt

voor de jeugd (0 reacties)
MARISKA
16-12-2010
Is er op de camping s avonds iets voor de jeugd tedoen??iets van disco of wat anders op de camping voor een 14 jarige

duiken en animatie voor tieners (0 reacties)
sas
4-12-2010
Hallo, Wie weet of je op-of nabij deze camping een duikschool hebt, zodat wij kunnen duiken? Is deze camping geschikt voor tieners tussen 14 en 19 jaar? Groetjes, Sas.

aantal personen per sta caravan (0 reacties)
jens thomassen
9-11-2010
hey, ik ben een beetje aan het rond kijken voor een camping in de zomervakantie. en deze camping lijkt ons wel geschikt, maar is het mogelijk om een challetje of een stacaravan voor 6 personen te huuren?

reserveren...of niet? (4 reacties)
anthonissen
8-5-2010
is het nodig om te-reserveren als je met een caravan naar camping strasko komt? mvg.fam.anthonissen

daan de weerd
22-6-2010
met dat soort vragen kan je best terecht bij de camping zelf. Als ze plekken vrij hebben, dan hoor je het vanzelf! even googlelen !

paulien
22-6-2010
dank voor je reactie we hadden inderdaad maar even gemaild,denk zo"n 6wk geleden,toen waren alle plaatsen aan zee al geboekt voor onze periode. hebben de gok maar niet genomen en hopelijk een mooi plekje gereserveerd btw,ben je op deze camping geweest?zoja;hoe is dat bevallen? mvg paulien

daan de weerd
23-6-2010
nou ik zit zelf dit jaar in novalja in een appartement voor de 2de keer. Ik hoor altijd goede dingen over Strasko. maar hoe de vakantie gaat bevallen hangt ook van jullie af. Zijn jullie een jong stel, of een gezin, of..? Aan de hand van dat kan ik advies geven om jullie vakantie een succes te maken. Groetjes, Daan

paulien
23-6-2010
hoi we zijn veel vuldige croatie gangers,was 2 wk geleden nog in split en op het eiland Hvar kom al in croatie vanaf 1992,(ja,tijdens de oorlog is mijn liefde voor dit land en de bevolking gaan groeien) heb dus al heel wat mooie plaatsen gehad,ook t eiland Rab was geweldig,vorig jaar was ik in Rabac,en in Istrie zijn we ook vaak geweest,toen ging onze oudste nog mee en daar is istrie leuk voor,maar wij houden meer van de rust,natuur,cultuur,snorkelen,bootje varen,ontdekken,enz. nu dus Pag,ieder jaar een ander deel ontdekken onze jongste(een dochter)van 11jr gaat mee,een kind wat enorm in dieren is geinteresseerd(op rab had ze een uit de boom gevallen zielige uiliedereen hielp mee krekels tevangen,hij moest eten en overleven,ving slangen,padden,hagedissen,schorpioenen,met de laatste waren we echt minder blij vorig jaar Rabac hebben we zoetwater poelen in de bergen gevonden met kikkervisjes(erg veel)en vuurbuikpadjes,en niet evergeten de bij behorende watervalletjes Ik kan dus veel vertellen Misschien heb je voor ons nog tips,dingen die we echt niet mogen missen,gezien moeten hebben, voor op Pag, we blijven er 2 weken en daarna nog 2 weken Slovenie,zoooon mooi land mvg. paulien

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?