Hotel Plitvicka Sedra*** in Rakovica (Plitvice Lakes) Kroatië beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Plitvicka Sedra***

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Plitvicka Sedra***

Irinovac, 47245, Rakovica (Plitvice Lakes)
Hotel Plitvicka Sedra scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Plitvicka Sedra***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Plitvicka Sedra*** in Rakovica (Plitvice Lakes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Plitvicka Sedra*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centraal Kroatië. Vergelijk Hotel Plitvicka Sedra*** met andere accommodaties in Rakovica (Plitvice Lakes).

3 beoordelingen over Plitvicka Sedra***

met partner, 2011
"Perfect"
e
22-8-2011 mooi hotel

voor herhaling vatbaar

net een apartement

met partner, Aug. 2009
"Luxe hotel op 8km vanaf Plitvice"
Roel
19-8-2009 Wij zitten op dit moment in hotel Sedra. Betreft een heel luce hotel, met schappelijke prijze. Wij hebben mementeel de luxe kamer. Voor 64 euro per nacht nog meer luxe en erg grote kamer. Enige nadeel van hotel is dat het geen zwembad, of andere sportfaciliteiten heeft. Dus als je van Plitvice terugkomt, is er verders niet veel meer te beleven. Hotel heeft gratis internet, schotel tv met 1 nederlandse zender. Goed en druk bezocht restaurant. Ligging tov Plitvice meer dan uitstekend. We hebben hier 3 nachten en dat is ook wel meer dan voldoende, daar hotel en omgeving ons inziens maar voor 2 a 3 dagen vertier bied.

met partner, Mei 2009
"Perfecte plek om de meren te bekijken"
anna
31-10-2009 Wij waren er eind mei 2009, en we hebben erg goede ervaring met dit hotel, erg vriendelijke
ontvangst. De keuken was prima.
Alleen is deze plek interessant om de meren te bezoeken, verders niets te beleven.
Wij waren hier 3 dagen, dus goed getimed.