Hotel Josipdol** in Josipdol Kroatië beoordelingen 5.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Josipdol**

5,5
4,5
_
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Josipdol**

Karlovacka 4, 47303, Josipdol
Hotel Josipdol scoort een 5,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Josipdol**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Josipdol** in Josipdol, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centraal Kroatië. Vergelijk Hotel Josipdol** met andere accommodaties in Josipdol.

2 beoordelingen over Josipdol**

5,5
4,5
met partner, Sept. 2010
"Net hotel "
bierkens
25-9-2010 ontbijt wat aan de magere kant!
kamers zijn netjes schoon en vriendelijke medewerkers.

met partner, Juli 2010
"Voor als je in je vakantie écht wilt balen"
woltjer
9-8-2010 Kamers in een slechte jeugdherberg zijn nog beter. Wij hadden een kamer (nou ja onze meterkast thuis is bijna net zo groot), die nog niet eens een raam had om te openen. Alle kamers op de eerste verdieping zijn onder een schuin dak van blik, dus 's zomers heet!
In de lobby (met plastic meubels!) en op het terras draaide de lieve lange dag keihard "muziek" om weg te lopen, minder hard mocht niet van de baas!
Het enige lichtpunt waren de pizza's, best lekker en niet te duur zoals de kamers.
Het is dat we die avond geen alternatief hadden, anders waren we gevlucht.