Hotel Meteor*** in Makarska Kroatië beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Meteor*** Makarska

Beoordelingen Hotel Meteor***

Kralja Petra Kresimira IV bb, 21300, Makarska
Hotel Meteor scoort een 8,6 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Meteor***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Meteor*** in Makarska, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Meteor*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Meteor*** met andere accommodaties in Makarska.

23 beoordelingen over Meteor***

9,5
"Prima hotel, een aanrader !!!!"
Theo
27-7-2011 Leuke vakantie gehad. Vriendelijk personeel. Goede kamer. Heerlijk bij het strand. Echt ook een keer doen.

met partner, 2011
"Gezellig hotel"
Wilma
28-6-2011 We zijn hier afgelopen juni geweest voor 10 dagen. Mooi hotel, vriendelijk personeel. Onbijt zeer goed verzorgd. Als je het hotel aan de achterzijde uitloopt dan kom je zo op de boulevard en aan het strand. Standaard kamer is oke als je niets om een balkon geeft. Kamers worden heel goed schoon gemaakt met iedere dag nieuwe handdoeken.

met partner, Aug. 2010
"Leuk Hotel op mooie lokatie direct aan Boulevard"
Freek
1-9-2010 Leuk hotel, prima gelegen, enigszins gedateerd aan de buitenkant.
Kamer (103) redelijk klein maar voldoende.
Personeel vriendelijk.Parkeren prima.
Ontbijt en avondeten niet in hotel gebruikt, geen oordeel daarover
Badkamer netjes en schoon, op een paar kleine afwerkingspuntjes na.
Zwembad zoutwater, verdient ook wat aandacht voor de afwerking maar verder prima. Genoeg ligbedden gezien.
Uiteindelijk geef ik het hotel een 3-plus * maar geen 4.
Ben verder wel goed tevreden over het hotel.
Locatie is perfect, met 5 flinke stappen sta je van het hotel midden op de boulevard waar genoeg te doen is. 1 sprong verder en je staat in de zee !
Markaska ook leuk, weinig NLérs mogen zien. Kroaten als vriendelijke en eerlijke mensen mogen ervaren in deze regio.

"EEN TOPPER !!!!!!!!!!"
Moniqueisabella
25-3-2010 Helemaal top, prima eten lief personeel. schoon, groot terras, vlak aan zee,dit jaar al weer geboekt voor Meteor.

met partner, Aug. 2009
"Geweldige ligging, super vriendelijk personeel."
Isabella
17-8-2009 We zijn net terug uit Makarska, en voor de 3de maal weer in hotel Meteor.
Het naastgelegen nieuwe hotel kan ons niet bekoren, vooral niet als we op ons super grote terras zitten ( we hadden een suite ) en je kijkt tegen de kamers aan, waarvan er ook nog veel geen balkon hebben.
Meteor staat voor vriendelijkheid, perfecte service, schone kamers, en prima eten.
Lekker dicht bij zee, nog geen minuut lopen, en een prachtige omgeving.
Als je rust wilt hebben moet je niet in het gezellige drukke Makarska zijn.
We zijn 3 dagen terug, maar volgend jaar echt weer Meteor.

met een groep
"Geslaagde vakantie"
coene erna
8-11-2008 Prachige ligging tussen de zee en de bergen, goed eten, mooie kamers,vriendelijk personeel ,wat weinig animatie in september,

Familie, Aug. 2008
"SUPER HOTEL!!!!!"
Emina
17-8-2008 Ik ben dit jaar voor de 1ste keer naar Makarska geweest en verbleef in hotel Meteor. Het hotel is super!!! De mensen waren vriendelijk en behulpzaan, de kamers netjes en iedere dag schone handdoeken. Iedere avond waren er activiteiten georganiseerd. De ligging van het hotel is tevens perfect. Het eten was ook heel goed, je had iedere avond volop keus. Wij gaan volgend jaar zeker terug, ik kan niet wachten!!!!!

met partner, Aug. 2008
"Het is hier fantastisch"
Isabella
15-8-2008 Een prachtig gelegen hotel, vlak aan zee, met vriendelijk personeel, goede service, 5 prima werkende liften, en een warme sfeer.
Mijn vrouw en ik zijn gaan informeren, en kijken bij het nieuwe naastgelegen hotel, maar dat kan niet in de schaduw staan van Meteor, het is er kil en koud, veel kamers hebben niet eens een balkon,
niets voor ons. Wij blijven trouw aan de zogename vergane glorie ( bah bah ) en boeken weer voor volgend jaar. We zijn pas thuis, maar verheugen ons alweer op volgende jaar, dus op Meteor.

met partner, Juni 2008
"Hotel Meteor is vergane glorie"
Michel & Damir
9-7-2008 Het hotel is sterk verouderd en slechts enkele delen zijn gerenoveerd: lift is antiek, eetzaal is zeer massaal en in buffetvorm, de grote is ouderwets ingericht. Hotel Meteor is vergane glorie en valt compleet weg tegen het volledig nieuwe naastgelegen hotel Park. Entertainment is gevarieerd: ochtendgymnastiek, aqua-aerobic, tennis, avondprogramma met o.a. live-muziek etc. De ligging is fantastisch, direct aan zee en op 5 minuten lopen van het centrum/de haven.

Monique
13-1-2008 Mooi hotel, nog geen 10 meter van het strand gelegen, prachtige omgeving.
Vriendelijk, en zeer behulpzaam personeel.Het eten is goed, elke dag meerdere keuzes mogelijk, voor ieder wat wils.
Eigen strand, wat ook bewaakt word.
Wij hebben in ieder geval voor dit jaar weer geboekt. Dat zegt eigenlijk alles.