Bungalow Mbuyu Beach in Msambweni Kenia beoordelingen 9.1 | Zoover

even onthaasten

Beoordelingen Bungalow Mbuyu Beach

PO Box 104, 80404, Msambweni
Bungalow Mbuyu Beach scoort een 9,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Mbuyu Beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Mbuyu Beach in Msambweni, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Bungalow Mbuyu Beach vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Mbuyu Beach bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kenia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kenia. Vergelijk Bungalow Mbuyu Beach met andere accommodaties in Msambweni.

20 beoordelingen over Mbuyu Beach

"Oplocatie en zeer gastvrij"
Maikel
6-9-2011 Wij zijn ruim twee weken in dit kleine paradijsje geweest. Als je van rust houdt, dan is dit een prachtige locatie pal aan het strand. Wij hebben heerlijk genoten van de zee, het strand, het zwembad en bovenal van de zeer gastvrije eigenaren/medewerkers. Dominique en Jolanda vertellen je de mooiste verhalen! Houd er wel rekening mee dat je ver van supermarkten/pinautomaten/restaurants afzit, dus je bent puur aangewezen op de kooktalenten van de kok. Daar is overigens niets mis mee, in twee weken tijd hebben we geen avond hetzelfde gegeten. In de omgeving is er trouwens genoeg te doen. Zo zijn we met Mustapha in het naastliggende dorpje wezen kijken. Heel bijzonder om te zien. Neem absoluut voetballen, stuiterballen, ballonnen, muskietennetten en kleren mee, want daar hebben de ouders geen geld voor! Verder hebben we een weeshuis, schooltje en Masai-dorp bezocht. Het hoogtepunt van de vakantie waren onze safari's van elk drie dagen naar Tsavo en Masai Mara (vliegtuig).

"Mooi plekje voor rustzoekers"
claudiaenhenkjan
27-7-2011 een mooi plekje aan zee voor rustzoekers.

Helaas lag er veel zeewier op het strand, waardoor je niet op het zand kon liggen met je handdoekje. Zwemmen in de heerlijk warme zee, was dus ook niet erg aangenaam.
Wel een prima zwembad

De kamers zijn prima, alleen zijn er 's nachts ontzettend veel muggen die je ''muskietennet'' (het is meer een gordijn om je bed) in gaan, waardoor je vaak 's nachts op muggenjacht moet.

Via het hotel kun je dagtripjes boeken naar Mombassa/ Diana beach etc.
Mombassa 10000 KSH, Diana Beacht 4000
Verder kun je ook andere dingen zoals snorkelen en duiken regelen.

met een groep, Jan. 2011
"Zeer mooie rustige plek"
Theo en Alina Seger...
12-2-2011 dit park is echt top !!De gastheer Dominique en zijn vrouw Jolante doen alles om je verblijf aangenaam te maken.De bediening , Boi, zullen we missen door zijn altijd lachende gezicht niet meer te zien.De safaris boeken via Dominique , hij geeft een eerlijk en goed advies, soms gaat hij zelf mee :doen! Dank ook aan Trevor, ook goede gids in Tsavo East.Groet en ...tot ziens
Familie Segers

met partner, Okt. 2010
"Toplocatie indien je totale rust wilt"
Angela
26-11-2010 Wij hebben 2 weken met z'n tweeen in het mainhouse vertoefd. Het was veel groter dan we hadden verwacht en ligt echt aan het strand. Koken in het huis hebben we niet gedaan daar je in het dorp geen ingredienten kon kopen. Wel hebben we regelmatig het diner laten serveren op het terras bij het huis. Het eten was zeer wisselend en lekker (ook veel vlees gehad). Het personeel/eigenaren waren zeer vriendelijk. Niets hun teveel om voor je te doen/regelen.

met partner, Sept. 2010
"Geweldige plek om tot rust te komen!"
Pieter en Maria
18-10-2010 Zijn van 24/9 t/m 3/10 op deze heerlijke plek geweest. Wat een rust. Met Opah het dorp ingeweest en met Dominique 2 dagen op safari naar Tsavo Oost. Veel gezien en gehoord over het land. We voelden ons superveiig op dit vakantiepark(je) en werden door het personeel van alle gemakken voorzien. Zijn ook een dag gaan snorkelen bij Wasawi Island, alles werd perfect geregeld door onze gastheer Dominique. We gaan zeker nog een keer terug om diepzee te vissen (boot was in revisie dus dat kon nu niet en het was ook niet het merlijnseizoen).

