Hotel Argosy*** in Dubrovnik Kroatië beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Argosy*** Dubrovnik

Beoordelingen Hotel Argosy***

Iva Dulcica 41, HR-20000, Dubrovnik
Hotel Argosy scoort een 8,4 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Argosy***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Argosy*** in Dubrovnik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Argosy*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Argosy*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Argosy*** met andere accommodaties in Dubrovnik.

32 beoordelingen over Argosy***

"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Nele Bossuyt
18-7-2011 Wij zijn net terug van ons verblijf in hotel Argosy.
De ligging van het hotel is ideaal. Prachtige uitzichten. Goede busverbinding met de stad.
Onze kamer was modern, proper en rustig gelegen (verder weg van de bar).
Het buffet was gevarieerd en lekker. Gezien het hoogseizoen was het voor ons toch telkens redelijk rustig om te eten.
Een aanrader.

"Uitstekend 3*-hotel"
KingKong65
4-8-2011 Voor ons is het hotel, de kamers en de accommodatie een 3* plus waard, het ontbijt en het diner is ontzettend uitgebreid en lekker met showcooking, is voor ons een 4* waard. Daar kunnen bepaalde 4*-hotels nog iets van leren!

Pluspunten: goed onderhouden kamers, propere sanitair, vriendelijk personeel, goede service, eten heel lekker met showcooking, manager en assistant-manager doen veel controle en zetten alles in het werk om de gasten te dienen, goede ligging (met bus 6 ben je op een 20-tal minuutjes in Dubrovnik)....
Minpunten: na lang zoeken (muggenziften lol) toch nog 2 kleine minpuntjes... harde ligbedjes, matrasjes zouden welkom zijn en éénmaal per week frietjes zou toch lekker smaken, zeker voor de Belgen onder ons ;-)
Dit hotel is voor ons zeker een aanrader en Kroatië zelf heeft ons aangenaam verrast.
mvg

"Fantastisch goed gelegen hotel"
Willy/ België
1-7-2011 Hotel Argosy is zeker aan te raden.
Op amper 6 km van de oude stad en de bus 6 heeft zijn eindstop op 100m. U moet zeker kamer 225 aanvragen, prachtig zicht op zee en mooi balkon.
Keuken gevarieerd en top.

met partner, Mei 2011
"Meer dan 3sterren waard."
Dekeyzer-Decleer Pe...
5-6-2011 Net terug uit Kroatie. Het hotel kunnen wij aan iedereen aanbevelen, Prijs/kwaliteit uitstekend. Zowel de kamers, service,netheid, eten(zeer lekker en veel variatie), ligging, enz.....Indien wij toch een min punt moeten noteren, zijn het de gordijnen in de kamers, die zijn zo dun en laten enorm veel licht door dat bijna iedereen al om 5 hr 's morgens wakker werdt.

met partner, Juni 2010
"Eenvoud siert"
peter
18-6-2010 gewoon,eenvoudig hotel 3 sterren is hier op zijn plaats. met een zeer goede keuken,deze laatste is voor ons 4 sterren waardig.alles is zeer verzorgd,mooie tuinen en mooi panoramisch zicht op zee.keuken en zaalpersoneel zijn ervaren en vriendelijk.kamer en receptiepersoneel,over het algemeen vriendelijk,hier en daar loopt er een azijnpisser rond,in ieder hotel loopt er wel zo iemand rond.
voor een rustige vakantie met lekker eten is dit het perfecte hotel.
nog 2 negatieve puntjes,geen BGN op TV en de overgordijnen laten veel licht door.

"Heel goed hotel"
guido
26-9-2009 wij waren in juni in dit hotel en was zeer goed, kamer met zeezicht want heel prachtig was, goed en uitgebreid eten, goede busverbinding aan het hotel naar Dubrovnik, buiten het hotel was het wel niet veel te zien, een klein shoppingcenter met enkele winkels en restaurants, dit hotel is zeker een aanrader

"4 sterren waard"
karen en dirk
11-9-2009 Wij zijn net terug van 11 dagen Kroatië met verblijf in hotel Argosy (gekozen omwille van de goede beoordelingen). Alles wat reeds geschreven is over de busverbinding, het eten, het personeel, de kamers, ... klopt. Wij hadden een kamer met een fantastisch zeezicht, proper, goede douche, kluisje, minibar (waar je zelf nog drank in kon leggen, want inderdaad 2,5 euro voor een klein flesje cola). Hadden een auto gehuurd en zijn gereden naar Mostar (in Bosnië),naar de baai van Kotor (in Montenegro)en naar Korcula (een eilandje: met boot naar de overkant): alles zeer de moeite om te zien. De wegen zijn goed bereidbaar, alles wordt goed aangeduid en de maximum toegelaten snelheid is ca 80km/h. Grenscontrole met Montenegro wel ca 40 min moeten aanschuiven. Eten inderdaad zeer gevarieerd en heel lekker bereid. Het weze duidelijk: zowel Kroatië als hotel Argosy zijn een echte aanrader!

"Goed hotel - prijs kwaliteit"
C en W
22-8-2009 Het hotel is zeker 3 sterren waard.
Onze kamer had nog geen nieuwe ramen. Je moest wel uitkijken dat de airco werkte bij het sluiten .Eten zeer gevarieerd en lekker.Zeer goede service en heel vriendelijke bediening.
Badkamer is groot en netjes. Boek zeker een kamer met zeezicht!Er wordt netjes gepoetst en geregeld propere lakens gelegd.
Minpunt: slechte matrassen voor ruglijders !
Zeer goede verbinding met de bus naar Dubrovnik.
Prachtige uitstap gemaakt naar Montenegro, niet goedkoop maar zeker de moeite waard.Je hoeft niet altijd een dure uitstap te boeken. Bus- en bootverbindingen zijn goedkoper en je kan zelf bepalen hoe lang je ter plaatse blijft.Bijv. Met ferry-boot via haven van Grüz
Zeker doen: Lokrum, Kolocep,Lopud,Sipan,Cavtat en Dubrovnik natuurlijk.
We hadden tijd te kort om al dat andere moois nog te bezoeken. We zullen zeker nog eens terug moeten.

met partner, Aug. 2009
"Drie sterren maar ook zeker niet meer"
peter huijs
10-9-2009 wij hadden geboekt via booking.com, ons was vermeld dat hotel op loopafstand lag van oude stad, we zijn vaker in Dubrovnik geweest. Zeer goede busverbinding, tot 02.00uur. Bij aankomst receptie,wij waren met auto, wilden ze mijn creditcard hebben ter autorisatie,prima,maar gaven hem niet meer terug,pas na vertrek. Werd grimmige situatie, heb gedreigd met politie, is tenslotte eigendom. Teruggekregen, is niet meer goedgekomen. Ouder personeel aan de receptie nors en onvriendelijk, jonger personeel daarentegen uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt redelijk, weinig broodkeuze,2 soorten, in ons verblijf. Dubrovnik is duurder, maar voor 60euro per nacht p.p. met ontbijt is zelfs voor Kroatische begrippen veel te duur.

met partner, Juli 2009
"Goed uitgangspunt voor naar de stad."
Marja
4-8-2009 Dit hotel is rustig gelegen. Een zeer net hotel. Iedere 10 minuten vertrekt er een bus van het hotel naar het oude stadscentrum.
Lekker ontbijt, zeer uitgebreid. De lunch was ook erg lekker.
Cocktails in het hotel zijn goedkoop.