Hotel Vis** in Dubrovnik Kroatië beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Vis** Dubrovnik

Beoordelingen Hotel Vis**

Marsarykov put 4, 20000, Dubrovnik
Hotel Vis scoort een 7,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vis**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vis** in Dubrovnik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Vis** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Vis** met andere accommodaties in Dubrovnik.

4 beoordelingen over Vis**

met partner, Juli 2008
"Prima hotel met een paar kantekeningen"
t.vonk
7-8-2008 Ligging, fraai aan de baai ! Keurig schoon. Vriendelijk personeel. Er is geen lift. Vanaf stand naar 3e verdieping 92 treden. Vanaf begane grond ongeveer 50. Normaal misschien geen probleem (?), maar voor mijn vrouw die door haar enkel was gegaan ...... Eten, lopend buffet, keus genoeg, meestal goed maar dagen met missers (eten koud). Weinig privacy bij diner. Als je met twee personen bent staat het volgende tafeltje 10 cm. ernaast. Je mag geen eigen plaats uitzoeken bij diner. Kan dus heel vervelend zijn. Misschien is dit alleen in het drukste deel van het seizoen ? Prijzen op terras tamelijk hoog,maar meer dan genoeg alternatieven vlak in de buurt. Vervoer naar de stad, bus voor de deur, prima. Voor de 3-sterren hotel toch zeker een aanrader. We hebben een fijne vakantie gehad.

met vrienden, Apr. 2008
J. Spruit
4-5-2008 Prima hotel, aardige, behulpzame staf. Tweede helft april rustig en behoorlijk weer. Pal een fraaie zee met kiezelstrand.
Mooie wandelingen te maken op schiereiland.
Ruime keus bij het diner en ontbijt.
Goede busverbinding naar oude stad elke 20 minuten. Veel excursies mogelijk.

met vrienden, Juni 2007
A. Koldewe
6-7-2007 Op zich een leuk hotel, prachtig gelegen in een baai aan het strand met prima kamers en heel vriendelijk personeel. Het geheel is echter vrij prijzig, zeker in vergelijking met andere (luxere) hotels in de omgeving.

Truus Blenderman
16-9-2006 Een zgn.eenvoudig hotel.Nou ik heb zelden zo'n mooie ligging gehad.Er is geen zwembad maar dat mis je in het geheel niet. Direct aan het strand dus je loopt zo de heldere zee in.Wij hadden logies/ontbijt. Het ontbijt was heel goed en te gebruiken op het terras.
Bus naar Dubrovnik voor de deur.
Daar gingen we iedere avond eten. Kon trouwens ook in de buurt want er zijn veel hotels en restaurants,maar in Dubrovnik vinden wij het leuker en niet te duur.Zeer vriendelijk personeel. Er is geen lift. Voor ons geen bezwaar, maar dat kan het wel zijn natuurlijk.(2 etages) Wij hadden een superior kamer waar je dan een toeslag voor betaald, maar dat was het dubbel en dwars waard. We wilden n.l. zeker zijn van zeezicht en dat is daar het mooiste wat je je kunt wensen. Ruim balkon, zeer ruime kamer extra (slaap)bank, en schoooooooon! (augustus 2006)