met partner, Aug. 2010
"Geweldige plek"
Eveline John Willem...
27-9-2010 Onze eerste vakantie in Kenia.Wat een ongelooflijk mooie ervaring!
En wat betreft Mbuyu Beach Bungalows:mooie knusse bungalows,alles tot in de puntjes verzorgd,leuk personeel,en een geweldige kok!Kortom een geweldig mooie locatie!
Maak vooral een safari naar Masai Mara,zeer de moeite waard!De eigenaar geeft goede adviezen over de mogelijkheden.
Special thanks to Chris and Boy.It was nice meeting you!

met partner, Aug. 2010
"Hemels plekje op aarde"
Anna
4-9-2010 Voor mensen die zoeken naar rust, puurheid, vriendelijkheid en heerlijk eten is dit dé plek. Mocht je een grote fan zijn van all-inclusive met veel entertainment, dan is dit waarschijnlijk niet jouw ding. Op deze plek is het alleen maar genieten en tot rust komen. De bungalows zijn prima verzorgd en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het personeel (en de eigena(a)r(en)) zijn ontzettend gastvrij. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar. Het eten is geweldig, voornamelijk verse vis. Ze hebben ons ervan overtuigd dat inktvis heerlijk is! Tips: safari regelen bij de eigenaren zelf, Dominique is een perfecte gids! Voor vragen kunnen jullie ons altijd mailen.

""Heerlijk rustig en gastvrij!""
Jellie Neutel
7-4-2010 Dit was echt geweldig. Veel boeken mee en genieten van de het prachtige uitzicht. Aan alle kanten word je in de watten gelegd. Heerlijk eten, vers uit de zee en veel vruchten, alles schoon, verzorgd en comfortabel. Hier zou je een boek kunnen schrijven.

"Een stukje paradijs op aarde! Geweldig."
Sandra Paauw
27-2-2010 9 heerlijke dagen op dit stukje paradijs geweest. 2 dagen op safari geweest dankzij Jolanda en Dominique die alles hebben georganiseerd. Echt niets is hen te veel! Tot verse kreeft uit de zee halen om nog dezelfde dag te kunnen genieten van een geweldige maaltijd. Elke dag weer een verrassing. We hebben met opa gewandelt door het dorp Mzambweni. Dat brengt je met beide benen terug op aarde. Scholen gezien. Wat een schril contrast met Nederland. Als je hier naar toe gaat, denk er dan a.u.b. aan om oude kleding, mobiel, schoenen mee te nemen. Opa zal er zorg voor dragen dat het bij de mensen komt die het nodig hebben. Of je nu wilt relaxen, vissen, safari of cultuur wilt snuiven. Het is allemaal mogeljk. Het pole pole gevoel krijg je vanzelf als je daar bent. Ik kan zoveel schrijven hier, het is een onvergetelijke vakantie geweest en we komen zeker terug. Het liefst volgend jaar weer.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Super relaxed en authentiek Kenya"
Marc en Monique Hin...
2-3-2010 Voor liefhebbers van kleinschalige, oorspronkelijke 'fusion'-vakantie met zon, zee, rust, ruimte, luxe, koraalrif, gamedrive (op 4 uur rijden), lokale cultuur, natuur, eten&drinken in Oost-Afrika is dit DE plek! Zie ook http://maps.google.nl/maps?ie=UTF8&ll=-4.474252,39.490137&spn=0.003155,0.004823&t=h&z=18
We waren er eind feb 2010 met onze 2 kids (13 en 17) en hebben genoten! Via een paar bekenden van de vriendelijke eigenaren Dominique en Jolanda, hebben we veel contact met de inwoners van t dorp gehad (wandelingen, een feest, voodoo, voetballen, cashewnoten branden, gewoon rondhangen) en dat was prachtig! Neem spulletjes mee voor de school of t weeshuis of gewoon de kids van de medewekers, maar stel je grenzen vwb hoever je ze in de €-watten legt, dan blijft t leuk!
We zijn eerder in Nairobi, Naivasha, Nakuru en Masai Mara geweest en dit is echt anders. Meer weten? Mail gerust m.hinfelaar@gmail.com.
Veel plezier,
Marc, Monique; Rick en Sophie