Hotel Lapad*** in Dubrovnik Kroatië beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Lapad*** Dubrovnik

Beoordelingen Hotel Lapad***

Lapadska obala 37, 20000, Dubrovnik
Hotel Lapad scoort een 8,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lapad***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lapad*** in Dubrovnik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Lapad*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Lapad*** met andere accommodaties in Dubrovnik.

24 beoordelingen over Lapad***

5,9
"Een aanrader met lekker eten."
Stan
23-7-2011 Het is een mooi en goed verzorgd hotel, toen we daar waren was iemand de gang aan't bijverven en de omheining waren ze aan't bijlassen en verven. Het eten mag ook niks over gezegt worden alles was goed verzorgt en goed bereid zowel s'morgens als s'avonds. De omgeving is heeeeel mooi en rustgevend, maar als je er een week bent is het voldoend omdat er buitenuit niet heel veel te doen is. Een paar mooie excursies, de oude stad en een mooie wandel promenade dat is ver alles. Het personeel is heel vriendelijk zo begroeten wel 10tal keer. Hopelijk was deze informatie nuttig.

met partner, Mei 2011
"Zeer aangenaam verrast..."
De Baets
13-5-2011 Prachtig gerestaureerd hotel. Zeer mooie kamers en badkamer. Ontbijtbuffet is zeer gevarieerd en volledig. Dinerbuffet 's avonds is ook goed. Het personeel begroet je in je eigen taal, ook het Nederlands. Ze doen hun uiterste best om de vier sterren waard te zijn. Dranken zijn iets aan de dure kant.

"Uitstekend hotel!"
Carine
17-7-2010 Hotel ligt buiten het centrum, maar er stopt een bus vlak bij het hotel. De auto kon de hele tijd op de parking blijven van het hotel wat wel aan te raden is gezien de beperkte parkeerplaatsen in de stad. Bij het binnenkomen van de hotelkamer waren we aangenaam verrast. We hadden 2 badkamers, een slaapkamer, een woonkamer (hadden nochtans een gewone kamer geboekt). Alles was heel modern ingericht. Een echte aanrader!

met partner, Juli 2010
"Het was mooi maar we komen nietmeer terug"
nele
10-8-2010 wij hadden een goed ontvangst in het hotel, maar we moesten zelf maar uitzoeken waar onze kamer was terwijl we zagen bij mensen die in de loop van de week toekwamen de valiezen voor hun naar hun kamer werd gebracht, de kamwer was mooi en proper verder zijn onze lakens in die 7dagen geen 1x vervenagen de handoeken werden ook niet vervangen (daarom hield ik ze onder de kraan smorgens dat ze kledder nat waren zo konden ze niet anders als nieuwe hangen) het ETEN was niet waaw, wel redelijk lekker en soms ook wel nog koud en niet veel variatie. de LIGGIN was wel goed als we tijdens de uitstappen die we gedaan hebben zagen waar andere mensen hun hotel lag, tegenover het hotel een bushalte deze zie je wel niet maar dat merk je wel als je er een paar dagen bent een scooter huuren daar had geen zin omdat bv dubrovnik 3a4u autostrade van split af ligt dat was een groot minpunt!

"Mooi hotel,voor herhaling vatbaaar"
Huguette
27-10-2009 lang moeten wachten tot we op onze kamer mochten maar nadien alles ok ,verzorgd hotel,mooie rustige kamer,nieuw gedeelte met balkon,veel glas in de badkamer is speciaal ,lekker eten en veel keuze bij ontbijt en avondeten,drank is duur in hotel,
altijd plaats aan het zwembad,het is wel een komen en gaan van toeristen maar je voelt niet dat er veel volk is,zeer beperkte animatie,hotel niet geschikt voor kinderen,mooie ligging aan haven,lijnbus stopt vlak aan hotel,dubrovnik is te voet te doen,mooie wandeling,wanneer je een vroege uitstap gepland hebt word een appart ontbijtje klaargezet,personeel is vriendelijk maar gereserveerd,de zee ligt op wandelafstand maar het strand is overbevolkt,voor ons was het een hele geslaagde vakantie
dit zijn enkele ervaringen,hopelijk kunnen ze jullie van dienst zijn

"Prima - weinig extra"
anneke heidema
19-10-2009 goed hotel, mooi, schoon, personeel hulpvaardig. wat we misten was een mogelijkheid tot ontspanning. we hebben het qua weer niet getroffen; het was medio oktober 2009 al erg nat en koud, hoewel we enkele zonnige dagen hadden. in het hotel mist bv een tafeltennistafel of biljart, een bibliotheek. niet ingesteld op nederlandse bezoekers; toch aanrader

"Voor één keer is dit te doen!"
Fam.Piens
29-8-2009 Zeker geen familiehotel,het is een komen en gaan van toeristen van alle nationaliteiten die Dubrovnik komen bezoeken 3 km verder.Wij hadden een kamer met terras geboekt.Alles was ok,zowel het zwembad,de kamer,het ontbijt en zeker het dinner.Het hotel is niet goedkoop!Geef mij maar een familiehotel op de Griekse eilanden,veel goedkoper en de mensen zijn daar veel vriendelijker!

"Voor herhaling vatbaar"
sarah
12-6-2009 vond het een prachtig hotel. we konden bijbetalen voor bad, balkon en om zeker in het nieuwe gedeelte te zitten. we hebben niets bijbetaald en alles gekregen.het personeel was zeer vriendelijk, ontbijtbuffet was zeer lekker met veel keuze. voor mensen met kinderen wel geen aanrader. voor de rest heel mooi, proper hotel.

Familie, Juli 2008
"SUPER!!!!!"
wouter van arkel
10-8-2008 Ligging is aan de baai met uitzicht op de haven, prachtig, maar niet direkt aan zee.

Kindvriendelijkheid qua mensen is perfekt, qua faciliteiten is het geen accomodatie waar je heen gaat als je puur kindbewust op vakantie gaat.

elke
2-2-2008 Wij waren te gast in het hotel in het hoogseizoen. En hadden kamer in het oude gedeelte. Dat was wel een tegenvaller. Geen airco en tapijt als vloerbekleding met als gevolg dat het er drukkend warm was.
Naar eten en service toe viel dat wel mee prijs /kwaliteit is acht genomen.
Het hotel is wel eerder voor gezinnen zonder kinderen , want het zwembad is eerder klein en niet kindvriendelijk.