Hotel Iberostar Epidaurius*** in Cavtat Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Iberostar Epidaurius*** Cavtat

Beoordelingen Hotel Iberostar Epidaurius***

Od Zala 1, 20210, Cavtat
Hotel Iberostar Epidaurius scoort een 7,8 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Epidaurius***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Epidaurius*** in Cavtat, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Epidaurius*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Epidaurius*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalmatië. Vergelijk Hotel Iberostar Epidaurius*** met andere accommodaties in Cavtat.

27 beoordelingen over Iberostar Epidaurius***

"Prijs/kwaliteit ok"
Geert
9-8-2011 We hadden een mooie vakantie. De keuken was niet zeer gevarieerd maar uitgebreid. De kamers waren proper maar geen save of frigo op kamer. s'Avonds is er animatie en kan je genieten op het terras met inlandse alcoholische drank. Het duikcentrum is misschien niet genoeg gestructureerd maar ze doen hun best. Op 10min wandelen zit je Cavtat waar er een gezellige haven is. Voor ons was het prijs/kwaliteit een prima vakantie.

met vrienden, Juli 2010
"Leuke bestemming"
Fam.dingenen en Fam...
11-8-2010 wij zijn in dit hotel geweest en ik wil toch wel zeggen dat het personeel er zeker alles aan doet om de gasten die er verblijven het naar hun zin te maken.Ik wil in het bijzonder ook Katarina en Daniel bedanken om alles wat zij gedaan hebben om van de verjaardag van mijn vriend een onvergetelijk moment te maken!!!.Ook heb ik op geen enkel moment het gedacht gehad dat het zwembad te klein is.Kotor en mostar zijn zeker een aanrader en een mogelijkheid om vanuit dit hotel naar toe te rijden met de auto.
Je ziet ook Dubrovnik liggen vanuit het hotel(prachtig als het donker wordt)

met oudere kinderen, Juli 2009
"Prachtig gelegen, vriendelijk, gezellig"
Rogmans
25-7-2009 Het hotel is zeer goed gelegen, gezellige wandeling tot Cavtat van ongeveer 1 kilometer. De mensen zijn heel vriendelijk, heel lekker eten, een prachtig animatieteam.
Een mooie groene omgeving met prachtige zichten, genieten van de zonsondergang.
Enig minpuntje: kamers zonder ijskast met tapisplain. Maar voor de rest niets af te keuren op dit hotel ! We hebben ervan genoten !

"Nooit meer!"
ikke
9-4-2009 7d/sept2008:keuze obv goeie comments op forum,maar enorme teleurstelling!Kregen kamer met tussendeur ipv 2pkamer met zeezicht;hoorden elk woord koppel naast ons zei,hierdoor elke ochtend om 7u wakker.Na 3d andere kamer;minder zicht&klein,maar blij:eindellijk slaap.Personeel was onvriendelijk;aub moet je niet verwachten.Als je stukje pizza(wat al klaar lag)vroeg 10min voor het snackhuisje sloot,weigerden ze en riepen ze gefrustreerd op elkaar om je dan toch met een kwade blik te bedienen;echt verbaasd,nog nooit meegemaakt!Het eten vh restaurant zelf was veel minder uitgebreid dan verwacht,geen variatie.Fruit zag er 'savonds niet smakelijk uit.Uiteindelijk maar gaan uiteten'savonds.Cavtat&Kroatië is heel mooi: veel erop uit getrokken en alles verkend.Het is allemaal prachtig, maar wel heel doods.23u is ook hotel&Cavtat leeg.Zeer veel mogen betalen voor'n verschrikkelijke vakantie!

met een groep
"Dit nooit meer""
custers
20-10-2008 we zijn van 10/10/2008 tot 17/10/102008in hotel Epidarurius met een grote groep op vakantie geweest.We hebben besloten nooit meer in Oktober
daar naartoe te gaan .Er was totaal geen varatie in het eten en de bar aan het zwembad was de derde dag algesloten we hadden geboekt met alles in wat heel pover was dit nooit meer

met partner, Sept. 2008
"Dit hotel was ok!"
Bart
16-9-2008 Wij gingen op vakantie begin sept 2008. Eten in buffetvorm: traditionele gerechten in het restaurant, fastfood mét frietjes in de pizzeria. Klein zwembad, klein keienstrand maar een grote zee met helder water en prachtig uitzicht dat nog niet wordt verpest door andere lelijke hotelgebouwen. Betonnen kade waarop een beperkt aantal ligstoelen staan. Vriendelijk personeel en gratis kluisjes. Onze kamer was wel relatief klein, maar gelukkig kozen we voor een kamer met airco want het was wel heel mooi warm weer. Prachtige zonsondergang. Oversteek met toeristisch bootje naar Dubrovnik is zeker de moeite. Ook een wandeling naar Cavtat loont de moeite. Verder vallen er niet heel veel interessante culturele uitstappen te maken. Wij gingen met de bus naar Montenegro. Ook daar prachtige uitzichten, maar dit woog voor mij persoonlijk niet op tegen de saaie bezoeken aan toeristische steden en een hele dag op de muffe bus.

"Fantastische vakanti"
lyndy
22-8-2008 Wij zijn voor de 3de keer naar kroatie geweest en we kunnen niet zeggen welke de beste keer was, het wordt er alleen maar beter op.Wij hebben geen minpunten ondervonden aan ons verblijf in het hotel! Je kan er s'avonds wel degelijk uit glazen drinken als je naar de lobby ging, de zwembaden waren misschien klein maar in de zee was plaats met hopen, en wie wil nu niet in dat eldere water zwemmen??????
Wij hebben genoten en kunnen het iedereen aanraden.
Het eten was lekker en als je wou kon je elke dag iets anders eten.

erik
15-7-2008 cavtat is een zeer mooi dorpje met een mooie haven zeker de moeite om er een kijkje gaan te nemen bij de mooie jachten die er aangemeerd zijn het ligt op zo een 15 min stappen van het hotel de min punten van het hotel zijn te klein zwembad te weinig lig stoelen en s avonds uit plasstieken bekers drinken en als je allin hebt om 11 uur is het gedaan met drinken voor de rest is alles in orde

Danny
15-7-2008 Wij zijn net terug van dit hotel en hebben er een mooie vakantie gehad. Lekker eten in buffetvorm. Vriendelijke bediening in het restaurant. Zeer proper hotel en kamers. Ligstoelen te weinig, om 7u30 opstaan om een ligstoel en parasol te hebben. 3 eilanden tocht is de moeite. Dubrovnik is prachtig. Een aanrader.

Ikke
29-6-2008 Alles heel goed in dit hotel, lekker veel eten en drinken zoveel je maar wil. Enige nadeel:lift dikwijls defect alsook het koffiemachine.
Kortom, zou dit zeker aan iedereen aanbevelen!